Marrákéš a Syoss. Co?

5. listopadu 2013

Nska si dáme poslední dva výrobky, které jsem si u Schwarzkopf vybrala k recenzi. 


První je okamžitá regenrační maska Marrakesh oil & Coconut od Gliss Kur. S komplexem tekutého keratinu. Upřímně řečeno, komplex tady mám akorát tak já, neb ani tenhle výběr se mi moc nepovedl. Jsem prokletá! Ííííííííík!

Všechny její avizované účinky zní fakt super: lesk, pružnost, intenzivní hloubková péče, čaune poškozené vlasy ... leč v reálu to jaksi nezafungovalo.

1) Maska divně chemicky smrdí ... blíže to nedokážu identifikovat, tak se spokojíme s tímhle popisem. Kdo by čekal nějakej ten coconut, ani smykem.

2) Sic jsem povrchní pizda, ne zas tak moc, abych se přes vůni nevůni nepřenesla, pokud výrobek sám by něco přínosného dělal ... což ale bohužel není tenhle případ. Prostě žádný rozdíl oproti stavu, kdy ji nepoužiju, co hůř, dokonce mi přijde, že i trochu vysušuje.










Šampon Syoss Repair & Fullness

- repair potřebuju, fullness úplně nepotřebuju, ale jsem v tomhle děsně chamtivá a zastávám názor, že fullness není nikdy dost :D

Každopádně, tady jsem se nedočkala ani jednoho, fňuk. A přitom jsem do toho vkládala takový naděje.

Pozitivní je, že šampon je bez silikonů (jinak bych si ho nevybrala) a parabenů. Ale jak je vidět, ani tohle není záruka.

1) docela vysušoval
2) vlasy jsem měla jak rozlítané chmýří, na čemž se podepsal dost i bod č. 1
3) vlasová pokožka celkem protestovala a svědila

Byl to první šampon, který jsem od Syoss zkoušela, a po téhle zkušenosti asi i poslední.








Co vy, jakou máte zkušenost se Syoss šampony, resp. celou značkou obecně? A funguje vám nějaká Gliss Kur maska?


23 comments

5. listopadu 2013 v 9:01

Ten Syoss jsem si nedávno pořídila a souhlasím, vlasy rozlítané ještě hůř než před tím a kůže dost svědí :(.

5. listopadu 2013 v 9:18

Já jsem si po Syossu léčila půl roku vlasovou pokožku, udělaly se mi tam šílené strupy a nemohla jsem se toho zbavit, jak to svědilo, takže za mě Syoss už nikdy v životě. A nedávno jsem si koupila nějaký šampon od Gliss Kur a začaly se mi po něm dělat lupy, které jsem v životě neměla, takže Schwazkopf mi fakt nedělá dobře a vyhýbám se mu jak čert kříži. A to mám vlasy v pohodě a můžu si je umýt téměř čímkoliv, tedy pokud to není zrovna Syoss nebo Gliss Kur :-D

5. listopadu 2013 v 10:13

Já mám se Syossem špatnou zkušenost, koupila jsem kdysi nějaký jejich šampon (oil nutritiv, nebo tak něco...) a hrůza, děs. Mastné vlasy a mohla jsem se udrbat. (Ovšem věnovala jsem ho mamince a té vyhovuje, to je ta výhoda, když má někdo v rodině úplně jiné vlasy... :D) Takže nevermore. K téhle značce se odmítám přiblížit... :)
A hloubková péče, která vysušuje, to je vynález století. Možná to tak chtěli. Možná má sloužit lidem, jejichž vlasy jsou příliš vyživené... :D

5. listopadu 2013 v 10:27

@Simone ♥ tak to jsem teda dopadla ještě dobře, koukám ... uf

5. listopadu 2013 v 10:28

Syoss je čiré zlo. Kdysi jsem si u někoho něčím od téhle značky umyla vlasy a hnusnější jsem je snad nikdy neměla. Jak ožralý chlap z nádraží. Tak jsem rozjela průzkum a na Syoss nadávali všichni, co ho zkusili. Už bych od nich nic nikdy nechtěla, to bych si vlasy raději umyla sprcháčem.

