Satan approved: vol. 2013

23. ledna 2014

... aneb co vás čeká a nemine, pokud budete zlobit a odnese si vás čert.

Nějaké pořadí v žebříčku nehledejte, všechny dnešní padlý hvězdy jsou strašný úplně stejně, jen každá jinak (což při druhým pohledu nedává smysl, ale je to myšlený přesně tak, jak to vypadá na první pohled).



BB krém od MUA, který všema deseti doporučuju jako perfektní dárek pro každou pizdu ve vašem okolí. Nejen, že dotyčná bude vypadat jak klaun, ale vás tahle pomstička bude stát jen pár korun. Se vyplatí.






A když už v tom budete, můžete jí přihodit i nějaký šampon od Balea, aby měla vlásky jak z americkýho westernu (vynechte, pokud je má mastné, to by se jí to mohlo naopak líbit).









Stars od Gabriella Salvete byly i v peckách. Co je teda ten problém? Totálně mi oddělaly nehty. 
Dokud jsem si je nalakovala jen občas, jednorázově, tak jsem skoro nic nepozorovala. Ovšem po třech lakováních za sebou stál výsledek za to - jak jindy s nehty nemám problém, tak mi najednou nebyly schopný narůst ani dva milimetry, jakejkoli přesah se okamžitě zlomil a roztřepil. Tohle peklo trvalo cca dva měsíce, než nejvíc narušená část aspoň trochu odrostla, resp. odlámala se. Viním samozřejmě hrubej povrch a jeho odlakovávání (ani podlak poškození nezabránil).
Původně jsem je chtěla hodit do koše, ale ten efekt se mi prostě fakt líbí. Tak jsem si je nechala a budu lakovat maximálně jednou. Žádnej novej už si ale nekoupím.







Bělící Marvis - tohle je takovej Stars na poli zubních past.
Pidi balení zelený verze bylo v Ladyboxu a přišlo mi moc fajn, viditelně bělilo už po jednom použití. Tak jsem si řekla, že stříbrná, vyloženě bělící, bude bělit ještě víc. Hm. Nejenže nebělí ani tak, že by to stálo za řeč, ale ještě neskutečně škrábe a zcitlivuje zuby (s jakoukoli jinou pastou jsem tenhle problém nikdy nezaznamenala, a to si bělící kupuju běžně). Zn. úplně vyhozený tři kila a jednoznačnej nevermore. Ani ta zelená verze se mi už nechce zkoušet.







Pohádku o Astor Skin Match jsme si povídali docela nedávno, tak to jen shrnu jako O korektoru, který nekorektoruje.







BFF by mohl bejt Astor se Sephora instant moisturizer aka hydratačním krémem, co nehydratuje.







Ziaja limitovaný sprcháč pro Ladybox. Původně mi ta vůně přišla fajn, ale nakonec jsem musela uznat, že smrdí jako citrusový Jar a to bych ten Jar možná i urazila.







Šampon Alverde, černá ovce alverdí šamponové rodiny.








Garnier BB cream který světlou pleť považuje za ošklivou anomálii.








Kvůli odstínu bych sem vůbec ty evropská BB mohla naházet všechna do jednoho. Ani L´Oréal není výjimka.







Když vás neodnese čert, tak po použití Lirene micelárky můžete alespoň počítat s odtažením do pandí rezervace.







Biosilk  - pokud jde o funkci, nevšimla jsem si, že by se lišil od jiných silikonových olejů, nicméně v kategorii Smraďoch roku získává ničím neohrožené prvenství. "Parfemace" byla tak nesnesitelná, že jsem nebyla schopná dopoužívat ani to pidibalení a zhruba v půlce jsem to vzdala.







Odličovač od Avene - smysl tohohle výrobku naprosto nechápu, je nanic.







Na Eveline mám už vizuální alergii. Aneb počin šíleného grafika soustředící se na nefunkční zbytečnosti typu kozokrém či mazadla na celulitidu.







Rimmel Scandaleyes - nejhorší řasenka roku 2013. Řasy olepí divnou gumovou vrstvou + její schopnost udělat plácačky snad i z umělých je dechberoucí.







L´Oréal Sublime Mousse - až se budete potřebovat otrávit nebo zahnědit, víte kam do regálu sáhnout.







NYC pudr - první místo v kategorii Největší estetické pohoršení roku 2013 (a imo i několika roků následujících). Obsah je průměrný - barva sice fajnově světlá, ale dělá nános.







Abyste byli estetického pohoršení z NYC pudru ušetřeni, můžete si samozřejmě zkusit vypíchnout oči. Másla si je jen vypálej - Ryor dvoufázový odličovač vám k tomuhle účelu poslouží parádně. Pokaždý když ho vidím, téměř začínám samovolně slzet (dost v týhle souvislosti přemýšlím, jestli ony madony ronící krvavé slzy se jen nezkoušely odličovat Ryorem a zrovna si na něj nevzpomněly).







