Kouzelná hůlka od Remington (záviděla by i Hermiona)

31. srpna 2014

Před časem jsem na FB hodila foto, jak dopadlo obarvení s novou Prodigy od L´Oreál (novou ve smyslu novou pro mě, zkoušela jsem poprvý, barva sama zase tak nová není), nicméně víc než odstín samotnej vás zaujalo spíš moje vlasové vytunění a padly dotazy, čím jsem ho docílila. 

Dneska vám teda tuhle svoji kouzelnou hůlku ukážu (btw. když někde vidím wand, tak nic jinýho než hůlka mi nenaskakuje, co už, naštěstí u týhle to i dost sedí .))





Jako jo, mám přirozeně vlnitý vlasy, nic jako kulmu bych teda logicky neměla potřebovat. Problém je, že moje zákeřný vlasy si s nějakou logikou starost nedělaj a vlněj se ne vždy způsobem, kterej se mi zamlouvá - no a v takový chvíli je kulma jasná volba. 
 
Jejich odpor usměrňuju konkrétně modelem Silk Curling Wand od Remigton, což je celkem novinka, takže bez problémů k sehnání. 
Ale pokud byste tuhle červenou krásku hledali online, čiňte tak ideálně pod výrobním číslem Ci96W1 - co jsem teď zkoušela jen samotnej název, tak mi moc smysluplný výsledky nevyjížděly (leda by si ji jeden chtěl objednat z Amazonu). 
Cena se liší shop od shopu, dá se pořídit od cca 1099 do 699 (do toho jděte!), takže fakt docela za pakatel (zvlášť když si člověk vezme, jak je skvělá, k čemuž se dostaneme záhy).








Před Remigtonkou jsem měla tuhle zcela nekouzelnou klasickou hůlku od Babyliss. Nástavců sice xxx, ale ve finále k ničemu, protože vlny vydržely asi tak hodinu a díkčau. A to dokonce i na mejch vlasech. Klidně jsem s ní pramen mohla pálit půl minuty, ale déle než hodinu výsledek prostě vidět nebyl. To, že se nahřívala asi tak čtvrt hodiny, o tom radši taktně pomlčím. Holt, na materiálu hůlek zjevně dost záleží (potvrzuje 10 z 10 Harry Potterů a jeden Voldemort).






Remington je oproti kovový klasice z keramiky.
Nahřívá se 30 s.
Pramen stačí kulmovat 10 s.
Vlny vydrží 3 dny (teda asi i dýl, ale po 3 dnech už musím své přesušené vlasy zase svlažit vodou). 

Na tomhle místě bych měla říct, že takhle 3 dny mi vydrží bez toho, aniž bych používala před kulmováním jakýkoli styling a po něm je lakovala - ani jedno nemám ráda a nikdy nedělám, neb mám pocit, že obé mi vlasy jen nechutně ulepí a zatíží.
Nepoužívám ani žádnou "ochranu před teplem", jelikož mi to přijde z principu jako kravina - jakože si namažu ruku mlíkem, pak ji připlácnu na žehličku a nespálím se jo? Haha. Leda se ještě pěkně přiškvařím jako bonus. Ale tak samozřejmě si to zkuste, pokud v tyhle ochrany věříte a nechcete jejich jméno brát nadarmo. Prostě horké to je a horké to zůstane a vlasy nadšením neskáčou. Mlíko nemlíko. Dodávám, že tohle je názor ověřenej zkušenostma, několik těhle bazmeků jsem zkusila (levný, drahý, profi) a ... 
Neviděla. 
Jsem. 
Absolutně. 
Žádnej. 
Efekt.

Ale pokud vy efekt těhle stylingů vidíte, neberu vám to a můžu leda tak závidět. Myšlenka je to koneckocnů velice hezká.

 







Kromě kulmy byl v balení ještě žáruvzdorný obal a žáruvzdorná rukavice (tu vidíte na první fotce v článku). 
Obal je fajn, pokud potřebujete horkou kulmu rychle uklidit, ale já ji v něm mám hlavně kvůli tomu, aby se ten hladký povrch nějak nepoškrábal (sice nevím, jestli by to vůbec šlo, ale jistota je jistota .)
Rukavici jsem použila jen poprvé - ona je sice taky funkční (nespálíte se), ale co mi vadí, je to, že pak nemám tolik cit v prstech a nabírání pramenů trvá déle a je tak celkově míň user-friendly. A jasně, že jsem se bez ní spálila - ale člověk si dá aspoň příště bacha, žejo:D Jinak kulma má studený plastový konec, tak s tím rizikem spálení to není zase tak horké (ach, jsem hotový básník), bez něj by to bylo výrazně horší ;)









Ovládání je blbovzdorné, kdo má od Remigton žehličku, tak ani nemusí číst návod, jelikož princip je stejný - displej, teplota 120 - 220 stupňů, přidržením mínusu se zvolená teplota zamyká/odemyká.
Doporučuje se kulmovat na 180, já to dělám na 170 a úplně to stačí, ale samozřejmě dle vlasů, moje jsou celkem jemné, kdo má žíně, tak si přitopí.




