Milionová sluneční péče od Lush ( + soutěž)

10. srpna 2014

Dneska se mrkneme na tesáčky nové sluneční péči od Lush, která byla uvedena do prodeje na konci července. 
Vzhledem k tomu, že léto (či něco na ten způsob ... letos jsem totiž došla k tomu, že k tradiční čtveřici povětrnostních vlivů déšť, sníh, zima, teplo přibyl ještě jeden kámoš, a to lepivo, které teplo drze supluje. bah) úspěšně odpískalo první polovinu, nechci s recenzí moc otálet, ať novinky ještě případně stihnete využít.

Celkem jsou v nabídce 4 produkty, mrkneme se na tři, tělový pudřík Powdered Sunshine musíte kdyžtak zajít omrknout osobně ;) 
Btw. zrovna ten mě zajímal nejvíc ... očividně jsem pudrofil, jelikož zatížení na pudrový skupenství čehokoli u sebe pozoruju dost výrazně ... čehokoli teda myslím čehokoli v kosmetice, aby si to snad někdo ještě nevyložil nějak jinak a skandálně :D.

I když to vlastně kecám, mrkneme spíš na dva a na zbývající jen tak letmo, jelikož o ten si zasoutěžíte :)





Tákže:



The Sunblock

- aneb tuhá opalovací péče do sprchy (namažete, osprchujete, osušíte)
- co se skupenství týče, jednoznačně originální výrobek ... v zásadě je to vlastně takový tělový krém do sprchy s SPF a v trochu pevnější formě, prostě na momentální in vlně mazadel do sprchy ;)
- na celé tělo se má teoreticky použít jeden dílek (v balení jsou tři), cena 395 Kč ... musím říct, že při takovémhle použití by mi to opravdu přišlo jako trochu drahý koupelnový špás. Nicméně, Moora se cíleně nesluní, jelikož zastává názor, že na vypálené vrásky nezabere ani krém za milion a z krve nekřtěňátka - takže já Sunblock použiju většinou jen na ruce a dekolt. Nemusím se pak mazat (což mě nebaví pořád stejně a African Paradise je v poslední době můj věrnej kámo), má SPF 30 (na přebíhání venku úplně stačí) a spotřeba je v takovém případě už docela racionální
- pokud byste chtěli vědět, jestli ho potřebujete, tak za mě ne ... je to zajímavý, ale must-have v něm nevidím - hlavně kvůli ceně, to opravdu vyjde levněji krém do sprchy z jejich normální řady a do terénu běžný protiopalovák









Million Dollar Moisturizer

- hydratační bionický krém na obličej s SPF 30.
Netuším, co má v téhle souvislosti znamenat přívlastek bionický (bionika = hraniční obor, systematicky zaměřený na uplatňování poznatků ze studia živých organismů a jejich struktur při vývoji nových technologií ... nápady někdo? ;)) ... čekala jsem, že třeba vylezou maličký robůtci a přižehlej mi na obličej dokonalou novou kůži, ale smolík)

- ale to je každopádně úplně fuk, hlavní totiž je, že je naprosto úžasnej
1) božsky voní 
2) skvěle hydratuje, celodenně, poctivě ... jakože tak, že si člověk řekne fakt wau.
Ve složení figuruje med, bambucké máslo, sezamový a jojobový olej, a pokud jde o konzitstenci, tak je opravdu krásně medová. Krém je extra hutný a na celý obličej ho stačí úplně miniaturní množství, v podstatě jen to, co po dotyku ulpí na bříšku prstu
3) pleť po použití vypadá hezčí - při zběžném pohledu na obsah to není moc znát, ale na sluníčku se ukáže, že krém obsahuje milion drobných třpytek - dostatečně malých, aby na obličeji nebyly patrné (třpytit se nebudete), ale zároveň dostatečně výkonných, aby zajistily odraz světla a optické barevné vyrovnání pleti. Na fotkách je uvidíte docela věrně.
4) božsky voní (nj, já to musela zopakovat ... prostě fakt, musíte zajít ovonět; kdyby byla tahle parfemace i v tělovém mléku, tak i mě, přesvědčeného nemazače, by snad donutila změnit zvyky ;)

