A neudělalo to vůbec nic ... Macadamia Deep Repair Masque

23. října 2014

No co na to říct. Možná, že je čas na novou rubriku ... což je asi tak jedinej přínos.

Do Deep Repair Masque od Macadamia Natural Oil jsem vkládala fakt VELKÝ naděje. Recenze výborný, na suchý vlasy to měl být hotový zázrak. Když už byla nějaká negativní, tak leda ve smyslu, že to dotyčný vlasy zmastilo ... což znělo ještě víc slibně, jelikož na moje extra suchý vlny by to tím pádem mohlo mít alespoň nějakej účinek.

Mno, nemělo.

Dle návodu se maska má nechat působit 7 minut, aby do vlasů řádně penetrovala a rebuildovala je. Vlasy měly být zdravé, lesklé a pružné.
Zkoušela jsem nejen doporučenejch 7 minut, ale i 3 ... 15 ... 30 ... 60 minut.
Efekt byl tak nulovej, že víc nulovej už být nemohl.
Občas jsem dokonce spíš měla pocit, že se přelejvá do zápornejch čísel, jelikož vlasy po použití byly někdy paradoxně ještě víc suchý a krepatý, než by byly bez ní (což teda považuju za hodně blbej vtip, Macadamio!).
A jako bonus ještě docela nepříjemně chemicky smrdí.

Prostě nevim.
Očividně všichni ostatní maj funkční Macadamiu, jenom já si na Parfums koupila letadlo. 
Nebo bych snad měla urychleně sehnat otce vymítače, aby z mé koupelnové poličky sejmul prokletí? Otázky, samé otázky.

Abych řekla aspoň něco pozitivního, tak konzistence je velmi zábavná, takhle nějak bych si v reálu představovala řeku slizu z Krotitelů duchů, jen v tuhý formě (to JE pozitivní! :D).









Co vy - taky máte tu funkční verzi? (já vim, že jo! :D)

A co jinýho vám přijde na vlasy úžasný? Dejte tipy :) 





63 comments

23. října 2014 v 9:16

Nemas zajem ji prodat? Mozna bych mela zajem o zbytek :D (mozna se komentar odeslal dvakrat)

23. října 2014 v 9:24

Mam antifunkční!!! Jsem se az vytocila, jen si vzpomenu...nastesti jsem ji hned prodala :D
Na vlasy super avokadovy sampon a kondis, a hlavne serum ze stejne rady. Maslo a maska nic moc.

23. října 2014 v 9:52

To složení mě teda neohromilo... prostě nic z čeho by se člověk pokadil.

23. října 2014 v 9:57

Pro mě je momentálně nejúžasnější kondiš od Alverde, Aloe a ibišek (ta stará verze, kterou nahradili novou verzí). Fakt hydratuje, ale trochu smrdí :D i když je to celkem nevýrazný...

23. října 2014 v 10:22

Jenže ta řekla byla růžová =D a pokud chceš něco fakt echt na suché vlasy, vyzkoušej JMO intenzivní kondiš s avokádem ;) Mně funguje skvěle.

23. října 2014 v 10:30

Konečně někdo, kdo má taky pocit, že to nic nedělá! Ale taky jí mám z parfums, tak je to možná nějakej šílenej fejk :D

23. října 2014 v 10:35

Mně na vlasy přijde supr úžasný výživný šampon od sviss o par s arganem, maji ho v rossmanu, teď jsem ho musela na chvíli vysadit, protože tak moc vyživuje, že mi až mastil vlasy :) ale jednou týdně a moje super suchý vlasy jsou spokojený. Makadamiu tím pádem neplánuju. Jo a na dílky používám klasiku elseve total repair kúru nebo co to je.

23. října 2014 v 10:37

ó a ja som do nej vkladala toľké nádeje!!! Akurát vždy, keď som sa k nej priblížila na menej než 1m, vždy ma chytil náhly záchvat lakomosti :D... takže možno aj dobre...
saveonbeauty

Anonymní
23. října 2014 v 10:39

Souhlasím, taky mám tenhle od Alverde nejraději. Dobře hydratuje suché vlasy a zároveň je nezmastí a nesplácne :-)

U Sedmikrásky
23. října 2014 v 10:49

Mně taky s vlasy nic neudělala, naštěstí jsem měla jen pytlíčkový balení.