Ale pokud byste po návodu toužili, tak jsem nafotila (jako doufám, že nejsem jediná, kdo si před koupí elektroniky čte na netu návod, aby nakonec nezjistil, že je tam třeba nějaké nepříjemné překvapení? :D)










Verdikt:
Samozřejmě ji potřebujete.
Zaprvé je dost levná, zadruhé dělá přesně to, co slibuje, a to aniž by si člověk na hlavu musel vylít půl flašky laku (nebo nějakýho jinýho hnusnýho lepidla). 
A co ji používám, tak mi pořád nějaký cizí lidi říkaj, že mám krásný vlasy :D (dodávám, že hlavně ženský, aby někdo náhodou nepochyboval o jejich úmyslech :D).




Jinak vlasy jste už sice viděli na FB, ale aby to bylo všechno pěkně pohromadě, přikládám. Foceno tabletem, tak se ničemu nedivte.







Jo, pokud jde o barvu, která byla na počátku všeho, jednalo se o tuhle - Prodigy Sepia. Při aplikaci jsem byla teda řádně rozladěná, jelikož jsem zjistila, že to je ten typ, co se středověce míchá v misce (která u toho není! a navíc jen u nás, v civilizovaným zapadním světě mají verzi S), což kdybych si všimla hned, tak ji nevezmu (jednoznačně preferuju aplikátory s tenkejma hubátkama), ale samotnej odstín je nakonec dost pěknej a nevymývá se do červena, takže nakonec jsem se rozhodla jí to odpustit a příště do ní půjdu zase.






Co vy, máte doma nějaké vlnící hůlky?


32 comments

31. srpna 2014 v 19:16

Jééé kousek Moory! :D Krásné vlasy, krásná barva!

31. srpna 2014 v 19:30

Kónickou kulmu jsem doma mívala, než jí sestra potřebovala vzít s sebou na sleepover ke kamarádce, kde pravděpodobně kulma už rok spočívá. No nic. Na rukavici mám stejný názor, nicméně mi nestačilo spálit se jednou a vesele jsem si to opakovala natáčení co natáčení (ale je fakt, že vlny vždycky držely parádně). Závidím krásně navlněný vlasy:)

31. srpna 2014 v 19:47

nemám kouzelnou hůlku, ale spíš klepeta :) remington sleek and curl asi 4 roky a nedám na tuhle žehličku dopustit. dělá luxusní vlny, které vydrží do dalšího mytí. a co se týče ochrany před teplem, tak je naprosto skvělé CHI. vlasy nemám absolutně poškozené, a to vlny dělám 2 - 3 týdně. i kadeřnice čučela. což se nedá srovnat s dobou, kdy jsem ho nepoužívala. po pár měsících tvoření vln jsem měla vlasy jak cáry a musela žehličku přestat používat a nechat zničené vlasy ozdravit a odrůst.
jo a má ještě jeden bonus - v kombinaci s teplem ze žehličky mi to dělá luxusní ombre :-)

31. srpna 2014 v 20:13

Máš fakt nádherné vlasy. A konečně! Konečně někdo, kdo nemá potřebu poučovat o tom, jak bez rádoby ochranných sprejů je blbost to používat, a že právě ty ulepené vodičky vám vlasy ochrání. Jsem zvědavá, kdy konečně dámy pochopí, že je to pouze dobře vymyšlený reklamní tah.

31. srpna 2014 v 20:37

Kulmu nemám, ale docela jsi mě nalákala :D Jsem sto let za opicema, protože jsem nikdy netoužila ani po žehličce a podobném jiném vynálezu :D Ale musím uznat, že jemné vlnky by se občas hodily. Jeví se mi to jako ideální účes i na ples pro lidi mýho typu (aneb nezvládající víc než umytí, učesání a maximálně culík) :D

31. srpna 2014 v 20:46

Mám asi naprosto stejné vlasy jako Ty. Od Remingtonu používám dvě věci - Pearl Pro Curl a Keratin Therapy Pro Volume. Pearl Pro jsem zakoupila na doporučení svého kadeřníka a vlny vydrží mnohdy až do dalšího umytí. Jediné mínus je přiložená "žáruvzdorná" rukavice, která je vhodná maximálně do tanečních 😃 Keratin je supr, když v koupelně nechci trávit tolik času, jako s kulmou. Vlasy jsou krásně lesklé a mají objem a velké vlny. Po tomhle se taky určitě podívám a vyzkouším ;)