5. listopadu 2013 v 10:29

Mela jsem jednu radu bez silikonu a byl skvelej. Pak jsem si bohuzel vzala pro suche vlasy a ten mi nesedl, asi nema suche vlasy:D Ale urcite dam Syoss jeste sanci.

5. listopadu 2013 v 10:40

Ta maska zní fakt otřesně. Ono i ten šampon teda. Ty si umíš vybrat věci na testování:D Ale díky bohu za to pro nás ostatní. Nevím proč, ale Syoss jsem vždycky měla spojený s nálepkou "kadeřnická kosmetika", podvědomě na mě zafungovaly ty jejich pěkné obaly. Leč potom následovalo mé zkoušení - olej na vlasy, který se nevsákl, jak sliboval, ale mastil a silikony obsazovaly první místa ve složení, sprej na ochranu před horkem, který smrděl jako guma... Díky, nechci. Vesele si Lushuju, masky si dělám vlastní a mám doma kadeřnickou řadu od Revlonu na totální repairnutí vlasů, které se mi pořád vzpamatovávají z extrémně horkého a prokoupaného tepla.

Kiss a Bee

5. listopadu 2013 v 10:47

Syossů jsem kdysi odzkoušela docela dost. Nejradši jsem měla ten pánský, bo se po něm tak nemastily vlasy. Časem to ale přestalo fungovat...

5. listopadu 2013 v 11:20

Syoss jsem kdysi používala - konkrétně modrý (resp. černý obal s modrým potištěním) na objem. Tehdy mi připadal dost fajn, ten objem dělal slušný, i to vydrželo o něco dýl jak jeden den, příjemně čistě to vonělo, vlasy byly vzdušný a lehký. Je fakt, že tehdy jsem se ještě moc nezajímala o složení, takže si nepamatuju, co v něm je anebo není, ale kdyby tam byly silikony nebo moc sulfátů, tak bych s ním takhle spokojená nebyla. Ale už je to taky pár let... Tohle zní teda dost hrozně, asi by v mým případě letěl oknem udělat mi to co tobě. Na druhou stranu, možná bych se vykašlala na repair a sáhla po moisture/hydration, který ale ňáko nemaj v nabídce, jak tak koukám. Hmm, tak asi nic.
Verunka

5. listopadu 2013 v 13:31

Okolo regálu se Syossem chodím hodně velikým obloukem a div, že se nekřižuju :-D Koupila jsem si kdysi řadu na suché a lámavé vlasy, protože jsem potřebovala nutně nějakou hydrataci, hlavně u konců. Všechno to divně smrdělo, hlava mě svědila, vlasy byly suchý jako dříví na podpal a konečky se mi začali dost strašlivě ulamovat... Nic už to nenapravilo a já musela jít na hodně kraťounký mikádo.... Tuhle značku by měli zakázat, je jedovatá :-D

5. listopadu 2013 v 13:42

Od Syossu mě neláká zkoušet vůbec nic, ani nevím proč, ale tahle značka mě nějak nezaujala. No a od Glisskur mám naopak poslední dobou hroznou chuť něco vyzkoušet, mj. mě zaujala tahle řada Marrakesh a pak taková ta zlatá. Ještě si to nechám projít hlavou :-D

5. listopadu 2013 v 14:08

Od Syossu jsem měla jednu dobu šampon proti lupům a byl naprosto otřesný. Strašně vysušoval, divně smrděl, no děs. Co se týče Gliss Kur, tak jsem vyzkoušela tu černou řadu, jejíž název si nepamatuju, ale byl tam taky ten komplex tekutého keratinu pro obnovu vlasů. Hrůza a děs. Vysušoval příšerně, vlasy jsem po něm měla tak jako divně hrubé a rychle se mastily, ačkoli mně se prostě vlasy mastí fakt málo. Takže s oběma jsem nadobro skončila:D
TheHugeLover