23. října 2014 v 11:05

Přesně! Mám stejnou zkušenost! Nechápu co na té masce všichni vidí! :D

23. října 2014 v 11:26

Jó, mně taky nijak nefungovala, naštěstí jsem měla jen vzorek z Ladyboxu, protože vyhodit za to čtyři stovky, to už bych se musela potrestat. Ale co na moje vlasy zabírá je kondicionér od Mane'n Tail, což je teda původně pro koně a jejich hřívu, ale normálně je to i pro lidský užití. Mám to společně i se šamponem, což by prý mělo podpořit růst vlasů a jejich pevnost, což moje kamarádka potvrzuje, já to zatím používám krátce, takže můžu posoudit jen to, že mám po tom kondicionéru hezký vlasy. Konec slohovky.

23. října 2014 v 11:31

konecne niekto kto ma PRESNE take iste skusenosti ako ja. kupila som si tu masku este v case ked sa u nas nepredavala - nastastie len vzorku. bolo to extra drahe...a vlasy mi to este viac vysusilo! nechapala som a dodnes nechapem ako to mohli vsetky youtuberky tak vychvalovat

23. října 2014 v 11:41

mne se celkem osvedcila tahle http://obchod.zaos.cz/kosmeticke-pomucky/2819-mil-mil-regeneracni-maska-s-arganovym-olejem-1000g.html. Zkusena i na odbarvenych koneccich vlasu s pozitivnim ohlasem. Za tu cenu se to zkusit da.

Anonymní
23. října 2014 v 12:29

Hele, Mooro, přijde mi, že jsi jediná objektivní bloggerka široko, daleko........ Díky tvým recenzím jsem ušetřila spoooouuustu peněz!!! Díky, Stella

23. října 2014 v 12:33

Jou a já jí naopak miluju:) Hold sto lidí, sto chutí:)

23. října 2014 v 12:46

Hm, já měla vzorek z nějaký lady krabky, a nemám suché vlasy, nemám je extra poničené, a efekt nula. Mě by ani nenapadlo koupit celý kelímek, když jsem pak četla to složení.. stejný efekt mi udělá maska z avonu..

Anonymní
23. října 2014 v 13:24

Já mám taky suché vlnité vlasy a nejlepší pro mě je kokosový krém na vlasy od Dessert Essence - můžeš ho dát do mokrých vlasů po umytí a pak, když je mám třeba vysušené za dva dny, tak ho dávám do konečků i na sucho a je fakt super.
Terka

Anonymní
23. října 2014 v 13:36

Hm, premyslela jsem ze tenhle vyzkousim, ale okej, zustanu u jinejch znacek. Jinak ja mela morrocan oil (modra etiketa) a byl skvelej, mam taky suchy krepaty vlasy a krasne je uhladil a moc hezky voni.. maji ho na feelunique i s samponama. Ale doporucuju ten nejznamejsi olej ;-) Zuzu

23. října 2014 v 14:54

Já myslím, že ta maska dělí lidi na dvě skupiny. Na jedny funguje a na druhé ne. Ono z té poslední fotky mám pocit, že vypadá dost odlišně a okorale narozdíl od té co mám doma já. Moje má dokonce i jiný odstín než ta na fotce a nevypadá tak vyschle. Dva roky si odbarvuju vlasy a barvím je na růžovo, podle toho ty vlasy taky vypadají. Jsou suché a vyschlé a po zkoušení různých masek jsem musela říct, že Macadamia mě ohromila asi nejvíc. Vlasy po ní mám krásně hladké a hydratované. Střídám jí sem tam ještě s jasmínovou od Kallosu, ale ta vlasy spíš jen uhlazuje a těším se až se jí zbavím.

Anonymní
23. října 2014 v 15:04

Ad Dasenka, a preco to teda sama sebe robis? Pripadas si krasna v ruzovych vlasoch?

23. října 2014 v 15:15

asi jsem měla taky nefunkční vzoreček :D efekt nula nula nic!

23. října 2014 v 17:20

@AnonymníAno připadám si tak sama sebou a líbí se mi to. S takovým přístupem by si nemoh barvit hlavu nikdo a měli by jsme tu hromadu hnědovlasých žen. téměř žádné blondýny a pár černovlasých. taky by jsme si nemuseli depilovat nohy protože to bolí, holit podpaží protože to není přírodní a navrch by jsme se vůbec nemuseli malovat protože to přece taky pleti nedělá dobře

23. října 2014 v 17:26

To je ale výborná zpráva, že ji můžu vyškrtnout z pomyslného seznamu! Taky mám dost suché vlasy a když k tomu přidám sliz a smrad, tak není o čem přemýšlet.