- po dávce superlativů se dostaneme k méně sluníčkové záležitosti, a to je cena: 1395 Kč za 50 ml. Nj, já vím. Kdyby byla poloviční, tak vám tady napíšu, jo, fakt ho musíte mít, je dokonalej. Nebo i poměrná cena za 30 ml by byla snesnitelnější.
Takhle je to těžký, cena je opravdu nad průměrem, než co si myslím, že je většina ochotná za krém utratit. Takže spíš napíšu, že pokud je tohle pro vás u pleťovky akceptovatelná částka, tak nad ním zauvažujte, v hydrataci je výbornej. Cena i značka jsou totiž dost relativní - když porovnám např. se sérem od Estée, na který bude brzo recenze, tak to stojí 3k, ale nedokázalo pleť vypnout nebo zhydratovat ani z půlky jako tenhle krém (faktem je, vlastně že neudělalo za toho čvrt roku vůbec nic, ale to bude zase jiná pohádka ;).

- btw. na obalu je poznámka, že krém by se měl ideálně aplikovat každé dvě hodiny, prostě jako klasický protiopalovák. Nic takového samozřejmě nedělám, používám ho jako běžný denní krém (teda i noční, když mám náladu, což vzhledem k výsledku většinou mám ;)








(Polo)tekuté zlato v kelímku ;) Strýček Skrblík by vám ho zabavil.











Sesame Suntan Lotion 

- tělové mléko a taky věc, o kterou si můžete zasoutěžit :)
- Sezamově voňavé mléko s faktorem pro vaši ochranu před škodlivým UV zářením. S výživným kakaovým máslem a chladivou aloe vera. List ořešáku a sezamový olej pomáhají pokožce v produkci melaninu, takže vás tohle mléko zanechá krásně bronzové a nespálené.
- bronz není moje cílová barva, takže bych pro něj neměla vůbec využití - my loss is your gain ;)

Pro účast nemusíte dělat nic speciálního, klasika ...
- v komentáři nechte email (kdo má na blogu/profilu, nemusí)
- a napište mi třeba to, kde jste byli/kam pojedete letos na dovolenou ;) (nebo třeba jen dojmy z téhle sluneční řady, je to na vás)


- kdo soutěž bude někde sdílet (blog, FB, twitter, G+ apod.) může si tradičně přidat další komentář (už jen s odkazem na sdílení).

A samozřejmě můžete blog lajknout i na FB nebo sledovat přes GFC, ale pro účast to podmínka není ;)


Soutěž potrvá týden.








104 comments

10. srpna 2014 v 8:28

Teda, ta cena za ten krém, to je teda darda... Vím, že na tohle ses neptala, ale ačkoli mě baví věci od Lushe zkoušet, stejně vždycky dojdu k tomu, že je to jen předražená trošku nadprůměrná kosmetika. Takže zasoutěžím si ráda, ale do obchodu bych pro to asi už neběžela ;)
Kam pojedu na dovolenou? To ještě netuším - drahá polovička chce hory, já zase někam za teplem, pojedeme až v září a kdo ví, kam nakonec zamíříme :)
mipeli@centrum.cz

10. srpna 2014 v 8:28

Ahoj, my se letos s přítelem vydali (a ještě vydáme) na chalupu, tam je nám nejlíp. :) Ale příští rok zvažujeme nějaké moře.

zuzana.neuvirthova@seznam.cz

10. srpna 2014 v 8:29

Byla jsem po 12 letech u moře a to v Bulharsku. A byla to paráda! Ještě se chystám do Prahy na Warhola a nákupy. A snad třeba Adršpach. Co se tyče téhle rady tak mně se líbí, ale ty šílený prachy bych za to nedala :D

10. srpna 2014 v 8:56

Letos jsem byla prvně v Londýně a bylo to super. :) Jinak teda taky nejsem nadšená z ceny těch výrobků a sama bych si je nekoupila. Ale od Lushe jsem ještě nic nezkoušela.
E-mail mám v profilu. :)

10. srpna 2014 v 8:59

1395 peněz za kelímek, co vypadá jak od Solviny? :D Já mám teda Lush ráda, i jejich ultra quirky odpudivý balení všeho, ale ta cena... No, netřeba opakovat, co jsi již zmiňovala, Já to dám, protože jsem zvědavá a hydratace je vždycky dobrá a taky mě zajímá, jestli to přebije Hauschku (myslím, že ne).
A vlastně tu poprvé soutěžím, no jupíííí, muhehe. Takže si držím palce a díkes!
P.S. Joooo, kam jedu? Tohle léto nikam. Ale v zimě se jedu ztratit do deštnýho pralesa. Takže tak :).