Na lakování mě neužije, tak můžu srovnávat jen na omezeným vzorku, ale tenhle kousek od L´Ambre je rozhodně ten nejošklivější lak, jak do formy, tak obsahu, jakej jsem za posledních pár let viděla.







Jako poslední tu máme balzám na rty od Lush Santa Baby z vánoční kolekce. Na UK webu na něj byly úplně oslavný recenze, jakou má nádhernou barvu a jak rty drží natónované celý den, tak jsem se nechala ukecat, zvlášť když obal sliboval krásnou červenou (k Vánocům jsem si nic jinýho ani nepředstavovala, to se mi nemůže nikdo divit). No, realita byla krutá :D - místo červené má odstín zuřivě růžové neonky a konzistenci vyschlé pasty na zuby (dost podobně i voní). Jestli fakt drží, nemůžu posoudit, protože zaprvé rty dost stahuje (mazejte se pastou, že jo) a zadruhé s tak děsnou barvou bych nechodila ani doma.








No a to by bylo vše. Ve svém vlastním zájmu budu doufat, že příští vydání bude mnohem kratší, a v ideálním případě do něj nebudu mít vůbec co zařadit.



Co byste na pekelný seznam přidali vy?



80 comments

23. ledna 2014 v 8:35

Souhlas! Nechápu, jak někdo může vychvalovat pudry NYC. Když už to člověk nanese, aby to neudělalo tlustý nános, tak mu pudr do měsíce dojde..
Jedině šampon Alverde jsem vzala na milost, docela pomáhá mým mastňáckým vlasům, že mu tu jeho nulovou pěnivost snad i odpustím...
Wonderfull Today

23. ledna 2014 v 8:35

Super shrnutí :D Já bych tam přidala ještě micerálku od L´oreálu, ze začátku byla super, jsem si libovala, jak mně sedí a teď, po cca měsící používání, děs. Jako jednak z ní mám hnusný malý ekzémy na obou tvářích a jako bonus ještě pupínky. Už jsem ji pár dní vynechala a pomalu se pleť vrací do normálu, takže jo, může za to ona :)

23. ledna 2014 v 8:35

Ža Satan approved :D Umieram! :D So žiadnou z týchto vecí skúsenosť /chvalabohu?/ nemám, akurát BBčko od Lorealu som mala len vzorku, ale ten sa mi až taký hrozný nezdal, naopak, u mňa patril k tomu lepšiemu a to ja a BB krémy, e-e, to nejde dohromady...

23. ledna 2014 v 8:37

Ahoooj,

no to jsem se pobavila :-D vskutku originální!

Na MUA mám alergii a je mi z toho na blití, kdykoliv ten shit někde vidím... A chybí mi tu Palmers!!!

Garnier oranžáda, no tfuj XD
Rimmelí řasenka by ani nebyla tak špatná, ale kdo se má s tím kravským kartáčem vytočit? Mezi těma dlouhejma štětinama uplí tolik barvy, že by to normálně nalíčilo pět očí...

No a všemi milovanej Ryor? A Balea? A Biosilk? Lirene? A pískový laky? Teda Moor, jak sis to mohla dovolit? Uvědomuješ si, že tě teď vypískaj, ukamenujou a zabijou?

Mně Ryor neryoroval, Balea nebaleovala a zbytek jsem si nepotřebovala koupit, neb v těchto vodách své favority mám...

23. ledna 2014 v 8:41

BB krém jsem si dovezla z Londýna a už po prvním použití jsem věděla, že to bude děs. Nehorázně mastný a teklo z toho nakonec i něco olejovitého s pigmenty make-upu. Ten hned letěl. Balea šampóny jako vůbec, ale naopak balzám mi seděl. Zázrak. Třpytivé laky? Boj o nehty! :D

Parádní článek :)
secretofpink.blogspot.cz

23. ledna 2014 v 8:41

Haha, moc hezké. :)
Ze zmíněných mám docela ráda jen ten Biosilk (taky mi smrdí, ale zvládám to překonat) a korektor, protože hezky rozjasňuje. :D
Šampony od Baley mi s vlasy nic hrozného neudělaly, ale zase tak často jsem je nikdy nepožívala. Zbytku se zatím popravdě vyhýbám, pískové laky lakuju jen občas... Tak to asi bude v pohodě. :D

23. ledna 2014 v 8:43

MUA BB je opravdu hruza,pouzivam jen na doma, protoze je mi lito vyhodit. Lirene mi zacla po case drazdit oci. Biosilk mi delal s vlasama hrozny veci, nechapu, ci na nem vsichni videj.
Naopak Eveline mam doma uz plne baleni a hodlam koupit dalsi, zboznuju ten peeling.

23. ledna 2014 v 8:43

Ha, tak tohle je super článek! Přidávám pudr od Avonu, hurá!

