Ňů-iny (a pár minirecenzí)

24. března 2013

- aneb co je v Moořím doupěti nového.


Dobrá zpráva pro všechny potenciální členy SAČKR - ani blogerky nejsou ohledně doporučení nákupně imunní. Tady mám hned dva důkazy místo slibů.

Antiperspirant Bahamas od Old Spice, na který mě nalákala Stashed Jewel, protože prý voní jako Piña Colada. Což má pravdu, voní fakt dobře (na chlapovi si takovou sladkou parfemaci neumím teda moc představit). Problém je, že voní až trochu moc, cítím ho i přes parfém, na což nejsem zvyklá a prudí mě to. Takže si ho budu nechávat jen na příležitosti, kdy se nebude mít šanci s ničím tlouct (další recenzi už dělat nebudu).





Růžová voda od Purity Vision

Kdybych o ní nečetla na Nyxu už xxx měsíců nadšený výkřiky, samotnou by mě ji koupit nenapadlo. Možná bych si jí nikdy nevšimla ani v regálu - obal je totiž něco, z čeho věřím, že bych v roce 1995 byla dost nadšená. Ale když jsem teď zahlédla poslední o 50 % větší a ještě jsem měla slevu na nákup, konečně jsem se hecla a vzala ji.

Podle popisu je multifunkční, na čištění pleti, fixaci make-upu, hydrataci, zpevnění, hojení, na zklidnění očí, na vrásky. Já ji používám nejčastějí pod pleťové oleje, ale občas se s ní stříknu i jen tak, pěkně stahuje póry a nevysušuje. Na fixaci bych ji moc nedoporučovala, rozprašovač není nejjemnější.
Bez ohledu na deklarované účinky ale jedno velké plus má - úúúžasně voní. Růže normálně nemusím, protože jsou často v kosmetice pudrové a dusivé, ale tahle věc opravdu evokuje čerstvě vonící květ růže.

Pokud jde o složení, 100% růžová voda (má BDIH). Seženete v DM za 199 Kč.
(další samostatnou recenzi dělat nebudu)




L´Oréal Volumissime
Další kousek, co klamě tělem. Obal je hrůza (směle by to mohl být vrstevník růžové vody). Opět by mě samu od sebe nenapadlo si ji koupit, ale jednou jsem ji dostala k barvě jako dárek zdarma a dost jsem čuměla, protože řasy byly až do nebe. Od té doby si ji čas od času pořídím a maluje pořád skvěle. V DM je za 199 Kč a v aktuální knížce navíc kupon na všechny řasenky od L´Oréalu 25% off, takže vyšla na stopade.





Nový lak na rty od Rimmelu Apocalips jsem dostala na vyzkoušení (recenze bude ambivalentní).




Další věc, kterou jsem dostala k testování - nová vůně Playboy Play it Pin Up. Původně jsem vám ji chtěla dát do soutěže, ale pošta krabičku pěkně rozcápla a natrhla, takže by mi to bylo trochu blbé.





Novinky nekosmetické.

Triko z New Yorkeru. Super příjemný materiál, cvočky a za 250 Kč? Neber to :D
Barvy měli různé, myslím ještě béžovou a khaki, a trochu uvažuju nad dalším.




Krajkové peplum, opět z New Yorkeru. Krajka je pružná a moc příjemná (neškrábe) a střih je výborný: Za 370 Kč se vyplatí - upřímně řečeno, kdyby se na něj lípla visačka Zary a cena 999 Kč, vůbec by o tom nikdo nepochyboval.

New Yorker s těmahle dvěma věcma celkem překvapil, asi tam budu muset zajít častějí.





A nějaká fota z terénu.


Zkoušel jste někdo tuhle novou řadu od Timotei? Celkově vzbuzuje aktuální IN dojem "přírodní a bez silikonů", ale zkontrolovala jsem to a bez silikonů jsou jen šampony, kondicionéry ne.







Kus nějaký Růžový Moory ve mně pořád někde je (i když ji pravidelně biju), takže celej regálek Hello Kitty v Globusu pobavil.







Novinka od L´Oreál. TOTAL REPAIR EXTREME (až tyhle extreme a total přívlastky vyčerpaj, nejspíš v jejich marketingovým oddělení vypukne brutální we all gonna die panika .))

Připomíná mi vizuálně moji oblíbenou Full Repair, takže na double sérum na roztřepené konečky (ten mrňous v krabičce) se asi nechám ukecat.




Džínový bundičky. Nééééééééééééééééééééé. Za takovou by se žádná skalní agro metla rozhodně nestyděla. A přitom ty šaty pod jsou tak pěkný (Promod).