10. srpna 2014 v 9:19

Letos jsem jela hlavně na tábory a pojedu ještě na Šumavu.
eliska.pejcharova@tiscali.cz

10. srpna 2014 v 9:24

o.zahir@seznam.cz a nejela jsem vůbec nikam :D

10. srpna 2014 v 9:25

Letos nikam :/ proběhly jen nějaké mimo republikové návštěvy příbuzných...

10. srpna 2014 v 9:32

Moc se mi libil ten kremik nez jsem dosla k cene, kdyby delali treba polovicni objem tak je to snesitelnejsi a uvazovala bych nad nim
kaisa.b()centrum.cz

10. srpna 2014 v 9:33

ervulenka@seznam.cz
na chatě v Rožnově pod Radhoštěm :-)

10. srpna 2014 v 9:35

Mě ta řada docela zaujala, a ráda bych to vyzkoušela, ale ty ceny.. Větśinou vrážím hodné peněz do dekorativky, protože ta přece jen vydrží dlouho, ale do krému apod vůbec. Hlavně pokud vím, že to vydrží jen pár použití. Ale asi to aspoň omrknu v obchodě :). A já bych letos ráda jela třeba do Londýna, já na moře moc nejsem, takže někam do města :). Therainbower@gmail.com

10. srpna 2014 v 10:01

Když vidím ty ceny, tak mě omývají :o) ale jinak to vypadá dobře. Já jsem letos měla jako dovolenou jenom týdenní puťák s přítelem, v září státnice, takže si nemůžu moc vyskakovat :o)
arwi@centrum.cz

10. srpna 2014 v 10:03

S přítelem jsme byli v Římě a pak na prodloužený víkend v Krkonoších, ještě se chystám s mamkou na víkend do Českého ráje.
Lush mám ráda, ale kvůli jejich cenám a kvůli tomu, že je jen v Praze si tam něco koupím jen málokdy. Většinou investuji spíš do srandiček do koupele. U téhle řady mi ceny přijdou poměrně přestřelené. Zrovna opalovací krémy mizí docela rychle, když se člověk maže několikrát denně.

nikolik.v@seznam.cz

Anonymní
10. srpna 2014 v 10:11

Byla jsem v Irsku a chystám se na chatu:).

caliope.b@gmail.com

10. srpna 2014 v 10:19

Pojedeme s přítelem poslední týden v srpnu do wellness na Slovensko, máme tam spoustu procedur a relaxace.
vera.p@centrum.cz

10. srpna 2014 v 10:21

Pěkné! Mlíčko vypadá lákavě, ráda bych vyzkoušela. :) Zatím jsem výletila ve Vídni a právě teď se chystám na krétskou dovču, už se moc těším na sluníčko, koupáníčko a nejlepší frappe. :)
Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

10. srpna 2014 v 10:24

missi.bialik@gmail.com
No ta cena mi prijde opravdu dost. Vstupní cena použitých surovin je mnohonasobne mensi. Na druhou stranu se Lush s touto cenou nedivim, i další přírodní znacky zacaly prodávat za přemrštěnou cenu a zákaznice i tak s radostí kupují. Nicméně Lush mám ráda a moc ráda si zasoutěžím :) Na dovče jsem byla ve Francii ;)

Anonymní
10. srpna 2014 v 10:30

Luczisha(zavináč)seznam.cz
Letos jsem nikam nejela, plánujeme na příští rok nějakou větší dovolenou.
Sleduji Tě přes fb

10. srpna 2014 v 10:42

Dovolenou trávám doma, prací. Fakt skvělej byznys. Mám chuť jít sídlo svého zaměstnavatele zapálit. Příští týden home office (velká změna :-P) a pak konečně true holiday, 5 dnů v Holandsku. Už aby!