23. ledna 2014 v 8:44

U tý Lirene micelárky jsi mě vážně pobavila. Mám zbytek doma, kterej už musím dodělat, takže až se dneska s velkou slávou zase objevím doma, tak nastane odličovací boj :D

23. ledna 2014 v 8:49

Z výše uvedených mám vyzkoušenou jen Baleu, nenadchne, neurazí. Za to nejhorší koupě kosmetiky za loňský rok je ultrasensitive šampon od Alverde. Neparfemovanost spíše vítám, ale ty efekty, při mytí se vlasy téměř nerozčesatelně zacuchají a po usušení vydrží slušně vypadající asi hodinu, potom to vypadá, jako bych si nemyla vlasy aspoň 14 dnů, zplihlé, mastné, matné. Asi v něm začnu prát svetry, nebo radši ne.
(jestli je to tu nakonec 2x, tak se omlouvám, nějak mi to zmizelo)

23. ledna 2014 v 8:53

Musím souhlasit, tak polovinu věcí jsem doma měla taky a šííííílenost!!!

23. ledna 2014 v 8:56

Asi jsem divná, ale mně Biosilk voní :D ale funkce naprd. Pudr NYC jsem používala na základce ( to už je panáčku let) a teď bych ho na sebe teda ani za nic nedala, nevím co na něm všichni vidí.

23. ledna 2014 v 9:12

Kozokrém :D
Balea šampóny mi vlasy nevysušily, ale taky s nima neudělali nic jinýho. Přišly mi mdlý, ne-li chcíplý... A je pravda, že se nerožesávaly zrovna nejlíp.
O STARS tohle slyším prvně a docela koukám. Na podzim jsem lakovala 3 odstíny po sobě a nehtům to nijak neublížilo. Odlakováním v tom u mě nehrálo roli, prostě jsem jen nechala tampónek na nehtu déle než normálně, pak jednoduše stáhla, rozhodně jsem to nijak násilně nešmrdlala.
Ten zbytek se i naštěstí do ruky nedostal :)

23. ledna 2014 v 9:16

@Charmedka
A jeste k ty barve, jinou ted ani nepouzivam, je skvela. I kadernice mi chvali vybrany odstin a ze ma skvelou vydrz.

23. ledna 2014 v 9:18

:) Báječně jsem se pobavila a mám radost, že malilinko narušuješ tu otřesnou masírku některých profláklých blogů. Škoda, žes nezkusila rtěnku Milani, docela by mě zajímalo, jestli bys byla taky tak zklamaná, jako jsem z ní já :)

23. ledna 2014 v 9:45

zabavne ctivo toto, ale vies co, ja by som uplne nezatracovala tu farbu na vlasy - ano, tento odtien je nestastny, lebo brutalne nafarbi aj pokozku hlavy (skusila som raz, tusim tesne pred tvojou rencenziou - smola :), ale ladovy gastan pouzivam uz dlho a ten to nerobi, navyse je to jedna z mala tmavohnedych, co nema teple odlesky, ale studene. ja vlastne inu farbu ani nepouzivam, pretoze odtien mi skvele vyhovuje a aplikacia je super jednoducha

23. ledna 2014 v 10:00

Já vždycky nechápu, když někdo chválí ten pudr od NYC. Krom toho příšerně lacinýho obalu.. Mě prostě totálně zvýrazní všechny póry a udělá z nich obrovský krátery. A taky vrásky pod očima. Děs! Nakonec se mi po pár použití rozpadl a to mi ani nikdy nespadl.. Jiné pudr mi občas padaj i nazeb a vypoužiju je do posledního kousíčku (třeba Bourjois - můj oblíbený :))

Ale na šampony od Alverde nedám dopustit. Používám teda jen ten s olivou a hennou (ale občas si půjčím mamky kofeinový). Kdysi jsem si musela mýt vlasy každý den. Pak jsem prošla pročišťující několikaměsíční kurou na vymytí silikonů. A pak jsem zakotvila u Alverde. Pokud jsem doma (nebo jdu třeba jen na nákup), tak si myju vlasy jednou za týden. A furt jsou dobrý. Pokud chodím mezi lidi, tak jednou za cca 4-5 dní :)

23. ledna 2014 v 10:26

@Evina uf, tak to doufám, že to s mickou mě nečeká taky, by byla škoda ..

23. ledna 2014 v 10:27

Haha :) jediný co mě vyhovuje z toho, co kritizuješ, je kokosovej šampon Balea, mám sušší vlasy, ale tenhle mi na ně nevadí, střídám ho s Elseve.

23. ledna 2014 v 10:28

@Mikinka :D

ad Palmers, já ho mám docela ráda ;)) vůně mi přijde fajn, účinky taky (ale působení v Ladyboxu by už mohli vzdát no :D)

23. ledna 2014 v 10:29

@Charmedka a nepřišlo ti, že co se z ní line, je jak zásah yperitem? já myslela, že budu muset mít kyslíkovou masku :D

23. ledna 2014 v 10:32

@Mademoiselle M taky jsem se snažila odlakovávat takhle, hlavně ten povrch neškrábat, no nepomohlo ...