Fakt nevím, že když už někdo z mainstreamu vyrobí něco vcelku koukatelnýho, musí to pohnojit předetailováním (mašle u Bati) nebo podpatkem, na kterým se dá leda tak postávat u baru (Humanic).




Co a kde poslední dobou zaujalo vás?

69 comments

24. března 2013 v 14:33

Skvělý článek!! :) Chci zkusit ten Apocalips od Rimmelu :D

24. března 2013 v 14:44

Ruzova voda mi take voni. Dle ostatnich recenzi jsme ovsem s timto nazorem v mensine :-)
Z vune Old Spice Bahamas bliji, brrr fuj juf. L' Oreal rasenky mam rada, takze neprekvapuje :-)
Pro ruzovkokocku mam.slabost, koutek me tez pobavil :-)
Ja mam nove v supliku Propolisovy krem od Plevy a jako jooo!
A zvazuju zakoupeni snoodu s bodlinkami v C&A, jen vaham, zda se mi chce za nej davat 225,- , kdyz si tam ty bodliny budu muset znovu prisit, protoze odpadavaji jen na ne clovek koukne.

24. března 2013 v 14:44

U regálu s "ahoj kiki" by si Princezna nejspíš samým nadšením učůrla :D

btw. viděla jsi někdy ten seriál? Málokdo ví, že má Hello Kitty i svůj seriál a řeknu ti, že to je naprostá vymejvárna mozků, tak děsnej dětskej pořad jsem vážně dlouho neviděla... i když Elmo's world mu zběsile šlape na paty
"...a tady máme pana Nudličku, bratra pana Nudličky..."
brrr...
Jinak k tématu :-)
Hlásím se jako nový člen SAČKR :D Mimo jiné mám teď na cestě kompaktní meteory :D

24. března 2013 v 14:58

mm parádne veci ;) ružová moora? že si robíš srandu? :D

24. března 2013 v 15:00

Řasenka mi nesedla (tvrdší,ale delší řasy), šíleně slepovala a má moc barvy na kartáčku, nedoporučuj zas tak někomu něco aniž bys řekla jaké řasy máš ty :)

24. března 2013 v 15:17

Růžová voda.. Můj miláček :) Každé ráno ji používám na probuzení pleti a trochu do vlasů. Ta vůně.. Miluji růže!
Timotei šampony znám, jsou super, vlasy po nich nejsou tak hrubé jako u jiných bezsilikoňáků. Kondicionéry však od nich nepoužívám.
A mimochodem-krajkové triko je překrásné.

24. března 2013 v 15:18

tu Playboyáckou vůni mám taky a jak na tyhle drogérkový vůbec nejsem, tak tahle mi fakt voní :)

24. března 2013 v 15:25

"Kus nějaký Růžový Moory ve mně pořád někde je (i když ji pravidelně biju)" to mě rozesmálo:XDDD dřív jsem mnohem víc sledovala blogy s nálepkou fashion, ale Tvoje kosmetické recenze mě moc baví a přistihla jsem se, že víc už čumíruju na beauty blogy.

24. března 2013 v 15:26

S Lˇoeréal řasenkou souhlasím. Nenašla jsem zatím v drogerii lepší. A nedrogerkové se mi kupovat nechcou, protože tahle mi vyhovuje... :-D

24. března 2013 v 15:29

ty peplum jsou super! můžu se zeptat v jakym NY si to koupila? :)

24. března 2013 v 15:44

Taky jsem si vsimla, ze v New Yorkeru se objevuji dobre kousky, kdyz clovek pohleda.. ten Timotei sampon mam ruzovy a silikony v nem jsou, ale je fajn, moje vlasy silikony rady.. a co nutne a urputne chci, jsou tyhle boticky.. zatim odolavam, protoze fakt, ale fakt vubec nepotrebuju dalsi nove boty!! uaaa! http://www.asos.com/ASOS/ASOS-ADMIRAL-Studded-Biker-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2730146&cid=4172&Rf-200=4&Rf-800=-1,62&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=-1&clr=Black

24. března 2013 v 16:11

Ten antiperspirant mám aj ja a tiež ma na neho nalákala SJ ale mne krásne vonia a používam ho stále. Nemyslím, že by mi prebil parfém.

24. března 2013 v 16:18

Růžovou vodu musím zkusit! :)
Ovšem volumissime mi nevyhovovala absolutně a vůbec... :)

24. března 2013 v 16:47

Mám Timotei růže z Jericha a TAAAAKHLE NÁDHERNĚ voní a vlasy jsou po něm úžasně jemný... a hlavně jde použít i bez kondiše... určitě si ho koupím znovu.