10. srpna 2014 v 10:43

a sun tan taky není můj cíl, ale kamarádka je úchyl :-)

Anonymní
10. srpna 2014 v 10:43

Sleduji te,jinak moc pekna soutez:-) Treba se usmeje na me stesticko:-) Na dovolene jsem bohuzel nikde nebyla a ani nepojedu z financnich duvodu:-(
vojtova.jana76@seznam.cz

10. srpna 2014 v 10:45

langova.kat@seznam.cz
Bohužel se tyto prázdniny nikam nedostanu :( Jediné co mam v plánu je spáchat nějaké ty nákupy :)

10. srpna 2014 v 10:48

Řada je fakt zajímavá :) A bohužel na dovolenou jsem se podívala max tak do práce :D Skvělý oddech od školy :D:)

10. srpna 2014 v 10:56

Do prčic Mooro co mi to děláš! Teď to budu chtít taky... mail je udvouverunek@gmail.com a na dovolené jsem nebyla a pár měsíců ani nebudu, protože jsem se zahrabala v nové práci... Veronika

10. srpna 2014 v 10:59

https://twitter.com/ladyhdextasy/status/498392273042698241

10. srpna 2014 v 11:01

Jako spousta dalších studentů mám prázdniny na práci, dovolená žádná :/

10. srpna 2014 v 11:03

ceny jsou teda pálka :( ale ten krém jsi nafotila úžasně, to je fakt jak tekuté zlato!
mail mám na profilu a na dovolenou se ještě chystám, do Chorvatska, tak si budu držet palce, opalovák bych tam využila :)

Anonymní
10. srpna 2014 v 11:08

Vypadá to výborně,chtělo by to vyzkoušet.Na dovolenou jedeme do Náchoda a budeme poznávat okolí.
zdenka50@net.tvtrinec.cz

10. srpna 2014 v 11:08

Letos trávím většinu léta sama na chalupě na Šumavě. Ani si nestěžuji, protože je fajn si odpočinout od civilizace a moře (horko) za tak nemusím. Ještě pojedu k babičce na Moravu a možná v září za mnou na chalupu přijede pár kamarádek, ale jinak nic speciálního. A Lush mám ráda, hlavně Mask of Magnaminty (protože čerstvé masky jsou drahé a nestíhám je spotřebovat), pak mám ráda šampuky a kondicionér American Cream. Ale je fakt, že ty ceny jsou hrozné a v podstatě to není až tak zázračná kosmetika. Z téhle sluneční řady se mi líbil ten zlatý krém, ale tolik peněz bych za něj nikdy nedala :D
6naire@seznam.cz

10. srpna 2014 v 11:09

Mail je tichaklarka@seznam.cz a na dovolene jsem v podstatě porad proto ze ziju v anglii ale už brzo se vracím zpet do cr;-) Klára

10. srpna 2014 v 11:12

Letos jsme byli s přítelem v Egyptě v Marsa Alam a bylo to žůžo labůžo :) klidně bych se tam šla válet zas a znova :)
Zirafka.Bara123@seznam.cz

10. srpna 2014 v 11:13

Na dovolené jsem nebyla..jen výlety po ČR...lepší než drátem do oka :) Radoslava.20@seznam.cz

10. srpna 2014 v 11:14

Ahoj tak recenze super jako vždy. Obzvlášť tvoje mám ráda protože jsou originální :)
Pro ten krém bych snad i zabíjela, ale ta cena mě odrazuje i v tomhle :(
Jinak jsem o prázdniny byla jen na festivalu, a dál jen brigádničím ;)

Lucccka.r@seznam.cz

10. srpna 2014 v 11:17

Tedy ten Lush je pro mne pořád velký otazník. Setkávám se s recenzemi, ve kterých holky říkaj, jak je to skvělé a dokonalé, a pak si přečtu další, kde to vyzní, že výrobky od Lush jsou takové předražené voňavé bahýnka. :D
Sama jsem měla možnost vyzkoušet pár spíše drobností tak do čtyř stovek, suchý šampon (dobrý, ale ne nejlepší) sprcháč (voněl, ale jinak nic) šampon (voněl, ale jinak nic :D) scrub (voněl a byl dost drsňácký - ale dobrý!) a nějaké mýdelka a tak.
Ten poměr cena a výkon je fakt takový...nevím, no. :D

Každopádně stojím o to vyzkoušet zase něco dalšího, a konečně se rozhodnout. :D
Esstellionn6@gmail.com

Anonymní
10. srpna 2014 v 11:19

Chceli by sme s priatelom do Pariza :)
leninka23@centrum.sk

10. srpna 2014 v 11:20

a sdílím na blogoFB - www.facebook.com/littlegemblog

10. srpna 2014 v 11:25

byla jsem v Jeseníkách a musím říct, že některé kouty Čr jsou mnohem hezčí než nějaké luxusní válení se u moře :)