23. ledna 2014 v 10:37

@nuf Milani :D kdybych něco od Milani zkoušela, tak je jistý, že by to tady bylo taky a nejspíš vyšouplo z první příčky pudr od NYC - fakt mě dost pobavilo, když jsem tuhle zjistila, že ta značka je z USA! omg?! já si do tý doby myslela, že se to sem propadlo černou dírou z regálu rumunský drogerky devadesátejch let :DD ty obaly jsou prostě TAK běsný, že bych musela při použití zavírat oči, aby mě to psychicky nepoškodilo ( ---> tkž ne, tuhle značku tady rozhodně nikdo neuvidí do doby, než se z tý obalový diskotéky proberou

23. ledna 2014 v 10:38

Mooro, válím se smíchy! :-D máš neuvěřitelnej talent na vtipný komentování... nicméně k obsahu článku: laky GS (ty pískový) - teď jsem si koupila jeden ve výprodeji za 50 Kč (byl tam úplně poslední!- no nenech to tam, zároveň dodávám, že je to můj první a poslední) a mám z něj smíšený pocity- ty třpytečky jsou krásný. Je tu jedno velký ALE - hned první den se mi odlamujou špičky laku na nehtech! Jako jo, moje nehty stojí za prd a tyhle laky údajně někomu vydrží na nehtech nehnutě až týden, hm, mně ne. Šampony DM- pár jsem jich měla, nebyly špatný. Mám mastnější vlasy, takže vysušenou koudel mi z nich neudělal ani jeden. Ovšem neurazí, nenadchne. Biosilk- taky jsem si zakoupila jen tu malou lahvičku a nedopatlala. Ale ne kvůli tomu, že by mi to smrdělo, spíš jen kvůli tomu, že jsem líná si na svý vlasy něco extra aplikovat (na to musí být extra zkrášlovací nálada, chápej). Když jsem ho ve vlasech měla, byly lesklejší, což je asi tak všechno. Jinak na seznam Satan approved taky pomyslně přihazuju všechny evropský BB-čka. Něco takovýho jako je Dream Pure BB od Maybelline mi pleť tak hnusně nezmastilo už hodně dlouho. No a končím.. :-) díky za článek, nasmála jsem se!

23. ledna 2014 v 10:38

@Jana Šamalík zní to super, ale ten smrad ... jako nevim, leda v létě, až budu moct mít otevřený okno dokořán po celou dobu aplikace ;)

23. ledna 2014 v 10:39

@Mája Karbusická já mám šampony Alverde obecně ráda, právě proto mě tenhle tak šokoval :D (víc je to popsaný v tý recenzi)

23. ledna 2014 v 11:16

Tak jo asi jsem oficiálně divná :-D Mě Biosil hrozhně voní a to vůbec nepřeháním :-D A Ryor mám na odlíčení očí nejraději, protože mě právě v očích neštípe, proto třeba ani nemůžu používat micerálky a BB od Garnieru mám a taky mi vyhovuje :-D Sice mě dost baví, že si musím kupovat odstín Light, i přesto, že jsem nikdy světlou pleť neměla, ale odstín my díky tomu sedne perfektně :-)

http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

23. ledna 2014 v 11:36

:-D :-D To jsou zas hlody... :-D

Z toho, co jsem zkoušela:
-drogérkové BB děs, tmavé a mastné
-micelárka Lirene mi na odličování co se funkce týče vyhovuje, jediný, co neodlíčí, jsou gelový linky. Ale lepí a vysušuje mi obličej.
-lak L´Ambre barva i nanášení v pořádku, ale olupuje se mi už druhý den po nalakování
-pískové laky nemám, štve mě odlakovávání i svrchních třpytkatých laků, natož tohle
-Biosilk mi voní, ale na moje vlasy nemá žádný účinek. Mohla bych si nalít na hlavu celou lahvičku a nic by se nestalo.
-Balea šampony mi kupodivu nevadí. Svědí mě hlava skoro po všem, ale po nich ne...
-Ryor dvoufázový odličovač mi celkem vyhovoval, zamlžený vidění jsem trochu měla, ale jinak byl jemnej a skvěle odlíčil

Zapátrala jsem v historii svých článků a loni jsem mezi propadáky zařadila:
-pár laků, hlavně z důvodu nízké kryvosti nebo výdrže
-rádoby matující make-up od Dermacolu
-Colossal řasenku ve variantě Smoky eyes (nenatočí, neprodlouží, nezahustí - prostě je k ničemu)
-BB od Rimmelu (kupodivu je světloučký, ale cuckuje na obličeji a lesknu se po něm jak prase)
-další rádoby matující věc, a to krém od Oriflame (též cuckuje, nevsakuje se, a když jsem ho použila jako podklad pod make-up, roztírala jsem i po 10 minutách na obličeji divnou cuckatou hmotu)
-řasenku Get big lashes! od Essence, protože mi při jejím odličování vypadají řasy, což se mi s jinými řasenkami neděje
-jahodové tělové mléko (respektive DEBILNÍ TĚLOVOU VODU, nebo jak to nazvat) od Sephory, protože vůbec nehydratuje a strašně smrdí. Kamarádka ho má ve variantě kokos a vždycky říká, že na sebe jde našplíchat kokosovou vodu :-D
-krémy na ruce od Oriflame (řídké, nevyživují, naopak mi přijde, že ruce ještě vysuší)