24. března 2013 v 16:52

Timotei šampóny jsou teď moje nejoblibenější!! :) Nejradši na nich mám, že mi po nich vlasy voní fakt strašně dlouho, jak už tady psala slečna přede mnou. Taky mám ty s růží z Jericha:)

Anonymní
24. března 2013 v 17:13

Me se noc libi krajkove peplum! Povez mi prosimte ;), da se to vzit jen s podprsenkoz nebo je pod to jeste neco treba?Tereza

24. března 2013 v 17:14

Tak mě teď zaujal ten regál Hello Kitty u tebe na fotce z Globusu. Pro tu kočku mám opravdu už od malička slabost, i když od té doby, co jsem ve věku maminek cílové skupiny, pro kterou je apriori určena, si snažím vybírat nerůžové kousky :-D. Asi budu muset vyrazit do Globusu...

A v NY se dá opravdu někdy něco zajímavýho sehnat. Já si odtamtud minulý týden odnesla tenisky na klínku za 249,-, dlouho jsem je chtěla zkusit a za ty prachy! Navíc jsem podobné opravdu chtěla.

Jinak mě naposledy opět zaujaly neonové kabelky... Asi si budu muset letos už nějakou neonově žlutou pořídit!

24. března 2013 v 17:24

Těším se na recenzi laku Rimmel, oblečení jsi vybrala moc hezké!

24. března 2013 v 17:31

Mašli odtrhnout a jdu do nich! :)

Moc se těším na recenzi laku od Rimmelu, ještě jsem o něm neslyšela :)

24. března 2013 v 17:42

@Magda Langerová maluje se s ním super :) (jen to chce trefit odstín)

24. března 2013 v 17:43

@Bald and pale není možná! vždyť to voní super :)

propolisový krém zní fajn a snood taky (akorát si ho na druhou stranu nedokážu nějak představit - to musí píchat do krku ne? :D)

24. března 2013 v 17:45

@Mi-isha MK noo, já nevím, jestli to tady mám říkat ... jako veřejně ... ale ten seriál ... jsem viděla :DDD je to masakr

:))) budeš určitě spokojená

24. března 2013 v 17:46

@Ew*Edens no jasně, někde tam je :D má ráda hello kitty, růžový mobily a třpytivý propisky

24. března 2013 v 17:49

@Eve a proč ne? mně vyhovuje ;)

navíc, u málokterýho druhu kosmetiky vznikají tak vášnivý love x hate diskuze jako u řasenek, takže i kdybych tady zveřejnila geometrický nákresy mejch řas, stejně by to nezaručovalo, že někomu se stejnejma proporcema sedne
(ono kromě řas a kartáčku záleží dost i na technice líčení)

24. března 2013 v 17:51

@Natálje já nikdy žádnou drogerkovou neměla :))) zakže jsem byla docela zvědavá, jaká bude ... šla jsem si ji v mezičase ovonět ... a pak stejně přišla rozšmelclá krabička, tak mi nezbylo, než si ji nechat a teda otestovat sama ;)

24. března 2013 v 17:55

@Enka Quanium to je divný, v těch nových právě silikony být nemají, chlubí se tím na obalu, a navíc jsem to i radši kontrolovala ve složení a fakt ne ... jestli to není jiná řada?

admirálské boty fér :)

24. března 2013 v 17:57

@Adriana Stoklasová ne úplně dočista přebil, ale voní až moc a cítím ho zároveň s parfémem

24. března 2013 v 18:00

@Beauty of Body and Mind tak to musím zkusit, koukala jsem teď i na web a mají dokonce pár kusů s Ecocert a Cosmebio certifikáty, to je good

24. března 2013 v 18:06

@Anonymní je celoprůhledné, ale ne zas nějak moc, klidně můžeš mít jen podprsenku, stačí když bude jednoduchá a ne moc odhalovacího typu ;)

24. března 2013 v 18:07

@Therezka asi tak :D

na neonové kabelky to můžeš zkusit v Jannis na Václaváku, tam mají neonových věcí tuny, ta výloha úplně září do dáli ;)))

24. března 2013 v 18:08

@Mia on prý snad ještě není v prodeji, ale nekotrolovala jsem to ..

