Zlata není nikdy dost

30. října 2014





... což si ukážeme na nové vůni od Christiny Aguilery - Woman, která byla na trh uvedena v září.

Aguilera mě z levnejších vonítek obecně baví asi nejvíc, jak pokud jde o obsah, tak reklamu a balení, je to vždycky takové správně zdobné. Letošní novinka není výjimkou, bílá, zlatá a rudá k sobě pěkně ladí a navozují sváteční (pod)zimní atmosféru. A Christině to na vizuálech fakt sluší, což? ;)







Pokud jde o kompletní složení, ani se mi z PR materiálů moc nechce vypisovat, o vůni samotné si z něj stejně uděláte jen nejasnou představu ... vypíchla bych hlavně obsah ovoce a pak tonky, ambry a santalového dřeva v základu, které udávají v parfému hlavní tón. 

Abych dojem nějak shrnula, vůně je hodně sladká, teplá a taková celkově chumlavá, pěkně zahřeje. Což je přesně můj styl a musím říct, že se mi Woman fakt upřímně líbí - dokonce až tak, že jsem se ji výjimečně rozhodla neposlat dál, ale nechat si ji - a to se u těch levnějších teda ještě nestalo! ;)) Což nechápejte špatně - ne že bych byla parfémovej snob, ale holt favoriti jsou favoriti - a na mý poličce je konkurence obzvlášť těžká a je tam i dost narváno, takže než bych hromadila kousky, na které by se skoro nedostalo, radši je pokaždé věnuju někomu, kdo je užije. Koneckonců i proto přidám občas takovouhle recenzi, je mi jasný, že ne každej je ochotnej investovat do parfému x tisíc, ať je objektivně sebeúžasnější.








Verdikt:
Lajk, povedla se.
Pokud si potrpíte na výraznější sladké vůně, určitě ji vyzkoušejte. U mě k několika dalším zlatonkám pěkně zapadla do party.

 




Jaký parfém je váš podzimně - zimní favorit? A co vás v parfumerii v poslední době zaujalo tak, že plánujete nákup? 



28 comments

30. října 2014 v 8:46

Mne pořád láká ta Dahlia divin :) U mne stále Chanel coco noir a sem tam proložené Chloe Love a Balmainem Extatic :)

30. října 2014 v 9:49

Kterou ze sladkých těžších vůní (z té dražší sféry) bys doporučila? :) hledám změnu...

30. října 2014 v 10:00

juu..tu musim zchecknout v dorgerii :)

Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

30. října 2014 v 10:11

Vobec ma nezaujala - ostatne ako ziadne na blogoch proflaknute vonavky..
Dlhodobo pouzivam Chloe Chloe, ktora je bohuzial tiez proflaknuta, ale ziaden iny parfem ju u mna este nepredcil. Mam rada jemne a pudrove vone cistoty ..trosku sladke, ale nie moc..

30. října 2014 v 10:20

Mala som minulý rok jednu od Christiny ale výdrž u mňa bola mizerná :) Teraz mám obľúbenú od Versace - Bright crystal

MORE THAN FASHION

30. října 2014 v 10:58

Parfémy Christiny Aguilery jsou fajn :) k narozeninám jsem od táty dostala Unforgettable, a ta je taky krásně sladká, hřejivá.. Jedna známá mi dokonce řekla, po čem to tak krásně voním :D Takže na tom něco bude :)

30. října 2014 v 11:00

Katy Perry - killer queen, byla to láska na první pohled. na vůni jsem si musela pravda chvíli zvykat (:D) ale už jsme se docela zžily :) je to taky typická hřejivá sladká podzimní vůně.

30. října 2014 v 11:02

Ajaj, tak to jsem nečekala, takhle pozitivní recenzi :-D Já jsem si nedávno pořídila dvě nové vůně - Sí od Armani a Amber Elixir od Oriflame. Paradoxně z Armaniho jsem zklamaná - vůbec na mně nevydrží vonět, a z vůně za dvě stovky jsem nadšená :-D Na podzim a zimu ideální, nádherná teplá vůně.

30. října 2014 v 11:02

@Sarah Jinak momentálně ji prokládám Miss Dior od Diora, Skin od Clean a Trésor in Love od Lancome (která mi teda už došla :().. A pak taky používám různé vzorečky vůní, které dostávám k nákupům :) a to např. Versace Bright Crystal, Halloween Woman, Hugo Boss Ma Vie, Cartier Baiser Volé a l'eau Marco Rodriguez for her :)

30. října 2014 v 11:16

No musím si ňuchnúť v drogérke... Mám od Christiny tú prvú a celkom spokojnosť, aj keď nejak extra prudko do kolien z nej nejdem... Momentálne dorážam už spomenutého Versaceho, ktorého som svojho času zbožňovala, ale tiež mi už nejak lezie na nervy posledné týždne :D
No a inak recenzie na parfumy neznášam :D ale zas v Tvojom podaní ich tolerujem :D
saveonbeauty

30. října 2014 v 11:22

Prosím, co je to za parfém v pravém horním rohu? Díky.