10. srpna 2014 v 11:29

To potřebuju, jsem známý lushofil :-D E-mail mám viditelně na blogu, kdyby náhodou :-))
Na dovolenou letos asi nepojedu nikam, jelikož nejsou prašule. Byla jsem víc než půl roku na pracáku a teď teprve necelý půlrok pracuji, přičemž můj plat je více než podprůměrný. Takže ačkoli bych ráda někam vypadla, letos to rozhodně nehrozí. Ještě jsem ani dovolenou neměla :-(

10. srpna 2014 v 11:29

https://www.facebook.com/pages/Day-of-Owl/222744597908427?ref=hl&ref_type=bookmark

10. srpna 2014 v 11:31

Wuaa, ten krém vyzerá fantasticky, len tá cena... Škoda. A dovolenka? Zahranicna ani náhodou,, chodím na brigádu, teraz budúci týždeň si oddychnem, idem na chatu, to bude asi jediná dovolenka :)
denie257@gmail.com

10. srpna 2014 v 11:33

Letos asi nejedu nikam, užívám si krás mého okolí na kole, a modlím se, aby v práci přestal být shon :-) crazygingersdiary(at)gmail.com

Anonymní
10. srpna 2014 v 11:34

Zítra odlétám do Švédska. Zaujal mě krém, tak ve Stockholmu navštívím i obchod Lush a snad z nich vyrazím vzorek :) inseglet@gmail.com

10. srpna 2014 v 11:35

Páni, všechno to vypadá úžasně! Já po rodinné dovolené v Itálii, kde jsem se přímo usmažila do černa, ze sebe do teď (byly jsme tam z kraje července) sloupávám kůži, takže bych to potřebovala :D Jináč sdílela jsem tu: https://www.facebook.com/tynka12351/posts/757375777639242 a stránku na fb jsem také "lajkla". Můj e-mail je: GDenisa@seznam.cz,)

10. srpna 2014 v 12:05

Tejden, to ještě stíhám... no na dovču nikam, pracuju celý léto, ale už za dva tejdny frčím do Finska a tam, kde budu, maj i pláž, takže doufám, že trochu oslunit a okoupat se před krutou zimou (nah, the winter is coming!) ještě zvládnu. : ))
udvouverunek[at]gmail[dot]com
Verunka

10. srpna 2014 v 12:08

No a jelikož ten krém fakt chci, tak druhej odkaz je na verunkovském facebooku :)
Verunka

10. srpna 2014 v 12:31

letos zatím jenom výlety po Čechách, ale ráda bych chytla na konci srpna nějakou last minutku, nejlépe do Španělska nebo na Mallorcu, tak snad se mi zadaří :)))
email mám v profilu nebo na blogu :)))

10. srpna 2014 v 12:36

tina.tia.k@gmail.com toto leto si uživam už od začiatku len toho slniečka by mohlo byt viac

10. srpna 2014 v 13:15

no.vakova.petra@seznam.cz přemýšlela jsem, že bych ten krém na obličej koupila mamině, ale jen do chvíle než si zmínila cenu :D

Anonymní
10. srpna 2014 v 13:39

Letošní prázdiny pouze pracovně :(
krobotova.t@seznam.cz

10. srpna 2014 v 13:50

ja letos jezdim jenom po Cesku:( a ten pletovy krem bych brala hned nebyt chudy student:D
karolfurmankova@hotmail.con

10. srpna 2014 v 13:51

Dovolená letos zůstává jen v čechách :/ S rodinou jsme jezdili vždycky na podzim do Egypta, ale jelikož letos maturuju, tak nechci zameškat dva tejdny školy.
Mail: Halalovave@gmail.com

Hezké léto :)

10. srpna 2014 v 14:31

Já pojedu tak akorát do prdele. Respektivě nikam, letošní léto zase prošlo a já čuměla doma do zdi. Tak třeba aspoň vyhraju :D. in-your-face@centrum.cz P.S. Ten Million Dollar Moisturizer mě zaujal, ale zas bych v něm asi vypadala mastně, obávám se.