24. března 2013 v 18:11

@Černá Moora

Tak teď jsi mě totálně dostala :) To bych ani náhodou nečekal :D

24. března 2013 v 18:33

@Černá Moora
Ne, ze by na tom extra ficelo, ale Timotei je presne dukaz masaze zakazniku.. mam ten novy, ruze z jericha.. na predni etikete: 1oo% natural extracts*, 0% parabens.. zadni etiketa: *100% prirodni vytazky ze sezamoveho oleje a ve slozeni namatkou: dimethiconol, dimethiconol/silsesquiloxane copolymer, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazilinone.. ale paraben ni jeden, to nekecaj :o) zdravi krouzek mladych chemiku:DD ale sampon je fajn, prisaham!

24. března 2013 v 18:36

Šampón od Timotei jsem zkoušela, takový průhledný na mastné vlasy. A good.

24. března 2013 v 18:40

@Enka Quanium
zde je dukaz, ze nejsem jen mlady chemik, ale i pionyr, co nikdy nelze :DDD http://www.unilever.com/PIOTI/CS/p4.asp?selectCountry=CZ&language=CS&productid=1640030

24. března 2013 v 18:45

@Černá Moora
Tak to je vtipné, protože právě Jannis mě, kolem kterého jsem včera kroužila, ve mně opět obnovil touhu po neonce! Některé se mi tam ale fakt líbily!

24. března 2013 v 18:54

Jéé, dík za tenhle post, Rimmel Apocalips už je v regálech? Viděla jsem ho v nějakém videu jakože top product a od té doby na něj netrpělivě čekám. A Timotei růže z Jericha používám a jsem spokojená, koupila jsem si opakovaně. Mým vlasům dělá moc dobře (což mě mile překvapilo, nečekala bych to od této značky).

Anonymní
24. března 2013 v 19:13

Ahoj.Díky za článek.Máš pravdu,někdy obal nestojí za povšimnutí a ejhle..výrobek je fajn.Tričko s "puntíky" je moc hezké a za pěknou cenu.A na ten Rimmel mrknu v obchodě.

24. března 2013 v 19:20

s tou vůní jsme měly stejný záměr, který dopadl podobně špatně :) Ta moje krabička dorazila v děsnym stavu a taky mi to je blbý :) A Rimmel se mi tím lakem na rty taky netrefil do vkusu bohužel (nejvíc řvavý odstín ze všech), ale hned až se začnou prodávat, jdu si pro nějaký pěkný nude odstín :)

24. března 2013 v 19:22

@Mi-isha MK hehe :) ale jen jednou a ne všechny díly! :D

24. března 2013 v 19:23

@Enka Quanium hele, výjimečně ne :) - to, co myslím já a co jsem okukovala je řada Pure - taková průhledná, na obalu je napsáno bez silikonů a opravdu je :) (u těch šsmponů)

24. března 2013 v 19:26

@Harmony jestli už je, právě nevím, v letáku mám, že bude zanedlouho uveden na trh, a aktuálně jsem to nekontrolovala :) (jen abys ho nesháněla zatím třeba zbytečně)

24. března 2013 v 21:37

Na tu řasenku jsem měla po mnoha oslavných recenzích taky zálusk, ale u mě se koná dost katastrofa, maže se mi všude kolem očí a to se ani nemusím zpotit :-/ Ještě, že mě taky stála do stopade, jinak bych byla pěkně nakrknutá...
Jo a Timotei mě neoblafnul (ač některé jeho šampony jsem dřív měla ráda), je mi jasný, že si na přírodu jen hrajou. A Kittynku v Globusu taky pravidelně okukuju, tak Růžovou nebij, ona za to nemůže - tu kočič prostě nelze ignorovat! :D
Verunka

24. března 2013 v 22:10

@Rendy :)) ona ta obálka byla špatný nápad no ...
kdybych měla řvavý, tak to je ještě dobrý, mám perleťový :/ ale taky se těším, až omrknu ty, co jsem si vyhlídla už dřív po recenzích na zahr. blozích

24. března 2013 v 22:12

@U dvou Verunek a nepoužíváš třeba nějaké mastné odličovadlo? já ještě pochopím, že někomu nalíčí pěkně a někomu ne, ale že se někomu řasenka maže a někomu ne, pro to už žádný logický vysvětlení nemám ;)

no s tou řadou s ecocert a cosmebio si nehrajou, ta by mě dost zajímala

24. března 2013 v 22:14

@Černá Moora

Tak teď ale nevím, jestli ti věřit :D Určitě to máš jako zvonění na mobilu :-) "Ahoj Kitty roztomilá..." :D

24. března 2013 v 22:24

Skvělý post! :)
Tu řasenku od L'oreal mámamka, já si ji hrozně oblíbila, tak si ji někdy "půjčuju" :D

