Jak nakoupit a trochu při tom ušetřit

25. července 2011

V Letňanech už zase mají akci, kdy při určitém počtu nákupů (konkrétně při dvou nákupech nad 300 Kč kdekoli a jednom nákupu nad 500 Kč v Tescu) dostanete zpátky 200 Kč - což se myslím docela vyplatí, pokud si to člověk spočítá; já už jsem ráda uplatnila :)

Vloni jsme tuhle akci využili dokonce celkem 3x (a dostat zpátky de facto za nic - protože bychom nakoupili tak jako tak - 600 Kč je už docela fajn), jenomže to byly podmínky trochu lepší, stačily 3 libovolně nákupy nad 300 Kč, Tesco nebylo potřeba (do Tesca totiž nechodíme, pokud to není nevyhnutelné, jejich nabídku potravin považujeme za poměrně tragickou - teď jsme tam zašli jen kvůli oné akci - a pro prací prášek :D)

Pokud se do Letňan rozhodnete kvůli tomu vyrazit, doporučuji neotálet, kupony totiž rozdávají jen do "vyprodání" zásob a minulý rok už ten poslední týden akce žádné nezbyly (letošní trvá od 15. 7. do 14. 8.), takže jich opravdu není neomezené množství.

Dodávám, že toto není v žádném případě placená reklama, či něco podobně ošklivého, ale celá záležitost mi přijde naprosto upřímně fajn a výhodná :)



Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...