A ještě by se našlo pár dalších adeptů, ale tohle jsou ty největší pecky ;-)

23. ledna 2014 v 11:39

Tak nic moc mě nepřekvapilo NYC prostě není kvalitní kosmetika a o Ryoru neustále čtu, jak někoho štípe, dělá vyrážky atd.. Jen mě překvapil teda ten Biosilk, schválně jsem si šla čichnout, ale mě opravdu voní krásně, svěže, jako "šampón", nemáš nějaký vadný, případně prošlý kousek? Bych tak tipla nebo jestli ho neměli někde na slunci vystavený apod..

23. ledna 2014 v 11:43

Kozokrem!!! Pandi rezervace!!! Madony a Ryor! Ja lehla :D

Hele, me tahle barva od Lorealu fungovala a nesmrdela nijak znacne... a je pro nesiky jako ja, pro je to desne jednoduchy :D. Pokud chces umrit, zkus tu od Welly. Z te jsem sebou malem svihla a volala zachranku. Priserne smrdela a motala se mi z ni kebule a fakt se mi udelalo blbe :(. Coz je skoda, protoze barva byla hezka.

Marvisky jsem nakoupila vsechny v mini, nejvic mi vyhovovala ta modra. Jinak ale ted jedu na ty ajurvedsky a jsou bozi. A i belej :).

Starsky - no, me proste prijdou OPIci lepsi... ale zas Starsky jsou levnejsi. Ale za tohle si ja rada priplatim.

23. ledna 2014 v 12:53

Ten balzám na rty mám taky, jen jinou barvu a souhlasím s tebou!

Anonymní
23. ledna 2014 v 13:09

@Černá Moora

Kreje dobře ale barvit na ploše s otevřeným oknem, když jsem naposledy barvila v koupelně bylo mi hodně zle

Anonymní
23. ledna 2014 v 13:21

Já mám tu barvu na vlasy ráda. Jo, trochu sice smrdí, ale ještě jsem z ní nepadla, a to jsem měla už nějaký 4 balení :D Používám ledový kaštan a super, i z kůže to jde v pohodě dolů. Možná záleží i na odstínu?
K.

23. ledna 2014 v 13:22

ja pouzivam tu belici pastu a prijde mi super, nemam vubec problem. a tady je cena taky mnohem prijatelnejsi:)
jen pry neni dobry pouzivat belici porad, ze obrusuje zuby, tak jsem ted koupila jinou, ale az ji spotrebuju, urcite koupim nove baleni. nejlepsi na beleni je ta bilo stribrna. U modry a zeleny jsem nepozorovala zadny zmeny

23. ledna 2014 v 13:50

konečně někdo řekl něco špatného o pískových lacích ... zase jsem začínala mít podezření, že GS podplatila celý internet :D

Anonymní
23. ledna 2014 v 14:15

Právě jsem se chystala do lékárny pro doplňky stravy pro pevnější nehty a ono jen stačí nelakovat Starskou. Díky za prozření!!!:) Bára

Anonymní
23. ledna 2014 v 14:28

Ty evropský BBčka bych zrušila všechny, nechápu, jak to může někomu vyhovovat- odstíny strašný, nekreje to, nedrží to, prostě nevim, k čemu to je...a kdybych měla dokonalou pleť, tak nebudu mít potřebu si na ní patlat nějaký BB...
Ten třešňovej šampón od Baley bych pasovala na nejhorší šampón ever :D holt jsem podlehla třešním a pak litovala :D ale na druhou stranu ta řada Oil Repair mi celkem vyhovovala.
Laky GS Stars mam docela ráda, řekla bych, že se díky nim Gabriella Salvette vyhrabala z hrobu, jinak by po ní neštěk ani pes. Nicméně laky střídam často, takže se mi nestalo, že bych tyhle Stars měla několikrát za sebou, tudíž nemůžu posoudit, jakej mají vliv na nehty...docela mě to překvapilo...
No a barvu Loreal Sublime Mousse používam pravidelně, protože mi vyhovuje nejvíc z těch drogérkovejch, ale much má hodně... Dostalo mě, že si v komentářích někdo vychvaloval její výdrž, která je naprosto příšerná a barva se začne hodně rychle vymejvat, což mi ovšem vyhovuje :D je totiž úplně jedno, kterej hnědej odstín si vyberu, středně hnědá, tmavě hnědá, maj jich dost, ale všechny chytnou do černohněda, nehledě nato, jak dlouho jí necham působit. Vymytá barva se mi potom ale líbí :D Plus má u mě určitě v tom, že mi stačí jen jedno balení a to mam dlouhý hustý vlasy do půli zad. Smrdí ale teda pořádně, vždycky mi u toho začnou pálet a slzet oči.
Lenka

