Co a koho zkouknout

16. května 2014

Normálně by to byla rubrika filmtip, ale filmy zabírají tentokrát jen dva ze čtyř tipů, tak mi takový nazvání přišlo trochu nepatřičný (ale jenom trochu). 
Teď se vlastně divím, že MNĚ taky někdy přijde něco nepatřičný. Zvlášť když jde o název. Že bych to přejmenovala? No nic, ukončíme úvahy, jež svou závažností patří k těm, bez nichž by lidstvu hrozil zmar a zkáza, a popojedem k tipům.



1) Snabba Cash 3: Livet deluxe
 

Třetí a snad poslední díl nyní již trilogie Snabba Cash/Snadný prachy. Snad by mohlo vyznívat decánko nespokojeně, ale tak to úplně není - jednička je špica, dvojka je slabší, trojkou to uzavřeli - a dál bych téma prostě už nerozžvýkávala. O předchozích dvou dílech jsem se ve filmtipech zmiňovala, k tomuhle jen dodám, že ho k plnému uspokojení z děje samozřejmě potřebujete vidět. Oproti ostatním je možná trochu víc ... střelný .)






2) Rich Kids of Beverly Hills

Reality show Rich Kids of Beverly Hills vznikla na základě blogu Rich Kids Of Instagram, o kterém jsem se zmiňovala tady. První série obsahuje 9 dílů, které ukazují běžný život party děcek kolem dvaceti z BH. Pokud vás zaujal blog, tak tady máte to samé, ale hejbací. Protagonisti nejsou nijak zvlášť hloupí, jen tak trochu ... odtržení od reality - nicméně to se asi dalo čekat, že .) (holky např. žijou svými účty a počtem fandů na Instagramu a dokážou se zcela vážně pohádat kvůli tomu, že jedna na svůj účet prskla fotku, kde to té druhé nesluší; na druhou stranu, možná je něco takovýho úplně normální :D zas nebudu říkat, že si nedovedu představit blogerku, která bude po jiné požadovat stažení společné fotky z jejího blogu, protože jí to nesluší ... možná to není až tak divné; říkám teda jako někdo, kdo Instagram neřeší).
Co mě speciálně baví, jsou ty tuny krásnejch hader a kabelek. A pak make-up, protože na záběrech ze studia (jen tam, na denních záběrech je to neutrál) vypadají vždycky naprosto dokonale. Pokud pořád úplně netušíte, co u pleti znamená glowing, tak si to pusťte už jen kvůli tomu ;) páč ta jejich je dechberoucí. Btw. Morgan (blondýna) má taky blog - Boobs and Loubs - a v části dílů řeší jeho propagaci (mě teda zrovna nezaujal, ale to není podstatný, spíš ten pohled na blogování zase z jiný strany).









3) 8-Ball




Film číslo dvě. Bývalá feťačka po propuštění z vězení, malý dítě, sociální byt, kámoši z minulosti a Aku Louhimies (Zmrzlá zem). Není moc, co víc dodat. Možná - pusťte si po RKBH, ať je vaše zamrznutí větší :D







4) gossmakeupartist

Na videa o make-upu se stále nedívám, ale výjimku udělám občas u tohohle fousáče - zaprvý má pěknej britskej přízvuk, zadruhý je sympatickej a zatřetí si uvědomuje, že někdo taky nechce trávit život u youtube, a jeho videa tak mají často kolem 4 minut (což je snesitelný). 
Jeho tipům dávám mooří approval: jsou inovativní a nebojí se jít proti proudu (např. že klasickej sypkej pudr je lepší nanášet houbičkou, jelikož štětcem si rozdrápete podklad - říkám furt, neasi).
Co mě teda úplně nepotešilo: tak trochu jsem doufala, že je hetero (ale nepátrala) a zrovna včera udělal video o gay coming outu. Tak zas nic no :D

Jeho videa nejdou vkládat, dávám teda jen odkaz: třeba make-up tip, který vám změní život (budete nanášet pudr pod make-up, psychicky se na to připravte :D).

THIS FOUNDATION TIP CAN CHANGE YOUR LIFE!





Co zajímavého ke zkouknutí jste potkali poslední dobou vy a doporučili byste?

