"To potřebujete" Týden - Botox v lahvičce

27. září 2014



Po mega zklamání s Estée Lauder ANR jsem si začala říkat, že marno vše a teď už si leda tak můžu nechat zavést infúzi botoxu do žíly. Nicméně, když už mi tenhle arganový olej od Diet Esthetic stál na stole ...

Abyste to chápali, já sice vím, že se arganu obecně přezdívá tekuté zlato a tak všelijak podobně, jenomže problém byl, že jednou už jsem argan měla - od Primavery. A nedělal nic jinýho, než že mi po používání delším než čtyři dny v kuse začal brutálně ucpávat póry. A to byl bio s certifikátem. Btw. radši ani nechtějte vědět, co jsem s ním pak dělala (pro otrlejší prásknu, že leštila stůl - že by mu ucpával póry jsem si nevšimla, tak snad v pohodě ... ale možná ne a stůl mě dodneška za tohle bezpráví upřímně nenávidí, vyloučit to asi nelze).

Každopádně, tenhle se žádným certifikátem chlubit nemůže a ještě je od značky, která mi nic neříkala. Takže jsem čekala, že po čtyřech dnech se bude historie opakovat, já se prohlásím za prokletou arganovým bohem a nadále ho budu používat jako masku na vlasy, jak jsem měla v úmyslu, když jsem si ho vybírala. Jo, a jako bonus jsem se ještě trochu obávala vůně nevůně, která prý u argaňáku může být dost ... intenzivní (což již nyní můžu potvrdit, jelikož můj novej od Nobilisu je, pokud jde o parfemaci, něco velmi ... svérázného).

Abych to zkrátila a vy jste se opět dozvěděli to podstatné, teda proč ho potřebujete:
- naprosto viditelně vyhlazuje vrásky (yep, není mi padesát, jenže chcípák za trojku od Estéčka nestačil ani na ně), tu na čele jsem už po týdnu neměla pomalu ani vidět a pořád se to zlepšuje
- nesmrdí ... vůně je velice neutrální, prostě jako olej, např. jako olivový olej, pokud mám přirovnat
- suprově hydratuje (souvisí s tím vyhlazováním, ale považuju za podstatný zdůraznit, že krém vůbec nemusím použít, když nechci)
- zároveň se skvěle vsakuje, takže ho můžu (a taky to dělám skoro denně) použít jako podklad pod make-up. Původně jsem v to fakt nedoufala a aplikovala jen na noc, ale brzy jsem zjistila, že se bez problémů lze impregnovat i na den
- ani při denním používání se ucpávání pórů nekonalo - a to mi je jinak ucpal skoro každej čistej olej, kterej jsem kdy zkoušela (výjimka byla snad jen směska od Decleoru)


Drobná, leč zásadní poznámka k aplikaci - samozřejmě aplikovat na navlhčenou pleť, u olejů to ani jinak nejde, ale kdyby náhodou nějaký olejový novic nevěděl, tak jen tak pro sichr, aby mi tady pak nenadával, že má kvůli mně dyzajn lívance .))

Seženete různě po netu, např. na Elninu









Co vy a arganový olej (ať už od jakékoli značky)? Yay or nay?



34 comments

27. září 2014 v 8:46

Mas uzasny styl pisania, smejem sa tu ako blazon :-))

27. září 2014 v 9:21

Dyzajn lívance :D :D :D Obávám se, že tohle s mamkou opravdu potřebujeme :( :D

27. září 2014 v 9:22

Oooo, super, zrovna nedávno mi přišel a chystám se na něj, tak to jsi mě moc potěšila! :)

27. září 2014 v 9:36

@Beauty of Body and Mind Jo a já už jsem to tady jednou psala, ale čím víc varování tím líp! Od Nobilis Tilia argaňák ne, je to edice z chlívku!! :D

27. září 2014 v 10:03

Já měla taktéž ten od Primavery a smrděl brutálně. Přítel mě jednou jemně upozornil...že smrdím jako h*vno. Takže to byl jasnej důvod přestat ho používat a střelila jsem ho na nyxu :D. Tento si píšu do wishlistu, protože ač mi není padesát, vrásek mám víc, než bych chtěla. Díky! Nebo...spíš nedík :)

27. září 2014 v 10:09

Zaujimave, aj cena je dobra. Skoda, ze sa neda kupit v kamennych predajniach. Nerada objednavam veci z netu.
KAVIAREŇ-U-MAČKY

27. září 2014 v 10:31

Já jsem blázen do arganových olejů a zkouším různé značky, tento jsem ještě neměla. Hodně mile mě poslední dobou překvapil ten od Ryoru.
blog Měj se ráda

27. září 2014 v 11:10

@Beauty of Body and Mind edice z chlivku:D jsem nekde zachytla, že to je dle šarže, coz ma jiste logiku, ale logika mi se smradem nepomuze a do dalšího baleni uz bych se jit asi bala ..;)

27. září 2014 v 11:11

@In your face! moje primavera byla naštěstí v tomhle ohledu bez problemu, asi stesti na baleni ;)

27. září 2014 v 11:14

@Biela Mačka kez bych takovej postoj k objednávání mela ja, to by ze mne nska byl asi rentier :D

27. září 2014 v 11:32

Mám pocit že ty ,,neznačkový,, jsou nejlepší :) mám 100% zázrak přímo z Tunisu a je to úžasňák, navíc nesmrdí vůbec.