10. srpna 2014 v 14:39

pavlina.povondrova@gmail.com

Letos jsem na dovolenou jela ke svým rodičům ;-) Od doby, co jsem se " osamostatnila ", se vracím stále raději :-)

10. srpna 2014 v 14:52

rozanska.d@seznam.cz
Byla jsem na týden ve Slovensku a byla to taková trošku sportovnější dovolená, chodily jsme na tůry ve Vysokých tatrách:)

10. srpna 2014 v 15:15

Vrátila jsem se z úžasné dovolené v Chorvatsku a už se nemůžu dočkat na konec srpna, protože pojedeme na stejné místo ještě jednou. minarovazaneta@centrum.cz

10. srpna 2014 v 15:26

já už mám za sebou letos dvě dovči:) jedna v čr na kolech s partou kamarádů a jedna poznávačka autem po Itálii:) Florencie, Pisa, Řím, Amalfi, Capri, Maranello atd. a to bylo báječné... jenže jsem se vzhledem k tomu, že jsme spíš obdivovali památky než se koupali v moři, neopálila, takže by se mi takovýhle dáreček vážně hodil:) ver.langerova@seznam.cz

10. srpna 2014 v 16:16

Konečne by som rada vyskúšala niečo od Lush :). A dovolenka, no taká všehochuť - najskôr bolo Bavorsko, potom wellness na Donovaloch s kolegovcami a o necelý mesiac doraziť sa vo Vysokých Tatrách... More a ja, to nejde dokopy :)
Mail na blogu.

10. srpna 2014 v 17:06

Na dovolené jsme jiz take byli, ale kdyby bylo po mem, jedu na dalsi :) tekute zlato me nadchnulo, asi jako vse z Lush :)

Husakova.klara@centrum.cz

10. srpna 2014 v 18:35

Tento rok k moru nejdeme, ale tak strašne by som chcela!!! :(
paula.kulichova@gmail.com

10. srpna 2014 v 18:44

Super výhra :)
Já tenhle rok byla v Turecku a bylo tam nádherně. Jinak mě ještě čeká snad víkend v Trutnově, Sněžka atd.
charmedka92@gmail.com

10. srpna 2014 v 19:51

Na dovolenou se teprve chystám koncem měsíce, takže se už nemůžu dočkat!:-)
michaela.cahlova@gmail.com

Anonymní
10. srpna 2014 v 20:00

hory, hory a zas hory. Vysoké Tatry a Moravskoslezské Beskydy. :-)
Dearheart@seznam.cz

10. srpna 2014 v 20:45

jedu s přítelem 21. 8 na poznávačku do itálie, Řím, Vatikán a Florencie :-)

martincoval@seznam.cz

10. srpna 2014 v 21:15

nikam na dovolenku sa nechystáme, skôr to budú len také výlety po okolí a oddych... :)

reichlova.petra@zoznam.sk

10. srpna 2014 v 21:22

Ahoj, tak co se dovolené týče, letos jsem sižádnou neužila ani neužiji, prázdniny trávím jen brigádně, v práci jsem každý den za mizerné peníze, ale pořád lepší jak nic, vydělávám abych pak mohla živit svoje zvířectvo a přes rok si občas zajít sednout s kámoškami ;)
magicmonca@gmail.com

Anonymní
10. srpna 2014 v 21:25

teprve pojedu do Harrachova:) maronka007@seznam.cz

Anonymní
10. srpna 2014 v 21:52

Zlatavé odlesky jsou i v krému na obličej Bronze Goddess od Estée Lauder. Tuba tuším 50ml a rozhodně nestojí čtyřmístnou sumu. Voní po opalováku a kokosu :-). Jen OF 30 nechrání tak, jak jsem zvyklá z denního séra od MK. S EL jsem si spálila krk a dekolt. Tak vemte radši of50. Ohmybeautifullife1@gmail.com

Anonymní
10. srpna 2014 v 22:46

No krem me zaujal, ale ta cena na konci mi prisla silena. Sice si potrpim na kvalitu, ale prece jen jsem 'chuda' studentka a 500-1000 jeste beru, ale vic uz je proste presprilis. ladto@seznam.cz

Anonymní
10. srpna 2014 v 22:54

https://www.facebook.com/lenka.lenkovic.7
Jeste teda muzu dodat, ze dovca doma a to skoro porad v posteli :( Cekam tady na operaci zlucniku, ale tak snad uz se brzo dockam.. :)
ladto@seznam.cz