24. března 2013 v 22:43

@Mi-isha MK ježiš nééé, nech toho, já si to teď budu muset broukat, sakra :D

25. března 2013 v 0:11

@U dvou Verunek
Používám a nepoužívám. Doma ne, v Praze jo. A maže se mi furt. Ale stejně se potom celá ještě přetřu micelárkou, takže mastný odličovač na to vliv nemá. Jo a teď už se trochu rozmalovala (asi po půl roce), ale předtím se s ní i blbě malovalo. No nic, jdu se zahrabat, nejspíš jsem jediná, kdo s ní má problém.
A aha, už si vzpomínám: oni vydali víc těch nových řad, některá jako přírodní jenom vypadá a jiná doopravdy je. Jestli ji budeš blíže zkoumat, tak si pak ráda počtu :)

Neocvočkovaný člověk
25. března 2013 v 2:09

Na hadry teda nemáš vůbec vkus a jestli je ti víc než 18, tak je to fakt tragédie.

25. března 2013 v 9:10

O rimmelu pisu dneska, s tím odstínem naprosto souhlasím, chce to věnovat pozornost vyberu...
Rasenku volumissime milu uz leta, je to jedina, kterou z drogerie opakovaně kupuji, přijde mi skvělá a taky ji všem doporučuju:-)

Líbí semi ta černá krajka... Pořídila jsem sako cernokrajkove a nemůžu se ho nabazit, nosí se skvěle!!

25. března 2013 v 10:55

Jsem ráda, že ještě někdo kromě mě nejásá z návratu módního stylu z dob největší slávy Tublatanky (ty džínový bundy a vestičky - to je něco - tohle ještě jde, ale v Reserved to pojali fakt ve velkým)!
Jinak mě docela láká ta růžová voda. Půjdu se na ni alespoň kouknout.

25. března 2013 v 16:49

Piňa Coladu musím vyzkoušet:)) To je dámskáverze Odl Spice?.) A tu řasenku Loreal - je to hrozny, tolikrat jsem po ni koukala a nikdy nevyzkoušela, obal mě asi odrazoval, tak napravím:)

25. března 2013 v 19:37

Piňa coladu jsem našla u stashed jewel a pak ji znovu objevila v několika kusech doma v koupelně - drahý ji dostal od babičky :D
Jinak ty timotei šampony jsem také hned omrkla, přírodní s ecocertem je jen jedna řada a teda po pravdě, šampon za skoro 200 a kondicionér to samé - to si radši koupím něco od prověřené přírodní značky.

25. března 2013 v 19:57

@Iri Novak nn, old spice ani dámský nedělá, je pánskej, ale na chlapovi si to fakt moc představit nedovedu ;) (leda na nějakým slaďoušovi :D)

25. března 2013 v 19:57

@Camella 200? WTF! :D no tak do toho nejdu, čekala jsem tak max. 80 Kč ve stylu Alverde

25. března 2013 v 20:05

@Černá Moora
JJ, fakt nějak k těm 200. Možná o něco méně, ale určitě 150-200. Prostě za šampon timotei fákt ne :D

Anonymní
25. března 2013 v 22:52

Tak ta Lorealka mi dost slepovala řasy a za chvíli jsem jí měla rozmazanou pod očima.
Timotei šampony jsou moje nejoblíbenější, vyzkoušela jsem několik druhů a ani jeden mě nezklamal. Hlavně ten s hennou je super!
K.

26. března 2013 v 11:05

@Černá Moora
Ne e, boldiny jsou v pár skupinkách a mají tupé hroty, nepíchá to :-) Vypadá to dobře, jen poměr kvalita - cena je trochu kulhavý. Možná by udělali líp, kdyby prodávali snood s pytlíčkem bodlin, jehlou a nití a udělali tomu kampaň ve stylu "DIY Snood - našij si boldinky kam chceš", protože vzhledem k tomu, jak jsou přišité, nutně musejí opadt už do igelitky cestou domů z nákupu :-)

Anonymní
27. května 2013 v 14:57

Včera jsme se s bráchou zastavili u regálu pánských sprchových gelů v Intersparu, které byli všechny asi 20% off. A jelikož bratr scháněl nějaký na dovolenou k moři, pustili jsme se do očuchávání. Nejvíc mě okouzlil Old spice wolfthorn. Tak nádherně a sladce voněl. Brácha si ho teda nekoupil, ale já jsem měla nutkání, akorát mi to přišlo blbý, když je to pánský. Ale jak tak koukám, asi se na to vykašlu a vezmu si ho :D B.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...