Psát sice čas nemám ...

1. června 2012

ale v klikání po eshopech mi to nebrání :D

Vectry jsem chtěla, co je poprvý ukázali, jenomže sametovej model mi rychle vyprodali, následující lesklej mě nebral a z umělý nelesklý kůže jsem taky nebyla nadšená, koženkový věci prostě nemusím. Takže když jsem uviděla čtvrtou variaci, plátěnou, neváhala jsem ani minutu (protože koženejch se nedočkám, to je mi jasný) a stejně jsem si nějaký nový plátěný slip-onky chtěla kupovat.
Aby jim nebylo v balíku smutno, vzala jsem ještě růžovej top - aneb třpytivej a ve slevě? Sem s ním! :)
Vectry jsem vzala o číslo větší, než co si kupuju normálně, a vyšlo to, Topshop ty botky dělá nějaké pidi - jakou máte zkušenost vy?
Jinak musím říct, že mě překvapilo, jak strašně uzounkou mají podrážku, o dost užší, než jaká je uvnitř stélka, takže už vidím, ja se to při chůzi v tomhle nechráněným místě odírá o chodník ... to snad abych si je dala ještě podrazit bo nevim ... za ty peníze teda nic moc finiš.








17 comments

Anonymní
1. června 2012 v 19:15

Ty botky jsou nádherné ! :)

1. června 2012 v 20:02

teda tyhle botky se mi nějak nelíbí :) a podobný top jsem viděla v háemku :)

1. června 2012 v 20:56

Boty jsou perfektní, to je super, že je zase mají..asi budu co nejdříve objednávat. A risknu tedy taky o číslo větší :).

1. června 2012 v 21:38

S botama z Top Shopu mám podobnou zkušenost, ale já mám normálně velikost 41, takže už moc nemám kam pokračovat a boty od nich jsou pro mě pasé :-D.

1. června 2012 v 23:16

Já je mám taky, ale mám ty koženkové :) a velikost mám 39 jako si normálně kupuji, ale tenhle týden jsem si koupila v Ann Christine leopardí a ty mám 40 :) naštěstí ty Topshop jsem trefila po netu dobře! ;)
http://angellovely-things.blogspot.com

1. června 2012 v 23:27

Ten top mě dostal, je kouzelný!

A s tou podrážkou jsi mě teda dostala. jako top Shop rozhodně není za hubičku a aby botky byly téměř bez podrážky-no nic moc.

Na ebay ted mají tuny botiček v tomto stylu, příště bych mrkla tam :)

2. června 2012 v 2:04

@Veronika já ji kdyžtak ještě dofotím, fakt zvláštní :D

jinak ebay jsem procházela, ale bohužel se mi buď nelíbily - málo cvočků, třeba jen vepředu, nebo fejky louboutinek, nebo moc pánský, nebo takovej ten romwe typ, kde ty ostny visej a člověk vypadá, jak když kopl do dikobraza metaláka ;))
a nebo prostě jen neměli velikost a barvu, taky častý

když si člověk navíc připočetl doručování z asie a hrozbu cla, tak jsem šla radši do topshopu no ... ;)

2. června 2012 v 2:06

všem díky za pochvaly :)

btw. zkoušel jste někdo ten slevovej studentskej kód, co jsem dávala na FB? mně to z nich ušetřilo 10%,, lepší než drátem do oka .))

5. srpna 2012 v 14:02

Topshop flat shoes su vacsinou o trosku uzsie a mensie, to si musim brat 41-tky (normalne mam 40-tky) ale vsetky ich boty s opatkami mi sedia 40tky. Oni bohuzial tak nejako vsetko robia pre pidilidi :)

15. srpna 2012 v 9:14

úžasné boty:) Tak já teda topshop nemám vůbec ráda.Ne že by se mi ty věci nelíbily.Jsem ze Zlína a když jsem se konečně dostala do Pražského TS a měla vytipovaných několik věcí k nákupu z eshopu,nestačila jsem zírat!KASTASTROFA.Já nosím velikost Kalhot 44 a nahoře 42.Eshop tyto velikosti úplně v pořádku poskytuje.NIKDY ani u jediného kousku jsem nenašla velikost větší 40 a i tu čtyřicítku bylo jako hledat jehlu v kupce sena.Velikost bot nosím 41 a myslíte že tam snad měli nějakou nedejbože 42? Samozřejmě všechny boty jak pro trpaslice.No neuvěřitelně hrozný obchod a ty ceny jsou vzhledem ke kvalitě NEUVĚŘITELNĚ přemrštěné,to zklamání bylo neuvěřitelné!!!Byla jsem šíleně vytočená.Připomínalo mi to ty super shopíky jako je VJ style ...

15. srpna 2012 v 9:18

jo a to jsem se ještě zapomněla zmínit o spodním prádle-nosím velikost košíčků D a oni tam měli maximálně B...Myslím že ALESPON pár kousků -když už se teda asi rozhodli propagovat anorexii- by v téhle velikosti mohli mít,jako v HM.I když si myslím,že tohle je běžná velikost a měla by být normálně dostupná.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...