31. srpna 2014 v 22:18

Přiznávám, že já svoje vlasy morduji starou kulmou co se jen strčí do zásuvky a čekám (dlouho) až se nahřeje. Docela mě tahle kulma zaujala, asi už to chce změnu :)

1. září 2014 v 12:31

Po prvy raz vidim fragment z Moory..a ona je navzdory svojmu pomoornemu menu jednym slovom roztomila! :))
Ku kulme: Mam tiez konicku od Remingtonu, ale bohuzial si nou neviem spravit pekne vlasy :( Nezlepsilo sa to ani po ostrihani (naivna viera, ze kratsie sa budu natacat lahsie..ehm..) ..ked sa aj dam na ranny boj s kulmou, nakoniec to aj tak zaklincujem zehlickou, lebo mam na miesto vln na hlave vtacie hniezdo..

1. září 2014 v 15:02

Moora, to je super tip, já zrovna nějakou chtěla kupovat, tak jsem si jí hned objednala. Původně jsem chtěla nějaký babyliss, ale tahle vypadá super a když jí navíc tak chválíš.. :)

1. září 2014 v 15:31

Mně se líbí, jak moje vzrušení zvyšuješ postupně, protože tady je dokonce i kus obličeje :D! Haha...já hůlku mám právě taky jen takovou tu ze sady hodně kovových kusů, takže tuhle potřebuju a už hledám na heuréce...

1. září 2014 v 16:09

Páni, díky za recenzi, je skvělá, má vtip a nadhled a hlavně kulma je evidentně naprosto super a jelikož uvažuju, že si nějakou pořídím, tak tato se stává žhavou favoritkou. Jinak mám ETU, tisíc nástavců a nekonečné nahřívání jako tvá BaByliss, takže věc k ničemu :D

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/s-yves-rocher-u-stredozemniho-more.html

1. září 2014 v 16:54

Já mám doma právě tuhle kulmu od Babyliss a jsem naopak spokojená, vlnky mi s ní výdrží klidně i 3 dny :)

1. září 2014 v 20:51

Moořiny sexy háro odhaleno! :D Vypadá vážně dost dobře, zrovna přemýšlím o nové kulmě, protože ta má nestojí za nic :)

2. září 2014 v 23:04

@JaninaH ale kdyby tak něco fakt fungovalo, bylo by to super, o tom žádná .. ;))

2. září 2014 v 23:05

@Naire S. hlavně je to rychlovka, stačí pár minut a účes je úplně jinde :)

2. září 2014 v 23:12

@Lena Studnikova omrkla jsem oboje a kulma taky vypadá dobře, ty veliký vlny jsou super ... na kartáč nevím, jestli bych měla trpělivost, ale máti by z něj asi byla nadšená, dobrej tip na dárek ;)

2. září 2014 v 23:13

@Stefi můžu jen doporučit, oproti klasickýmu železu je to mega moc rozdíl :)

2. září 2014 v 23:16

@Sju součást plánu, na roztomilost se líp lákaj oběti :P :D

hmm, to je blbý :/ a zkoušela jsi ty jednotlivý prameny něčím uhladit? (nějakým mlíkem, olejem, třeba? ale asi jo viď ...)

2. září 2014 v 23:21

@Lucie a to ten babyliss ještě navíc stál mnohem víc než tahle, vyhozený peníze ..

2. září 2014 v 23:24

@Caroline i bez laku?? tak to máš asi lepší vlasy no :)

3. září 2014 v 13:40

Tak som sa asi rozhodla. Kónickú kulmu zháňam už rok a stále sa neviem rozhodnúť, ktorá by to mala byť, ktorá je tá najlepšia. Toto som potrebovala. A efekt je bombastický!

22. září 2014 v 17:18

takovéhle kudrlinky mám pořád a od přírody.. ale barvu máš hezkou

Anonymní
5. října 2014 v 12:53

vydrží ti vlnky i česání? párkrát denně kvůli mým poletuchám musím česat hřebenem :D

Anonymní
16. října 2014 v 18:10

Používáš po každým umytí? Já si musím mýt vlasy každý druhý den, takže ji používám dost často, doufám, že mi uplně nezničí vlas aneb panika se blíží:D U těch ochranných sprejů jsem zaznamenala snad jen to, že ty vlny tak dlouho nevydrží, hlavně že píšou, že je to sprej na vlny.. -A.

Anonymní
26. prosince 2014 v 11:39

Hůlku mi po mé menší intervenci do esl Ježíšek a je fakt the best. Diky za článek. (A pozor na mejch hřebíkách a la Kleopatřina paruka vydržely vlny 2 dny i po česání hřebenem!!!!)

5. února 2015 v 21:23

Až se mi bude z účtu odečítat částka za tuhle kulmu, napíšu si do poznámky "může za to Moora a Harry Potter" :-)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...