23. ledna 2014 v 14:34

@Černá MooraTo fakt ne, nesmrdi mi nijak exzra. Vubec se to neda srovnat s barvou od Pallete co pouziva mamca:D

Anonymní
23. ledna 2014 v 15:45

Haha :D
Vůni Biosilku teda miluju :)

23. ledna 2014 v 15:48

:-) :-) moc hezké :-)

Já mám teď oranžovou Rimmel řasenku Scandal Eyes a vyhovuje mi - každý jsme prostě jiný:-)

Anonymní
23. ledna 2014 v 15:50

jsem šťastná, že nic z toho doma nemám. uf.. :-D

23. ledna 2014 v 16:10

@Černá MooraTy obaly jsou otřesné, ale rtěnky bývávaly dřív slušné. Ta poslední je fakt hrozná - nalákala jsem se u amerických blogerek, ale neměla jsem je poslechnout. Ráda ti ji pošlu, abys věděla :D

Anonymní
23. ledna 2014 v 16:46

Wow, já s výrobky tebou recenzovanými (a mnou odzkoušenými naprosto souhlasím). Toť můj další seznam:
1. Essense - blush - výrobek s Justinem Bieberem na obale - katastrofální červená barva alá Marfuša je třešničkou na dortu
2. Balea Urea lůj na rty - pokud něco chce pro změnu rty alá smrt si pro mě přišla před tejdnem tak ať do něj směle jde
3. Avon krém se zlatýma částečkama - gelová konzistence a třpytky mi z obličeje udělaly červenou pleť se zlatem = nádhera!
4. Alverde rtěnka - vysušila mi rty na trout
5. Alverde deo sprej s třešní - nechutně sladce smrdí, vůbec neosvěží
6. Johnson and Johnson Good Night olejíček - když jsem se po tom málem udrbala já, tak co pak chudáci děti???
7. Syoss růžový olejíček - umaštěné vlasy i po jednom pumpnutí
8. Alverde olejíček s arganovým olejem - ten samej příběh jako u výše zmíněného od Syoss

Veronika L.

23. ledna 2014 v 17:18

Garnier BB cream pro suchou pleť je příšerný, ale ten pro mastnou se vážně povedl. Už ani žádný jiný nepoužívám, světlý odstín mi sedne úplně akorát a líbí se mi, že zakryje ten největší bordel na ksichtě, sjednotí a když chci vypadat fakt dobře, tak přidám korektor a je to. Nedělá to masku, nános, jen přorozenej efekt. A sedí mi barva. Pro mě totální zlatej grál, balení mi vydrželo rok a nedávno jsem si koupila druhý. Baleáckej šampón jsem zkoušela jen kokosovej a jako normálka a kondicionér dokonce docela vyhovoval. Od MUA nechci nikdy nic, řasenky jedině od Maybelline s plastovým kartáčkem a když se řekne pálivej odličovač, tak si vybavím Avon, ten vypaluje fakt dokonale. Pískovej lak nemám žádnej, mám z tý představy přilepenýho písku na nehtech úplně husí kůži...k ostatnímu se nemůžu ani vyjádřit, jelikož jsem to nezkoušela, ani o tom neslyšela.

23. ledna 2014 v 18:24

pudr od NYX je nejlepsi :)

Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

23. ledna 2014 v 18:55

Mě teda šampony od Baley dělají krásný vlasy. A bílozelenej odličovač od Ryoru si nemůžu vynachválit. Jinak nemůžu soudit, nic jinýho neznam:D

23. ledna 2014 v 19:11

já mám ráda to Garnier BB pro mastnou pleť, asijské mi nesedly, osypávám se po nich, tenhle je fajn, ALE! odstín Light můžu leda v létě :-/
od Baley mám teď hloubkově čisticí šampon, ten vypadá dobře, a blond kondicionér, ten je teda dost na prd (sice je ohne silikone, ale moje vlasy očividně silikone na rozčesání nutně potřebujou)

23. ledna 2014 v 19:51

Výbornej článek, fakt jem se pobavila :D. Já bych tam zařadila určitě pudr Fit me (O pudru, co nepudruje...:D) a všechny věci, co jsem dala do zklamání 2013. Jo a asijský BBčka, protože mi ucpávaj póry snad i na zadku.