5. listopadu 2013 v 14:18

@Michaela pokud jde o ty olejíčky, tak ony mají silikony všechny, v podstatě to není nic jinýho než silikonovej roztok, jinak by neuhlazovaly ;) pro jiný složení leda nějaký bio no :)

5. listopadu 2013 v 14:19

@EleanorQa no ještě, že jsem to teda použila jen párkrát :D

5. listopadu 2013 v 14:20

koukám, že zkušenosti všech se nska nezvykle shodujou :D asi to bude fakt hodně špatný .)

Anonymní
5. listopadu 2013 v 14:30

Už leta používám černo-modrej syoss volume a mám ho hodně ráda. Šampony teda střídám častěji než ponožky, ale vzhledem k tomu, že mám lupenku, tak se po přečtení komentů hodně divím, že mi tak dobře sedí takovou dobu.

Bea

5. listopadu 2013 v 14:51

budu asi jediná, ale já mám Syoss ráda :D žádný šampon mi s vlasy nikdy neudělal zázraky, takže je ani neočekávám. šampon je prostě šampon a vlasy má pouze mýt. nic jiného :) proto je lepší se zaměřit na tu péči potom. jinak teda já si můžu hlavu umýt vážně snad s čímkoliv, teď se mi nevybavuje šampon, který by mi udělal na hlavě nějakou paseku...

od Gliss kuru je fajn olejíček, kondicionéry ve spreji, a ani ta minutová (nebo dvou?) maska není špatná :)

5. listopadu 2013 v 15:04

Syoss je katastrofální! Zkoušela jsem šampon, už přesně nevim který a nikdy více. Já obecně moc bezsilikonový věci na vlasy mít nemůžu, protože zesvětluju a vlasy mi pak divně drhnou. Mam po zesvětlení vlasy dost suchý a nemůžu se učesat.
Celkově Schwazkopf mi nesedí. Šampony, masky....(Gliss Kur, Schauma..) všechno blbý. Za mě nebrat.

5. listopadu 2013 v 15:30

@Natálje jó, to o tom pouze mytí jsem si taky myslela :D ale co jsem zkusila poslední dobou, tak jsme to musela přehodnotit, protože ve chvíli, kdy použiju stejnej kondiš, ale různej šampon, tak by výsledek měl bejt stejnej, jenže není, po některejch šamponech byly ty vlasy běsný ;)

5. listopadu 2013 v 18:33

Přesně tento šampon od syoosu byl můj první a taky poslední :D Dělal vše to co tobě ! :( zlooun...

Blog ϐook of ϐeauty

5. listopadu 2013 v 21:37

To ja mela pro zmenu "okamzitou regeneracni masku Syoss" nebo tak nejak. Myslim ze na vlasy mela stejne ucinky jako savo ... takovy je muj hruby odhad. Tak jsem ji pouzivala na nohy pri holeni :D tam nebylo co zkazit. A jeste mam od Syoss sprej na zehleni vlasu. Slibuje narovnani vlasu az na 4 dny (nevim, kdo by chodil 4 dny s neumytou hlavou, ale budiz), ten prekvapive funguje.

Anonymní
6. listopadu 2013 v 8:05

Sestřence po Syoss vypadala tak třetina vlasů a kožní jí řekla, že je přecitlivělá na nějakou složku v něm neb Syoss je dryják. Já jsem vyzkoušela tu jejich klasickou řadu se silikony asi před 5 lety a musím říct, že je to umění udělat z vlasů na hlavě mastňáka, konečky vysušit a zamotat vlasy do dredu. Ale Syoss se to hravě podařilo. Nevermore! Verča L.

6. listopadu 2013 v 17:01

Úplně stejně divně chemicky smrdí i Gliss Kur šampon z téhle řady. :D Fakt nic moc...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...