10. srpna 2014 v 23:02

noireamy@gmail.com
Tak co se dovči týče, já už ji mám za sebou - v červenci jsem na týden mrkla do slunné Itálie (stýská se mi teda doteď), dopřála si víkend v Luhačovicích (přežraná oplatků jsem taky doteď) a teď nám s přítelem skončila "domácí dovča" - měli jsme na týden dvoubytovej dům sami pro sebe (je to k nevíře, ale pěti dalším lidem se podařilo vypadnout v tu samou dobu, tak nám dělala společnost jen kočka! :D). Ani nevím, co jsem si užila nejvíc, každopádně bych si všechno ještě zopakovala :/ Ale tak, mám na podzim slíbenej výlet do Paříže, tak budou nějaký další zážitky:))

11. srpna 2014 v 1:18

denisa.slobodova@centrum.sk
Na dovolenku chdiť nezvyknem, radšej idem každý výkend niekde na výlet. Z dovolenky by som bola len zbytočne ešte viac unavená :)
Táto nová rada ma veľmi zaujala ale finančne je to teda sila, práve preto by som bola nadšená keby sa mi zadarilo tu :) Lussh mám veľmi rada, a už sa teším na ich výpredaj po vianciach

11. srpna 2014 v 1:50

Jé moc hezké výrobky!!! :)))
Já jsem na dovolené byla hned na začátku prázdnin, na 15 dní v Bulharsku s přítelem a nádherné vzpomínky!♥
nikole.kach@gmail.com
Blog ϐook of ϐeauty

11. srpna 2014 v 7:45

No, už jsem na to taky koukala, ale ty ceny :( Leda objednat z Anglie, ten krém je tam za 1100 Kč... :)
respectka@gmail.com
Jinak na "dovolenej" jsem byla jako vedoucí na táboře, takže jsem už tejden po příjezdu stále zničená, nedokopávam se vybalit a nemůžu si zvyknout na civilizaci...

11. srpna 2014 v 9:46

krupickova@geum.org
letos žádnád dovča, stěhovali jsme se a rekonstruujem, takže dovolená na maltě :-(

11. srpna 2014 v 10:52

Krém na obličej vypadá báječně, pravda až na tu cenu. Byla jsem na jazykovém kurzu v Anglii a tedamodjela zklamaná. Anglie je moc pěkná a drahá. Bohužel llidi stáli za prd. Sešlo se to fakt špatně a nékdo z mého pohledu normální přijel až týden před mým odjezdem. Jsem holt smolař.
Tesi.cerna@gmail.com

Anonymní
11. srpna 2014 v 11:21

tak letošní dovolá měla proběhnout ale neproběhla :D takže se na ní chystáme až tak v listopadu :D nejlépe chceme letět do Anglie a tam se porozhlédnout ;)
SarixT@seznam.cz

11. srpna 2014 v 12:05

Ahoj od lush jsem nikdy nic na slunění neměla, ale opaluji se ráda a tak jsem i trávila letošní dovolenou. Doma u bazénku v plavkách :)
trezinka@seznam.cz

Anonymní
11. srpna 2014 v 13:35

Už som stihla Nórsko, nech si napravím štátnicami zničené nervy a aktuálne sa už len venujem pracovnému "relaxu" doma (och, sakra, čert mi bol dlžen prerábanie). Tak ako sa vraví dovolenkujem "na malte" :D Dáka novinka od Lush by mi určite pomohla na nervy tiež, hlavne po zistení, že robotníci svoju prácu stopercentne skrátka nerobia a ak sa neposťažujem, drez mi bude zatekať na veky vekov :D
ada.basova@gmail.com

11. srpna 2014 v 14:16

Psiche23@seznam.cz
Dovolená byla s přítelem na korsice,teď ještě stanujem v jižních cechach.

Tuhle kosmetiku jsem zatím nezkousela,ale milé rada něco ozkoušim

11. srpna 2014 v 14:37

Dovolená se blíží - příští týden v Tatrách :) Lush je příjemný, ale kvalita/cena neodpovídá!
ocmanice112@gmail.com

Anonymní
11. srpna 2014 v 15:23

no to jsou pálky..:/ no já byla na dovče na Mallorce a bylo to super, hlavně mi tam moc chutnalo..:D ale nejlepší dovča byla stejně teď o víkendu, kdy mě přijeli navštivit kamarádi ze školy..:) i na to opalování došlo..:)

misscukrik (zavináč) gmail.com

11. srpna 2014 v 17:25

Plánujeme s přítelem v září odletět do Řecka, kam konkrétně ještě nevíme, uvidíme podle nabídek last minute :). Jinak mě zaujal ten krém, ale za tu částku si ho nekoupím :(.

