Rimmel - Lasting Finish 1000 Kisses

17. srpna 2012

Jak jsem už párkrát psala, na rtěnky nejsem a dávám jednoznačně přednost leskům. I tak mě občas popadne touha použít na rty něco výraznějšího - proto mi všechny záležitosti na bázi lip tintů přijdou jako opravdu dobrý nápad tím, že obarví, ale přitom se vpijí do rtů a nikde nedělají nános barvy jako rtěnka.

Když jsem tedy uviděla tuhle fixku od Rimmelu a ještě ve skvěle výrazném červeném odstínu (500 Unstoppable Red), byla jsem skoro rozhodnutá ji vzít už ve chvíli, kdy jsem ji viděla ve stojanu. Po vyzkoušení na ruce to byla už jasňačka, protože se vpila tak, že jsem ji pouhým stíráním nemohla ani za nic dostat dolů.




Na jednom konci je fix.



Na druhém balzám, který se má použít jako druhý krok.



Barva bez balzámu.



S balzámem.



Po chvíli pod vodou a následném pokusu o setření hřbetem ruky v 10 tazích - jak vidíte, drží jak helvétská víra.






Plusy:

  • S fixem se opravdu dobře a rychle maluje, není ani moc tenká, ani moc tlustá, prostě akorát.
  • Barva je sytá, rovnoměrně se vsákne, neslévá se do map (jako např. šmejdový tint od Essence, který jsem si koupila nejspíš v nějakém momentálním pominutí smyslů a brzo ho zahrnu do souhrného článku a propadácích, které se mi doma nakupily).
  • Balzám je docela hutný, obstojně drží (nezmizí po dvou třech obtisknutích rtů).
  • Bez problému lze rty bleskově dobarvit pár tahy i poslepu bez zrcátka, mapy nehrozí ani v tomhle případě. 
  • Cena. Kterou si nepamatuju :))) ale bylo to něco málo přes 100 Kč, takže velmi user friendly.


Mínusy:

  • Tisíc polibků? Jen ve vlhkém snu marketéra od Rimmelu. Výdrž je průměrná - i když nebudete pořádat opulentní hostinu a zakousnete jen něco menšího (ideálně marketéra, který vymýšlí takové klamavé slogany), na rtech nezůstane skoro nic - ani s balzámem, ani bez balzámu. Naštěstí se stírá rovnoměrně a ani v tomhle případě nenechává mapy, odstín prostě postupně bledne až téměř do neviditelna. Ačkoli tedy na ruce drží jak přibitý, na rtech bohužel ne.
  • Výdrž nezahrnující jídlo také není moc ohromující, po pár napitích (či pár polibcích ;) zůstane ze sytě červených rtů jen barevný nádech. Pokud bych ji měla odhadnout na čas, tak tři hodinky maximálně. 
  • Fix "voní" opravdu jako fix (ten na papír). Což není nic zas tak extra. Zároveň i tak vypadá, takže bacha, abyste při polevení v ostražitosti po čem, že to saháte, najednou nezjistili, že se malujete zvýrazňovačem :D
  • Musí se skladovat fixem dolů, jinak přestává barvit - v takovém případě ho musíte otočit a chvíli počkat, než barva doteče, kam má, ale pro 100% funkčnost by v téhle pozici měl být pořád (no, a kdo na to má pořád myslet? ;)


Verdikt:

I přes tu nic moc výdrž mi přijde jako celkem fajn věc. Barva je opravdu pěkná a lze ji dávkovat s úspěchem i lehčeji, takže většinou si jen jemně přebarvím rty do více červena a dál použiju svůj oblíbený lesk od Lancome, který má také slušný odstín barvy. Výsledkem jsou hezký zvýrazněné rty a přitom žádné ostré rtěnkově hrany.


Pokud by vás zajímal na rtech, je vidět třeba na téhle fotce, která je u anketky se mnou na Protišedi.cz: http://www.protisedi.cz/article/anketa-o-mode-stylu-bloggerka-cerna-moora



Co vy máte, zkoušely jste - spokojenost nebo naopak?

17 comments

17. srpna 2012 v 20:19

Mam tenhle fix taky a je celkem fajn, jen mi prijde ze prestal po tydnu barvit tak jako na zacatku a barvi o dost min, ale porad to jde. Lepsi zkusenost mam s fixem od NYC stoji asi 70 korun barvi jak blazen a vydrz ma rekla bych minimalne dvojnasobnou :)

17. srpna 2012 v 20:25

@Lenka tos mi připomněla jeden mínus, na který jsem zapomněla

on totiž musí být špičkou dolů, jinak přestává barvit, a to celkem rychle

na NYC mrknu, díky za tip

17. srpna 2012 v 20:31

Jo, mám jednu fixu od NYC, ale koupila jsem si tak debilní odstín, že ji stejně nepoužívám.

17. srpna 2012 v 20:37

K jakýmukoli bazmeku na pusu nemám co říct, vždycky se mi na to přilepěj vlasy, z čehož se okamžitě dostanu do hysteráku a letí to oknem. Ale názvy kosmetickejch přípravků mě fascinujou odpradávna, 1000 kisses má taky dobrej potenciál. Hodně dlouho jsem si ulítavala na lacích od Essence Colour and Go (jako co mi má lak na nehty kruci co přikazovat, ať nabarvím a jdu! Co když chci jen nabarvit a jít si lehnout (na což v obém případě potřebuju nehty suché, že ano!).

17. srpna 2012 v 20:52

@dennidavkaironie sex sells, neuděláš nic ;)))
to lepení nějak naštěstí neřeším, protože se snažím, aby mi vlasy nelítaly do obličeje lesk nelesk, strašně mi to vadí

17. srpna 2012 v 21:04

@Černá Moora Tak to bude asi kámen úrazu já ho tahám v kabelce naležato...

17. srpna 2012 v 21:16

Kam se ztratily starý dobrý rtěnky

17. srpna 2012 v 21:30

Mám radost, přesně takhle jsem si tě představovala;-)

17. srpna 2012 v 21:49

@Kat co mám poslední informace z bojiště, tak nikam, je jich pořád všude plno ;))

18. srpna 2012 v 0:16

Když jsem zaregistrovala existenci těchhle fixů, zajásala jsem. Což byla první a zároveň poslední pozitivní reakce na tyhle šaškárny... Copak to musí stát pětikilo, aby to na těch rtech aspoň chvíli vydrželo?
Chci něco červenýho, co se nedá slíbat. Existuje taková věc vůbec? (Teď nemyslím tetování nebo lihovku...)

A hurá, konečně aspoň trochu vidím, jak vypadáš... a dvojitý hurá, protože jsi přesně taková královna, jako jsem si tě vymodelovala v hlavě :)

18. srpna 2012 v 13:03

@Aný tohle na ruce vypadalo slibně, leč bohužel; pokud něco najdu, podám hlášení

královna :D to bych nečekala, ale super, že naplňuju představy ;))))

20. srpna 2012 v 0:22

@dennidavkaironie jako co mi má lak na nehty kruci co přikazovat, ať nabarvím a jdu!
:D to me rozesmalo

20. srpna 2012 v 0:23

@Černá Moora Nezkousel jste nekdo Max Factor Lipfinity? Ty drzi dost dobre (ale mozna delaji mapy, to nedokazu posoudit)

20. srpna 2012 v 19:32

A já se divila, co mi moje nová fixa nebarví... Díky za tip, jak se má skladovat:-)

WorldByBella

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...