Tip do třetice

15. června 2012

Myslím, že se už brzy dočkáte nějakého obsažnějšího postu :D, ale teď si dáme ještě jeden tip - na (víceméně) oblíkací blog, který jsem dnes našla a který je vyloženě mé gusto ;) (jakože jsem tady už párkrát psala, ze takový případy nejsou moc častý, protože mám celkem jednoznačnej vkus)

a fakt obdivuju ty její vlasový změny, dobrej chameleon









Své dojmy mi můžete dát svobodně vědět do komentářů ;) jako jo, já samozřejmě vím, že je to styl pro malou cílovku :D a kdo nenávidí ty nový koncovky blogeru, tak zvedne ruku

16 comments

15. června 2012 v 17:53

Tenhle blog mám také ve sledovaných. Mě by hlavně zajímalo, jak moc má slečna zničené vlasy :D Ale miluju to její tetování na hrudníku, pecka.
Ty koncovky jsou nezvyk, ale proč ne.

Anonymní
15. června 2012 v 19:51

Páni - ty vlasové změny - na to jsem moc velký posera

Lil

15. června 2012 v 20:20

Jediné co mě napadlo bylo "šílené". A pak, že to obočí je hrůza. Pro mě to fakt není:( (Ale i tak je fajn, že jsou blogy, kde se lidi oblíkají jinak, jen to pro mě nebude inspirativní v žádném směru). Veronika

16. června 2012 v 19:23

Mě se líbí kreativita s jakou se obléká a prezentuje, ačkoliv je to styl na hony vzdálený tomu mému. A přiznám se jako celek se mi to zdá na fotkách super, ale myslím, že v reálu by se mi to zdálo moc, ani ne tak oblečení a tetování /třeba ten hrudník je umělecké dílo, ten se mi líbí/, ale to obočí, pro mě noční můra, vlasy taky.

16. června 2012 v 21:44

Tak to je hodně drsné! Ale prostě.. čeho je moc, toho je moc. Pokud se to líbí jí, tak je to dobře, ale ty vlasy už má šíleně zničené a to občí je hrozné.:-D

Jinak rozjíždím nový blog a budu ti moc vděčná, když se podíváš.

www.blackberrysundae.blogspot.com

17. června 2012 v 12:54

@U dvou Verunek

Já musím souhlasit s Verčou. Ráda se podívám, ale že bych v tom našla inspiraci, to nie...:-)

Anonymní
17. června 2012 v 17:01

Ten první obrázek mi připomněl něco jako gothic Lolitu, blog té slečny neznám a tak nevím, kam by se dala zařadit, ale jo. U mě dobrý. :-) Já mám ráda svérázné jedince, než trendy figuríny z háemka (mentolová trička a tělové lodičky a všichni to mají). :-) Já si myslím, že není nutný vypadat, jak když jdu na maškarní, ale že se z takových šíleností dá klidně pro inspiraci vzít jenom jeden nosný prvek a to zakomponovat do vcelku "civilního" oděvu. Třeba sukni. Nebo "jen" šíleně barevný pruh ve vlasech. Jenže to v našich krajích snad nikdo neumí, takhle si s módou hrát, být odvážný a hlavně být svůj, hledět především na to, co mi sedí a ne to, co je hrozně moderní.

Anonymní
17. června 2012 v 17:10

Ona je to Češka?? Já si nevšimla, tak to pozor! Tak to sto bodů za odvahu a i když to úplně takhle není můj styl a radši bych viděla jen lehkou inspiraci jí a trošku méně svérázné outfity, tak se holčina nebojí a to mě v našich podmínkách fakt překvapuje.

17. června 2012 v 18:10

Jo, tahle holka je opravdu úžasná. Je to jeden z nejzajímavějších blogů, co sleduji. Měla jsem to štěstí ji potkat i na několika akcích a vypadala skvěle i "naživo" :)

18. června 2012 v 9:12

@Day obočí je v rámci stylu, ale na někomu "civilním" by to bylo samozřejmě neakceptovatelné ;))

18. června 2012 v 9:13

@Anonymní jj, právě proto mě to zaujalo, na českej blog super

18. června 2012 v 12:34

Mě přijde skvělá! Oceňuju odvahu, originalitu a vůbec :)

Anonymní
19. června 2012 v 11:43

@Černá Moora Ono mainstream hadry budou, s odpuštěním pořád jenom mainstream hadry. Pokud se budou dokola točit úzký džíny a pár dalších hitů, tak budou všichni zoufale stejní i dál. :-) Slečna se očividně nebojí inspirovat se prvky různorodými a upřímně kašle na to, co je IN. Jedno stádo nosí rifle a mikinu a druhé stádo nosí to, co je moderní. Je značně osobitá a myslím, že jako inspirace by mohla sloužit. Proč se ti lidi neoblíkají prostě po svém? V českým fashionbloggovým rybníčku je vrcholem kreativity natáhnout křivák. (Se někdo asi podíval tatínkovi do skříně a zjistil, že mezi hadry z mládí ještě schovává nostalgický osmdesátkový křivák, tak jakože těžká rebelie, vole. :-D

Anonymní
30. května 2015 v 12:27

Je děsná, typická attention whore. Na vlasových změnách nic úžasného nevidím, většinou jsou to paruky. Ta holka má očividně obrovské mindráky a problémy sama se sebou (vyčteno na jejím blogísku, žádná spekulace) a jediný způsob jak někoho zaujmout a cítit se aspoň trochu "důležitá" pro ni spočívá v tom, že se oblíká jako čarodějnice, nebo děvka, nebo rádobyroztomilá lolitka. Potřebovala by konečně dostat pár facek a dospět.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...