23. října 2014 v 19:41

Ahojda,

já teda sehnala pár pytlíčkovejch vzorků a taky mi to nic neudělalo.
Ale já leta jedu v Lorealu, mám total repair cellular a teď ta nová Keratinová (obal tyrkysovej) je úplně luxusní =o) jedu v Lorealkách dlouho, mám to osvědčený a nezkouším už radši jiný...

23. října 2014 v 20:09

Moja kaderníčka používa túto masku. Po návrate od kaderníčky sú moje vlasy v super stave.
Kaviareň u mačky

23. října 2014 v 20:11

Teď jsem ráda, že jsem si jí za ty peníze nekoupila, když s tím byl tenkrát tak velikej boom.:D

Anonymní
23. října 2014 v 20:15

Mě nejlépe pomohl náhodný nákup masky Genera http://vlasova-regenerace.heureka.cz/genera-maschera-capelli-olio-di-riso-burro-di-karite-regeneracni-vlasova-emulze-s-ryzovym-olejem-500-ml/, za asi 75,-- 500ml, tak jsem si řekla, že kdyžtak ji za ty peníze s klidem prokleju. No a maska je skvělá, sice zatěžuje vlasy když je používaná příliš často/není opravdu pořádně vymytá, ale nic jiného mi nezajistilo tolik znatelný rozdíl na vlasech hned při prvním použití.
Mám krepaté, poměrně dost suché vlasy (typově, není to po barvení atd. ), s debilním kombem zároveň kudrny+vlny+rovný prameny (well played Satan, well played...) . Moc bych ji ale nedoporučovala pokud se ti vlasy výrazně mastí u hlavy, na to je asi příliš silná.
(Kdyby tě zajímalo složení - Aqua, Cetaryl Alcohol, Cetrimonium Chloride, C12-13, Alkyl Malate, Ethylexil Stearate, Polyquaternium-32, Oryza sativa Bran Oil, Butyrospermum parkji Butter, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Paraffinum Liquidum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone. Obvykle složení neřeším, řeším jestli to funguje, takže pokud jsou tam látky které nemíníš používat, tak to není provokace :-D )

23. října 2014 v 20:55

Pivní šampon od Bione je super. Rozhodně doporučuju.

23. října 2014 v 21:25

přiznám se že poměr složení a cena pro mě není moc uchvatné,ale měla jsem vzorek a vlasy jsem měla opravdu krásně jemné a suché nebyly ani omylem, přesto mě maska ve vzorku ke koupi nepřesvědčila

23. října 2014 v 21:58

Ja som bola s maskou spokojná, no nie v tom zmysle, že by dokonale vyživila a premastila suché vlasy, ale že moje mastné a jemné vlasy akoby spevnila...nezmastila....proste dodala im akúsi silu a hladkosť...no bez zaťaženia....čiže z môjho pohľadu pre suché vlasy nie, no skôr pre jemnučké, mastné a vyživené

23. října 2014 v 22:15

já ji mám ráda, ale zase nemám s vlasama problém, konečky se mi vůbec netřepí, nemám je suché (spíš naopak, ale nezmastila mi je)... dokonce mi i voní! mám s ní pocit takových hebkých a vzdušných vlasů, ale už jsem ji teda zas dlouho neměla

24. října 2014 v 9:30

@Barča no, ona ji tam je jeste vic nez pulka .. ;) kdybys chtela, tak napis

24. října 2014 v 9:32

@Anna no ... taky me to napadlo :D ale zas, ja jim fakt verim ... as rikam si, kdo by to padelal, ze to neni zas takovej kauf .. ;)

24. října 2014 v 9:32

@Arwen ohohó, tak to zkusim, jeste nska se po nem podivam

24. října 2014 v 9:33

@Hannele šampon pro koně? to má ovšem styl! :D jdu googlit

24. října 2014 v 9:34

@Bellatrixtak to asi nebude fejkem z parfums, to je fajnn vedet ;))

24. října 2014 v 9:36

@Šárka Lakatos Řihošková :DDD si me sundala jako ... to je uplne paradni nadavka :D

s tou rasenkou a peci omg, proc jako dvakrat, proc jako vubec ... a plati to na vsechno, bych skocila do jinyho rossmanna

