Kokoskovou královnou (Ladybox duben 2014)

1. května 2014

Konečně jsem alespoň částečně vyřešila svoje computer issues, takže se můžu zase vrhnout do mooření, už mi to chybělo :D A dost se mi to tady nakupilo, abych pravdu řekla. 

Začneme s Ladyboxem. Obsah jste už určitě viděli, takže tím vás touhle pozdní recenzí neohromím, ale plusem je, že jsem za těch pár dní mohla věci alespoň trochu prozkoušet, tkž to nebude jen popis, ale rovnou přidám i první dojmy.




Úvodní leták je tentokrát zábavně barevný a vlastně díky tomu dost ladí s obsahem. Nevím, jestli to byl záměr, ale působí to příjemně a jarně.

Krabka je oproti tomu světle růžová klasika, což tentokrát ani moc nevadí, obsah si prostě barevně vystačí. 





Tělový jogurt Fennel
 - který voní naprosto b o ž s k y (a nebezpečně žratelně). Jestli jste na kokos, tak si buďte jistí, že tohle prostě potřebujete. Vůně je oficiálně označená jako kokosový krémový dort, ale pro mě to jsou z trouby čerstvě vytažené kokosky, což mě dost baví. 
Velké překvapení byla i cena - 90 Kč. Čekala jsem něco mnohem vyššího.
Jinak pokud jde o ten "jogurt", tak tohle označení sedí, jeho konzistence tak opravdu působí.







Bělící Colgate
- jiná jeho verze už jednou byla a přišla mi docela schopná, dokonce jsem si ji pak koupila i sama, tkž asi proč ne, vyzkouším, i když samozřejmě z pasty z drogerky úplně ve smyku nebudu. Na druhou stranu je to ale užitečnější než třeba hnědá rtěnka nebo tvářenka, že.





Vzorky BB krémů od Skin79
 - vyšly na mě dvě novinky z minulého roku, spokojenost maximální. Obě jsem totiž chtěla zkusit, ale na Ebayi jsou tyhle verze o dost dražší než ty starší (a já jsem lakomá). Po vyzkoušení jsem ještě spokojenější, jelikož lakomost se tentokrát vyplatila - ani jedna mě totiž neohromila.
Zelený je úplně báječně světlý, asi nejsvětlejší BB, co jsem měla tu čest vidět, ale vůbec nekryje. Jakože vůbec. Skoro jako byste ani nic nepoužili, jen pleť tou bělostí trochu natónuje.
Fialový by mohl vyhovovat těm z vás, kterým klasické Skiny přijdou šedivé. Odstínem je totiž úplně evropsky normální. Nic extra světlého, popsala bych ho asi jako typický drogerkový make-up v odstínu 1, ale oproti třeba zlatému tam právě chybí ten neutrálně šedý podtón.






LASplash pastelka
- rtěnkový vesmír mě nenávidí. Jinak si nedovedu vysvětlit, že jsem už ZASE dostala zuřivě fuchsiově růžovou. Barvu, co mi naprosto a totálně nesluší. Navíc to už bude tak třetí nebo čtvrtá věc, co jsem v tomhle odstínu našla. 
Můžu jen konstatovat, že se v mezičase nic nezměnilo a bez ohledu na názor vesmíru ji nosit nebudu, vyrovnej se s tim kámo a už mi ji necpi, dík.

Pokud jde o konzistenci, bohužel se sytostí vyrovná rtěnce, není to klasická Chubbina, co jen natónuje. Jde spíše do matna, ale ne úplně, na rtech zanechává takový pěkně sametový odlesk. Značku ale neznám, a cena 300 Kč mi tím pádem přijde za noname přehnaná. Za to s 20% Sephora slevou už pomalu budete mít Clinique. Kterýmu mimochodem drze vykradli název Chubby, trochu vlastní invence by to chtělo.






 Alessandro bělící lak
 - ne, že bych zrovna tohle potřebovala, ale samo lepší, než barevná varianta, kterou bych tak na 80 % určitě nevyužila. Na nehtech mi udělal takový zmrzle namodralý nádech, docela zajímavé, budu si hrát na Sněhurku bo tak něco.




Dva letáčky. Sleva do eshopu (se kterou i tak bude nákup skoro dvojnásobně dražší než to samé na Ebay) a všechny varianty Fennel jogurtů.





Co vy, jak se vám tentokrát zamlouvá obsah?



9 comments

1. května 2014 v 20:47

Mě se všechny věci (no, tu zubní pastu bych oželila) moc líbí. Tělový jogurt Fennel bych chtěla určitě vyzkoušet a tak i BB krémy od Skin79! :)

1. května 2014 v 20:47

Chjoo, zas další, co má jogurt. :D Mám orchidej, což není úplně podle mého gusta, ale jedno máslo už jsem měla a bylo fajn. Pastelku mám 09, nádhernej odstín a největší radost. BB mi neseděj, už vůbec ne ty od Skin79, takže radost neudělaly. Navíc zelenej je tak světlej, fialovej vypadá lépe, tak snad nějak to dáme :D Lak nekomentuju, mrzí mě, že neni barevnej. Obsah je super, ale mě moc nesedí.
Giveaway

1. května 2014 v 21:13

obsah není tentokrát vůbec špatný, jen jogurt vypadá hodně zajímavě. až na tu vůni - kokos nemůžu ani cítit. a s odstínem "pastelky" by u mě také nepochodili.

1. května 2014 v 21:24

Jsem ráda,že jsem si ho nekoupila,vše mám od jiný značky a zase bych prskala ,že nejvíc vykřikovali,že tam budou vyrobky skin 79,ale zase je dali v testru,když už to dávají na první místo,aby nalákali kupce,tak proc to jsou vetsinou testry a né plný produkty.

1. května 2014 v 23:46

Box opet stoji za h, neobjednala jsem :-)
Fennel mi spada do kategorie Palmers a Labre, pastelka je kriklava, bb co nekryje. Ok pastu a lak bych vyuzila :-)

2. května 2014 v 11:39

@Lucie Simurdova ja jsem radsi za tyhle dva vzorky, nez kdybych nasla treba ten zelenej v plnym .., proste si vyzkousim, co me stejne zajimalo, o tom to je ;)

2. května 2014 v 12:01

Byl to můj první Ladybox a musím říct, že jsem spokojená. Fennel-máslo jsem dostala ve verzi Okurka/Meloun, která mě vůbec nenadchla, ale už jsem ho stihla vyměnit za Pure Fiji -sprchový olej :-) Stejně tak barevná pastelka (dostala jsem ji ve verzi Coral Twist) je na mě moc výrazná, křiklavá, takže jsem také měnila-tentokrát za lak Jordana. Lak Alessandro jsem už vyzkoušela, a i když jsem čekala nějakou barevnou variantu, musím říct, že není špatný a určitě pro něj budu mít využití. Vzorky BB jsou super, jsem moc ráda, že si je můžu vyzkoušet a že není velké balení mi vůbec nevadí. Hodně kritizovaná zubní pasta mi naopak přijde jako jediné použitelné plné balení z boxu a podle mě do krabičky krásy patří.

Anonymní
8. května 2014 v 21:40

Alessandro...mmm
Už jsi slyšeal o striplacích? Jak tě nebaví to odlakovávání, tak tohle slupování je v momentech nudy dost dobrá terapie.
Kolem nehtů jsem vyzkoušela všechno a tohle je přesně to, co jsem chtěla jednou vynaleznout :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...