30. října 2014 v 11:46

Kombinace bile, zlate a cervene mi spis nez podzim evokuje Vanoce, ale jinak jsem si oblibila zlatonku z Lidlu, opevovanou Suddenly a krom ni mam ted jeste nejakou Sparkle Paris od Oriflame. Ja nejsem sberatel, vetsinou stridam dve az tri vune, vypotrebuju je a jedu dal, mozna se dostane i na Christunu, ktere to fakt sekne! :-) bára.kára blog

Anonymní
30. října 2014 v 12:47

Coco Mademoiselle, ach!!! Někdy proložená Bottega Veneta.... Stella

30. října 2014 v 13:35

tyhle slaďárny nejsou nic pro mě, kdysi jsem od ní jednu voňavku měla, ale lepší mi přišla avril lavigne, z těchhle levných...

Anonymní
30. října 2014 v 16:16

Já mám teď růžovou Floru od Gucci. Od Aguilery mi voní Royal desire, tadytu jsem zaregistrovala taky. Ale Gorgeous Gardenia je jenom jedna:-).

30. října 2014 v 16:58

Miluju sladké vůně, že by nový favorit na vyzkoušení?:)

Anonymní
30. října 2014 v 19:32

Super, musím vyzkoušet:) Já se na podzim, respektive zimu chystám na Givenchy - Very Iressistible a Gucci - Flora de Gardenia:) Sice to nejsou žádné novinky, ale dlouho po nich moje srdce prahne a polička s parfémy se tenčí:)

30. října 2014 v 20:42

Dlouho požívám Cinému.......ale dost se mi líbí i Manifesto od YSL. Takže střídám jen tyhle dvě.

30. října 2014 v 20:56

podle popisu by mi mohla sedět, takové vůně mám ráda :) momentálně používám klasické jablíčko od DKNY :)

30. října 2014 v 23:48

spoustu let jsem věrná své první : burberry weekend...nejprve jsem ji x let hltala na jedné osobě z okolí a pak jsem ji konečně po letech hledání detekovala a konečně vloni koupila, takže předpokládám, že mě hned tak neomrzí...umocněno faktem, že jsem si koupila její 100ml balení :-)

31. října 2014 v 10:47

@Anetátor Anetátorový tak ja Guerlaina a jeho exklusivky:) ale pokud levnejsi a bezne dostupne v parf, tak treba jeho Petite Robe Noire, z fotky Cinema od YSL, nebo Manifesto (nad tim furt spekuluju;) nebo treba Angel, Jasmin Noir, Narciso Rodriguez, Addict od Diora (ale bacha, ten uplne zakladni, ne odnoze), Hypnotic Poison, L od alolita Lempicka ...

31. října 2014 v 10:51

@miiemu to mame dost podobnej vkus :) Cinemu jsem zrovna tenhle tejden nasadila a nad Manifestem furt premejslim ...

1. listopadu 2014 v 16:21

Jimmy Choo klasickej i hranatej Flash. Miluju to a doslova se tim polejvam, obcas mam chut se i napit ci zavest nitrozilne.

1. listopadu 2014 v 16:59

Zlata není nikdy dost.... to souhlasím a zrovna nad tím (oblíbená kombinace zlato a zlato+černá) jsem se nedávno zamýšlela na blogu.
Jinak, nemůžu říct, že bych měla vyloženě zimní favority a že bych ostatní vůně ukládala k zimnímu spánku. Téměř všechny svoje vůně nosím během celého roku. Ale přece jenom se něco najde: jednu z nejlepších gurmánek - Gourmand Coquin - můžu nosit jenom v zimě. A pak je tu ještě to, že na čistou květinovku nebo pořádnou aldehydovku, dostávám chuť vlastně jenom v zimě. Čím větší zima, nejlépe mráz, tím je větší pravděpodobnost, že se zahalím do jasmínu, konvalinek, tuberózy, konkrétně třeba do Idylle, Chanelu 5 nebo 22, Muguetu nebo třeba do Carnal Flower.
Každopádně, "Christinu" vyzkouším, protože tonka, ambra a santal v základu... to se musí vždycky vyzkoušet! :-)

1. listopadu 2014 v 20:03

Moje Poslední Paříž byla ve znamení rozhodování u Elie Saaba. Couture nebo Parfum Intense? Pak jsem zkusila Black Opium YSL a bylo vymalovano. To je tak nádherná vůně. Hrejiva Sladká káva na noblesnim základu. Taková ČERNÁ... Jinak Tresor, Si, Amor Amor...

1. listopadu 2014 v 21:00

Já ji už byla očuchat v drogerce a rozhodně souhlasím s tím, že se podařila, takže jak nakoupím vánoční dárky, koupím si ji jako dáreček pro sebe :)

Realash Giveaway ♥

3. listopadu 2014 v 1:20

Právě chci vyzkoušet tak uvidíme :))

http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...