23. ledna 2014 v 20:44

Mě se teď ale totálně odrbaly po použití Rimmeláckých Stardust, takže asi podobný systém jak gábina... nebo jak se jmenujou... vypadají nádherně, ale moje dlouhé nehty šly prostě po jedné aplikaci do absolutně žádných rozměrů, zadrhaly se a jsou totálně rozdvojené! Takže teď je mám hnusné, a alespoň 2 týdny asi budu jenom na výživě a žádný jiný lak :(

23. ledna 2014 v 21:08

Nějak nechápu tu senzaci okolo laků Stars a teď už teprve ne. Nechci si ani představovat, co by mi to udělalo s nehty... Jinak MUA jako značku úplně ignoruji, vlasovou kosmetiku Balea mám ráda (ale jen něco) a s ostatními výrobky nemám zkušenosti. Opět výborně napsaný článek....Já bych tam za sebe zařadila určitě ještě tělové máslo od Avonu, které jsem dostala jako dárek a které asi poletí nejkratší cestou do koše:

http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2014/01/tak-tohle-by-neslo.html

23. ledna 2014 v 21:32

Skvělý článek, pobavil mě. :D Z laků Stars se mi líbí jediný (v odstínu Princess), který rozhodně neobsahuje třpytky a odlakovává se celkem dobře. :) Jinak ten "odličovač od Avene" je jen pouhá termální voda, která spíše osvěžuje v létě a dost pomáhá na zarudnutí pokožky, opruzeniny apod. Takže bych ji zase úplně nezatracovala, své účinky jistě má a na odličování bych ji v životě nepoužila, i když je to asi možné. :) A Garnier má u BB i "light" odstín pro smíšenou pleť, který je přirozený a pokud je třeba jen sjednocení pleti, tak ho používám ráda. Ovšem jejich úplně první BB, které ještě nebylo určené na suchou pleť mi dělalo pěkné neplechy, pleť se mi neskutečně leskla. Celkově ale BB nemusím - jak evropská z hlediska "nefunkčnosti", tak asijská kvůli opravdu příšernému složení, které dá pleti pořádně zabrat. GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

23. ledna 2014 v 22:07

@Baruš mně stars vydržej tak čtyři dny, což je bez nadlaku dost, ale ten tejden taky nechápu ..

23. ledna 2014 v 22:11

@ILoveMakeUp ja zas o ryoru vsude ctu, jak je od nej vsechno super, tenhle odlicovac obzvlast, ehm :D
Ten biosilk asi ne, mne to smrdi jak zatuchla panska kolinska z roku raz dva ..

23. ledna 2014 v 22:12

@Lucifrid pokud jde o barvu, zustanu zbabele u castingu, ten dokonce voni :D

23. ledna 2014 v 22:13

@Anonymní mozna, je to tak pul napul s tim smradem, co tady tak ctu ..

23. ledna 2014 v 22:14

@Siena in Style tj, ja k tem belicim mam vzdycky i normalni, vetsinou elmex, ale tahle me zbrousila uz tak po trech kontinualnich pouzitich ..

23. ledna 2014 v 22:15

@Zápisky pro Lišku taky mi prijde podezrely, ze to ocividne dokurvilo nehty jen mne:D

23. ledna 2014 v 22:20

@Anonymní ad jedna - bíbr na cemkoli je imo znameni zla :D

23. ledna 2014 v 22:22

@Natálka - Little Gem moje davaji ohne silikone bez problemu, ale ne u baley:D asi to maj nejak divne namichany ..

23. ledna 2014 v 22:23

@UltraViole(n)tRock ty uz jsem radsi po tyhle zkusenosti ani nepokousela, prave si myslim, ze to bude stejny

23. ledna 2014 v 22:25

@papaya ja chapu to pocatecni nadseni, ony se paradne trpytej a drzej ... Ale ze s nima nikdo nemel problem? Ehm

ruz
23. ledna 2014 v 22:32

Krása. Až na poslední dva výrobky, lak L'Ambre a balzám od Lushe mám se VŠÍM jen ty nejlepší zkušenosti, opravdu ty výrobky výš jsou pro mě super. Ono to už koluje po netu, že se sice hezky čteš, forma za 1, ale obsahově to tak slavné není. Anebo komnu sedí deo po kterém se 99 % národa potí a smrdí jako prase, tak co od něj čekat, že. Ale jako číst Tě me baví, jen řídit se, nebo si z toho něco brát, to ne, to nejde :D

Anonymní
23. ledna 2014 v 22:39

@Černá Moora
Tak Milani je přesný!:D Já v honu za Nars Sin dupem koupila dvě tvářenky, jedna má normální obal (starej model asi) a jedna je tahle kolotočářská zhůvěřilost. Když jsem viděla recenze, jak mají krásný obaly, tak jsem měla obavy, že mě snad šálí zrak. To je proti tomu NYC pudr ještě velkej fešák, za který se nikdo stydět nemusí. -A.

23. ledna 2014 v 23:13

Jedine, co jsem vyzkousela, je Biosilk. Mne vyhovuje, dela mi hezke vlasy a nesmrdi mi. Ostatni zminene vyrobky e nikdy nelakaly.