22 comments

16. května 2014 v 13:37

Gossmakeupartist sleduju už dlouho a je super! Jednak stručnost jeho videí, jednak mi přijde dost upřímnej (viz. video o stínech Chanel) a má super tipy. Objevila jsem u něj tip jak udělat ocásek oční linky pomocí izolepy a musím říct, že jsem se to tím naučila a už izolepu nepotřebuju a umím hezkou linku:) Já pro Tebe bohužel žádnej tip nemám, v poslední době sotva stíhám občas zkouknout klasiku jako Lisa Eldridge nebo pár českých holek:)

16. května 2014 v 13:58

Na mě příliš hetero nepůsobil, takže coming out mě nezaskočil.
Pudr pod make-up je bulshit, první dvě hodiny je to wow, úžasný a dokonalý a vůbec a pak je to horší, než běžně se roztejkající make-up.
Rich Kids vypadá jako fajn guilty pleasure, až večer zapálím faktury a dodáky, co si domů táhnu na víkend k dořešení, kouknu na to :-)

Anonymní
16. května 2014 v 14:17

Rich Kids to bude něco pro me! :-D

16. května 2014 v 14:41

8-ball je výborný film..severskou tvorbu tak tu mužu:) v poslední době mě hodně zaujal miniserial http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/ některé díly jsem docela dlouho rozdýchávala..stojí rozhodně za zkouknutí:)

Anonymní
16. května 2014 v 15:05

Gossmakeupartist znám, taky docela bavil, ale že neni hetero mi přišlo nepřehlédnutelný (snažila jsem se vyhnout předsudku, ale ten hlas..) a taky o tom v jednom videu mluvil už cca před rokem.
A severskou tvorbu miluju, jak pohyblivý obrázky, tak hudbu, takže oba zmíněný už tahám a těšim :) Třeba černej humor v podání A. T. Jensena je imho naprostej klenot (režíroval asi jen 3 filmy a ty jsou geniální, jinak píše scénáře). Nebo seriál Bron/Broen..

16. května 2014 v 15:15

@Bald and pale no já jen doufala ;) jakože oproti takovejm těm klasika uhlazenejm má aspoň vousy :D

ale ty dvě hoďky viď ... to budeš každý dvě opravovat no :D

16. května 2014 v 15:25

Já z výše uvedených neznám nic, takže díky za tipy! A už jsem to sem kdysi tuším psala, ale nejsem si jistá, takže pro jistotu - seriál Forbrydelsen a taky Bron jsou výborné :)

Anonymní
16. května 2014 v 16:55

Ahoj, můžu se prosím zeptat, kde koukáš na ty rich kids? Nemůžu to nikde najít :(

Anonymní
16. května 2014 v 17:25

Já taky říkám stále, že pudr a houbička bratři jsou - shiseido k nim dává houbičky a jejich pudry jsou, pro mě ultra bledou, jediná volba, ještě, že i k nám vozí very light ivory. A jejich houbičky jsou nejlepší, žádná jiná nění tak jemná a dokonalá.. And

16. května 2014 v 18:09

Já teda docela jedu 'Rich Kids Of Instagram' -zděšeně, takže se na Rich Kids of Beverly Hills určitě mrknu, díky za typ! :D

16. května 2014 v 20:27

@Kim taky diky :) sice o nich vim, ale pripomenuti se hodi

16. května 2014 v 20:30

@Anonymní koukala jsem, kdyz to vysilali, a to jsem je nemohla skoro nikde najit - nakonec jsem skoncila tady http://watchseries.lt/serie/Rich_Kids_of_Beverly_Hills (ne vsechny odkazy u jednotlivejch dilu fungujou, jak by mely, chce to prolikat), ale dnes je to treba k sehnani i v nejaky lepsi kvalite a s titulkama

16. května 2014 v 20:31

@Anonymní shiseido jsem myslim nikdy nic dekorativniho nemela, okouknu

17. května 2014 v 1:10

Tak z Wayna jsem dosud viděla asi tak půl až tři čtvrtě minuty jedinýho videa a jeho orientace mi byla jasná hnedka B-) Ale to zklamání chápu, no, v podobným duchu doufám často u různých týpků (většinou marně) :)
Na tu švédskou věc z úvodu se zaměřím, dík za tip.
Verunka

17. května 2014 v 9:13

Wayna sleduju celkem dlouho, ale proč mi unikl ten tip, to nevím, musím ho vyzkoušet :D

17. května 2014 v 20:51

8-pallo vypadá jako něco, co by se mohlo zařadit do videotéky vedle Honu. (aneb ne, já ty Skandinávce moc nežeru) Díky za tip! L.

17. května 2014 v 21:23

to rich kids vyzera byt zaujimave, ale asi by som sa nad tym straaasne pohorsovala :D

18. května 2014 v 8:31

když si u cizinců nejsi jistá, mrkni jestli maj náušnici v pravým uchu. Česká gay komunita to až tak nedrží, ale cizinci většinou jo. A vyhneš se trapasům jako já ;-)

21. května 2014 v 0:13

Wayna znám, koukám na jeho videa ráda, je sympaťák. Taky se mi líbí, že videa nedělá zbytečně dlouhá a přesto je v nich vše co je třeba. Tak se mi to líbí. Pokud jde o jeho orientaci, nikdy mě nenapadlo, že by tomu mohlo být naopak, takže mě by překvapilo spíš kdyby udělal coming out, že je hetero. :-D
Na ostatní určitě mrknu, na Snabba Cash se chystám už co jsi o tom psala poprvé, zatím jsem se k tomu nedostala, musím napravit.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...