24. října 2014 v 9:38

@Anonymní nad tím už jsem taky parkrát rozjímala, jestli bude k něčemu ... tak jo :)

24. října 2014 v 9:41

@Dášenka Boušková okoralá není (to jsou akorát moje vlasy po ní :D), ona má takovou mega hustou konzistenci, že vytváří na pohled skoro krystaly no ... proto ti asi přijde, že je vyschlá .. odstín je ve skutečnosti hodně měňavej, oranžovo béžovej, ale na fotce to moc zachytit nešlo

jinak růžový vlasy jsou super! :)

24. října 2014 v 9:42

@Mikinka z keratinu jsem si teď koupila ten kondiš a zdá se celkem schopnej, prubnu teda i masku

24. října 2014 v 9:43

@Anonymní výborný tipy se tady člověk dozví, výborný :) (taky zkusím, vlasy se mi nemastí nikde totiž)

24. října 2014 v 9:43

@miiemu na ten jsem ještě nenarazila, furt jen na konopí ..

24. října 2014 v 9:44

@Ela z alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk hmhm, tak jestli ona nakonec nebude na úplně jiný vlasy než suchý, to je k zamyšlení :D

24. října 2014 v 9:45

tak fajn, toho otce vymítače ještě nahánět nebudu, koukám, že nejsem jediná macadamiově prokletá .D

24. října 2014 v 12:55

jsem ráda, že jsem ji nekoupila :) ze začátku samá chvála a až ten šum utichl, tak všichni píší jenom negativa :D

24. října 2014 v 22:09

Já měla vzoreček z Ladyboxu a byla jsem totálně nadšená, nic mi nikdy neudělalo tak božské vlasy, ale nutno dodat, že netrpím na vlasy suché, ale spíš normální až mastnější. Jinak pokud jde o konzistenci, tak ten vzoreček určitě tak extrémně hutný nebyl. Tak kdoví, jestli k nám ze zahraničí nedovezli hromadu vadných kusů, nebo prošlých... kdo ví.... S tím jaké šmejdy k nám do republiky vozí s tím, že nám to přece stačí, bych se ani nedivila :(

Giveaway Realash ♥

Anonymní
25. října 2014 v 12:58

u mě asi top z avonu, maska z bambuckého másla (ve šroubovací krabičce která po vypiplání zůstane krásně vonět) a z černého kaviáru (v tubě u který se mi hned rozbil vršek), po tom bamb másle se mi víc mastí vlasy. a vždycky jsem chtěla zkusit tu úchvatnou masku z býčích žláz :D

25. října 2014 v 17:22

Na suchý a krepatý vlasy řada Bamboo antifrizz od Alterny a Kendi oil. Drahý, ale funkční. Macadamii jsem naštěstí koupila jen v menší verzi. Ze začátku dobrý, pak mi přišlo, že ty vlasy plihnou a jsoz zatížený. Šampon to samý. Z tý řady byl nejlepší bezoplachový kondicioner. Dodelám ta malá balení a půjdu odprosit Alternu, že jsem jí byla nevěrná a že už to nikdy neudělám.

Anonymní
25. října 2014 v 17:31

Mě na suchý vlasy pomohla maska od Kallos s keratinem. Makadamii jsem původně chtěla koupit ale koukam, že jí asi vynecham.

26. října 2014 v 15:57

@Černá Moora
Jo jako taky mi to přijde jako blbost, že by to někdo padělal, navíc mám pocit, že s mýma vlasama nedělá zázraky nic, takže to bude asi ten hlavní problém :D

Anonymní
27. října 2014 v 9:40

Mooro, prosimtě, mohla by jsi udělat recenzi na tyto dva produkty? Slyšela jsem, že máš ráda pořádně řasy, tak..nově se objevila Younique Moodstruck 3D fiber mascara. Slintám nad ní na youtube, prý je to zázrak. Sice dražší, ale zázrak. A pak Lime Crime velvetines - vydrží vodu a zůstanou hodně, hodně, hodně dlouho, o pigmentaci ani nemluvím, je skvělá, vážně doporučuji, kdybys chtěla :)

11. listopadu 2014 v 11:22

Sice jsem nezkousela a nakonec moje vlasy ostrihala protoze jim by nepomohla ani svecena voda ale nejlesklejsi a vyziveny vlasy jsem mela po majoneze s vajickem :-) Dokonce si toho vsimli i chlapi v praci ze mam nejaky hezky vlasy :-))))A to je co rict.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...