MAKE UP FOR EVER - evropské eshopy zasílající do ČR

15. prosince 2011





Vzhledem k tomu, že dubnový článek o MUFE je na blogu jeden z nejčtenějších, chodí mi poměrně často dotazy, kde se dá tato značka koupit online.
A přestože se od dubna leccos změnilo, eshop na tuhle značku stejně jen tak lehce nevygooglíte. Resp. nevygooglíte ho vůbec (ne že bych se divila, on mi ten G. přijde poslední dobou ňáko rozbitej), pokud nevíte, co přesně máte googlit - a to jsou v tomhle případě konkrétní názvy obchodů.

Rozhodla jsem se tedy informace o objednávání lehce updatovat.

V původním příspěvku zmíněné britské obchody pro vizážisty se totiž mezitím částečně zmodernizovaly a tak si nyní MUFE můžete objednat klasicky pohodlným online způsobem (a ne se s nimi pravěce domlouvat emailem jako dříve - což je v dnešní době opravdu opruz, uznejte) hned ve dvou.

Prvním z nich je GURU MAKEUP EMPORIUM - http://gurumakeupemporium.com
Poštovné se liší podle jeho druhu (můžete si vybrat), ale to nejlevnější je kolem Ł9.

Druhým je PRECIOUS ABOUT MAKE-UP - http://www.preciousaboutmakeup.com
Poštovné je Ł9.75.

A aby to bylo komplet, zasílá k nám ještě tento německý: http://www.kultkosmetik.de
Bohužel se mu nevyhnuly tradiční neduhy německých eshopů, které ho činí dost neatraktivní možností: 1) šprechtí jen po jejich a 2) má otravně napálené poštovné - €17 (jo, sice je to přes UPS, ale víte co ... na UPS jim kadí hned celé stádo polárních pejsků; na tak krátkou vzdálenost je to zbytečnost)


A ještě přidám další dva tipy, co (kromě věcí uvedených v prvním článku) stojí za pořízení.


1) Color liner



Mě uchvátil odstín Marine Blue, což je třpytivě tyrkysově modrá. Na modrou si obecně fakt nepotrpím, ale když jsem tuhle linku viděla na pařížské MUFE vizážistce, byla jsem lapena - k jinak černočernému oku ta linka totiž vypadala naprosto b o ž s k y.
Hezké jsou i další odstíny, stačí si vybrat podle vkusu.





2)Face & Body Liquid Make-Up


Make-up pro obličej i tělo, který sklízí napříč internetem nadšené ovace. Důvody si samozřejmě nenechám pro sebe ;)

Zaprvé, není to make-up matující - má sloužit k tzv. dewy glow efektu, což teda sakra nemá žádný výstižný český ekvivalent, něčemu jako orosená pleť bych se spíš vyhnula, působí to pak trochu zpoceně. Pokud se mám vyjádřit opisně, tak dejme tomu, že to je zdravě zářící pleť, taková, která vytváří dojem, že nemá žádnou vrstvu make-upu ani pudru, ale je naprosto přirozeně dokonalá, pružná a jasná (svěží jako ranní rosa, abysme tam tu rosu nějak zakomponovali ;)

Takhle nějak (ale věřím, že víte, co mám na mysli):



Pokud rozjasňovač vytváří zdravě rozjasněný dojem pomocí odlesků na některých částech obličeje, tak u dewy efektu ubereme na intenzitě lesku, ale zato ho máme všude. A přesně k tomu vám pomůže Face & Body Liquid Make-Up.
Zadruhé, je velmi lehký. Pokud vám ovšem lehkost nevyhovuje, můžete ho po zaschnutí úspěšně vrstit.
Zatřetí, je voděodolný, takže vydrží celý den beze změny (no, tady bych nebyla zas tak optimistická, ale vydrží hodně a bude potřeba jen minimální oprava)

A jak s tím tělem? Vzhledem k popsaným vlastnostem už asi použití odhadnete sami - ideální je samozřejmě v létě na nohy, kde se dá využít jako neviditelné punčochy (aneb jemně krycí, voděodolný a zářivý vzhled tvořící). Dále pak i na další části těla, má umět zakrýt hnědé skvnky a žilky.





Pokud máte tip na nějaký další eshop, podělte se v komentářích.

8 comments

15. prosince 2011 v 8:41

dostala mě tvoje hláška: což teda sakra nemá žádný výstižný český ekvivalent

což teda sakra nemá snad polovina běžně užívané terminologie v oblasti kosmetiky. asi by to chtělo nějaký nový slovník...

15. prosince 2011 v 16:52

trb: heh, no nevidím to jinak zas tak černě (což je u mě zázrak, že), ale zrovna tady u toho to moc výstižně jednoslovně nejde ... asi by to chtělo kosmetické národní obrození ;)

Anonymní
16. prosince 2011 v 10:20

Díky za tip!! Ten make-up vypadá skvěle!Ráda bych se zeptala, jaké máš zkušenosti s odstíny, odpovídají skutečnosti? mám velmi světlou pleť a trochu se bojím, že se seknu. Tuším, že ty máš taky světlou pleť, jaký odstín používáš?
Díky moc!
Michaela

17. prosince 2011 v 0:22

@Anonymní S odstíny jsou na tom velmi dobře, pro bledule ideální, tady jsem ti to vyfotila pro srovnání http://cernamoora.blogspot.com/2011/12/make-up-for-ever-mat-velvet-rimmel.html

Anonymní
19. prosince 2011 v 9:57

Teda, díky moc, takový servis!! :-) Vážím si toho.
Michaela

Anonymní
7. ledna 2013 v 15:05

Tahle kosmetika je pro mě prostě TOP, hlavně make up HD, stíny a rtěnky. Kamarádka v Německu je mi schopná dodat téměř cokoliv, ceny v ČR jsou poněkud vyšší, protože zde má tato značka zastoupení pouze v jedné parfumerii.
Něco málo nabízím na: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=1058295

V podstatě bych Vám mohla sehnat
od MFR téměř vše za ceny min. o 50% nižšší :) Tak mě kontaktujte, pokud budete mít zájem :)PS: Buďme krásné, ale za rozumnou cenu :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...