Anonymní
27. září 2014 v 12:22

Co se stalo s článkem "To potřebujete" Týden - Šampon? Ten o tom šamponu od Baley. Tys ho smazala?

27. září 2014 v 12:55

@Anonymní jo, jsem si to rozmyslela, pac DM nezaplatilo vcas vypalny .))

(Sampon bude zitra, to byl jen takovej pulnocni error, kdyz jsem ho upravovala a omylem zmackla publikovat)

27. září 2014 v 13:20

Sakra! To vypadá jako zázrak, který chci mít doma :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

27. září 2014 v 13:47

Skusila som arganovy, doviezla som si original z marockeho trhu, ale mal taku "specificku vonu" (= smrdel ako tchor), tak som ho so sebazaprenim spotrebovala na telo. Ale tak mala som rozne pokusy s roznymi olejmi, ale moj preferovany typ produktu to neni. Nuz, bude zo mna sarpej :D

27. září 2014 v 15:13

Hm, a jak na potvoru ho mají na lekarna.cz v akci. Sakra.

27. září 2014 v 15:52

já nevím no, z představy, že si na svojí smíšenou plet matlám ještě olej, mám osypky :D

27. září 2014 v 16:02

@Natálje chapu :D ale je to trochu predsudek, jelikoz jsou oleje i na plet mastnou, ylang ylang třeba, a olej s vodou vlastne neni nic jinyho nez obdoba kremu ;)

Anonymní
27. září 2014 v 17:40

Já používám argan. olej od Dr. Organic, není špatnej, ale cítím v něm střik parfému, takže zas tak organic nebude. Ale zase lepší, než být cítit srajdou, jak jsem už mockrát četla.

27. září 2014 v 20:14

Tak nevim, no. Mám arganový olej od Nobilis Tilia, ale přijde mi, že nedělá vůbec nic. Smrad mi nijak zvlášť nevadí, ale mám pocit, že moc nehydratuje a že by nějak něco vyhlazoval o tom nemůže být řeč :-(

Anonymní
27. září 2014 v 20:24

ja na arganovy nedam dopustit, smrdet by mel, ma specificke aroma a je divne pokud tam neni... nicmene pokud ti vyhovuje, neni co resit ;)
ja pouzivam od nobilis a vyhovuje mi jako zadny jiny olej, ale kazda plet je jina...

Jinak Mooro znas tohle? http://www.ghassoul.cz/cz/ myslim, ze by se ti to dost libilo :))))

28. září 2014 v 12:28

Mooro, ty potvoro! Za tenhle tyden ti osobne budu v pekle prikladat na ohen! :-) Hele, dik za tip, kdyz rikas, ze neucpava pory, tak ho prubnu!

28. září 2014 v 13:01

Zkoušela jsem od Saloos, ale ucpával póry.

Anonymní
28. září 2014 v 13:45

sl. Jahodova, saloos neni totiz cisty arganovy... kdyz se podivame na slozeni na lahvicce, tak je tam malymi pismenky uvedeno, ze se jedna o smesi oleju, nevim zda tam je nejaky hroznovy a jojobovy atd, ale arganu je tam jenom primes :/

Anonymní
28. září 2014 v 15:35

Měla jsem taky arganový od Saloos a mazala jsem si s ním suché holeně v zimě. Vůbec nehydratoval, spíš snad ještě vysušoval. Na obličej jsem to radši ani nezkoušela. Jsem zvědavá na tenhle, už jsem si ho objednala :-)

28. září 2014 v 21:17

Zaplať pánbůh, arganový olej už mám - Born to Bio - takže nemusím nic kupovat. Jsem spokojená, póry neucpává.

29. září 2014 v 9:15

Akurát som si zadovážila a intenzívne skúšať ešte len budem... Som dosť otrlá, čo sa /ne/vôní týka, ale musím povedať, že ten môj smrdí ako hovno... sorry za výraz, ale je to výstižné. Ale prekonám sa! :)
saveonbeauty

29. září 2014 v 11:51

Takže i tohle potřebuju??? :)) Mooro, co se vrásek týče, plánovala jsem hyaluronové sérum od Nobilisu, co je lepší? Furt se mračím, takže na čele se to začíná projevovat :)

29. září 2014 v 21:33

Mně přivezla arganový olej ségra přímo z Maroka a nedám na něj dopustit. Zásoby zatím jsou, ale jak se začnou tenčit, asi začnu zoufale shánět. Tudíž vkládám velké DÍKY - dávám si na seznam a až vypukne nouze, vím, kam jít a co koupit :)

30. září 2014 v 23:56

@Barb obe? :D jako nobilis mi na vrasky vubec nezabral, zato prokazatelne hojil ..

7. listopadu 2014 v 21:00

tak já nevim, asi jsem fakt stará, protože na moje vrásky to teda vubec nezabírá...ale zas to naštěstí nejsou tak vyhozený prachy, protože to aspon hojí suchou kůži, virážky atd.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...