Anonymní
24. ledna 2014 v 10:01

Uznávám, asi jsem předpojatá, ale Ryor boom nechápu, protože jsem to používala, když mi bylo asi čtrnáct a byla to prostě průměrná, levná věc z drogerky. Je nějak nabíledni, že to nemám chuť zkoušet teď, když má moje pleť úplně jiný požadavky, než když mi bylo náct.
Mimochodem, neprotiřečíš si trochu? Když tu do nebes chválíš high-end kosmetiku a prostě si myslíš, že se tomu drogerka nemůže rovnat, tak proč si kupuješ šampon od Baley? (Osobně tak radikální nejsem, uznávám, že i v drogerce se najdou fajn věci, nicméně kdybych si jela na vlně high-end kosmetiky, tak se privátní značce řetězce vysměju a ani mě nenapadne si to přinést domů a utratit za to i jen pár korun.)

Anonymní
24. ledna 2014 v 10:21

@Černá Moora Mně zase přijde hrozně divné, že jsou z nich všichni tak nadšení, když jsou evidentně na nehtech hnusné. Dělají hnusný tvar, nejdou přesně nalakovat, hrbolatý povrch je fujky, vypadá to jako nástřik variopaintem 90. let, který měl skrýt nedostatky, ale naopak je zvýraznil a ještě na ně upozornil. Neviděla jsem jedinou hezkou fotku na jediném blogu, všude jsou ošklivé hrbolaté nehty s rozteklou konturou.
Za mne nejhnusnější vynález roku, ale asi budou hodně kvalitní ty drogy, co do toho míchají, jinak nechápu to celoplošné omámení. Možná kdyby se to začalo popíjet, byl by úspěch ještě větší.

Anonymní
24. ledna 2014 v 10:22

@ruz "koluje po netu" je super hláška! JPP 21. století.

24. ledna 2014 v 11:41

@Černá Moora Teď je mám na nehtech přesně čtvrtej den a na každým nehtu je tak 1/3 pryč. Jsem teď doma, když je zkouškový, tak mě to moc netrápí. Ale dneska už Gábina půjde dolů... fakt mě docela zklamala a budu dál hledat dál! Věřím, že najdu lak, co by mi vydržel aspoň 2 dny v úplným pořádku.

24. ledna 2014 v 11:56

@Miraculous Style ne, je to odličovač ;) termální vodu ještě poznám :D (a taky tady někde v recenzi je)

24. ledna 2014 v 11:58

@ruz tak aspoň, že tě to baví :D (a rada z mooří příručky - nesmíš věřit všemu, co koluje po netu .D)

24. ledna 2014 v 12:03

Až se "dochechtám", tak zkusím napsat něco k článku... :D

24. ledna 2014 v 12:06

@Anonymní neprotřečim, si ten článek přečti znova ;) je totiž jen o dekorativce ;) o péči je tam poznámka, že to je nejvíc moc individuální
za věci typu šampon, sprcháč nebo mlíko, jsem fakt lakomá utrácet, protože u nich mi jde primárně o složení, na ceně to nezávisí (aneb drahejch blbostí jsem vyzkoušela dostatečně na to, abych už takhle podobný věci nevybírala), třeba alverde neboa alterra za pár korun mi vyhovuje naprosto

24. ledna 2014 v 18:06

Hej, paradne napisane, bavim sa :-))
Ja som si kupila NYC puder na zaklade odporucania Nik, vraj je podobny MAC. MAC som teda nemala, ale dufam, ze nie, lebo tento ma fakt nenadchol. A ze ma prve miesto v nekvalitnosti obalu, to jednoznacne! Ja sa hambim ho vytiahnut doma pred manzelom, vonku by som ho nevzala, radsej budem ludi oslepovat leskom svojej pleti!
Vy snad mate v CZ aj MAC? Aj NARS? To snad nie…vy ste uz jak Amerika :-) Keby som si mohla pozriet ten MAC, urcite nekupujem NYC a pod.

25. ledna 2014 v 1:03

Jsem ráda, že se najde někdo, kdo ty pískové laky od GS taky trochu zkritizoval. Začínám na ně mít fakt alergii jak je všichni vychvalujou do nebe.

25. ledna 2014 v 1:52

Vážně sranda. Pokud na něco z toho co neznám narazím, dám si větší pozor, pokud jsem už na to nenarazila a nepohořela podobným způsobem :-))

Já tedy osobně mám ráda to "BBčko" od L´Oréalu, jelikož mi jde přesně na tón k mojí pleti v létě, když jsem jen lehce osmahlá od sluníčka. Akorát na rozdíl od asijských má takovou tu barvicí stopu, jako make-upy. A jsem taky velký milovník Stars, protože mám nehty snad pevnější než zuby a snesou dost. Mě opravdu vydrží týden i déle jen s malým opotřebením na konečkách. Odlakovávám pomocí fólie, pak stačí jen přetřít, lak se prostě rozpustí. Žádné zhoršení nepozoruji ani po půl roce.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...