kolodziejova.L(zavináč)seznam.cz

11. srpna 2014 v 18:23

Krém vypadá moc zajímavě, škoda, že je ta cena tak vysoká.
daniela.komarkova@seznam.cz

Anonymní
11. srpna 2014 v 18:50

letos se na dovolenou bohužel nedostanu, tak snad alespoň vyhraju:)
patri.l@email.cz

11. srpna 2014 v 19:14

n.princess@azet.sk
ja som bola v chorvátsku

11. srpna 2014 v 21:36

Z dovolené jsem se akorát vrátila (Slovensko+Maďarsko), takže by něco blyštivého na připomínku zbytku léta, které už uvidím jen přes okno v kanclu, přišlo vhod ;-)

helluc (at) centrum.cz

11. srpna 2014 v 22:32

live-a-little@atlas.cz
Tyjo, moc se mi tahle řada líbí!

11. srpna 2014 v 22:34

Nesoutěžím - sezamák mi nevoní (a hlavně soutěžit o něco z práce by u mě bylo kontraproduktivní).Nicméně k tomu popisu "bionický" - ptaly jsme se na to s holkama na školení a prý to má nějakou spojitost s tím, že tenhle krém má gelový základ/texturu na rozdíl od ostatních a druhak je tam prý spojitost se Six million dollar man (jaká ale netuším).

11. srpna 2014 v 23:33

Noo ta cena teda :/ jinak už by to bylo moje :D
Dovča jen doma, snad to vyjde na podzim na poznávačku.
odjogurtukelimek@seznam.cz

Anonymní
12. srpna 2014 v 7:18

Ten kremik me fakt zaujal. Ale ta cena je fakt moc i na me. Jsem ochotna dat za pletovku vic penez,ale tohle je fakt dost. Jinak Lush miluji hlavne jejich sampuky. Martina m.formankova@atlas.cz

12. srpna 2014 v 8:04

Hm, tak Lush jsem zatím vůbec nezkoušela a vzhledem k jejich "lidovým" cenám se to asi jen tak nezmění. Jinak pro mě letošní dovolenou suploval (a velmi úspěšně) hudební festival v Josefově. :D

12. srpna 2014 v 17:31

Ja som tento som bez dovolenky :(
Prerábame s priateľom byt a na konci leta sa budeme sťahovať :)
kbprincess3@gmail.com

13. srpna 2014 v 14:45

Byla jsem v Řecku na ostrově Santorini a včera jsem se vrátila z Kodaně...:)
Lush mám ráda, ale toto je teda hodně drahé :/
gathermoments (zavinac) gmail.com

14. srpna 2014 v 8:47

No, ne že by mě ty ceny u Lush překvapovaly, ale tohle mi připadá jako slušná darda:D
Já mám tyhle prázdniny pracovní a studijní (až se k tomu dokopu), takže jsem nikde nebyla a asi ani nebudu:(
vav.ran@seznam.cz

14. srpna 2014 v 11:28

Lush miluju, ale na tuhle řadu jsem se ani nekoukala.. Tím jak je to drahý, tak bych si to určitě nekoupila a přijde mi, že když se v Lushi na něco jenom koukám, prodavačky to berou tak, že si to chci rovnou koupit.. :D
A na dovolený jsem byla koncem června v Chorvatsku, ale počasí nám teda moc nevyšlo. I když jako program jsme měli 4 hodiny cvičení denně, takže to možná bylo i lepší, že nebylo takový vedro. :)
Dajdaj.01@seznam.cz

14. srpna 2014 v 13:39

byla jsem s pritelem na jizni morave a s rodici na chate v roznove
Nelarichterova@gmail.com

Anonymní
15. srpna 2014 v 11:11

S pritelem jsme vyrazili na jachtu. Projeli jsme sever Chorvatka. Vzhledem k hnusnemu pocasi to byl docela adrenalin.

slunicko273@centrum.cz

17. srpna 2014 v 17:08

doufám, že ještě soutěž platí a nepromeškala jsem ji. My jsme letos byli na dovolené v Turecku a byli jsme nadšení- opravdu jiná kultura i příroda a prostě stálo to za poznání :) .
MikulkovaVendula@seznam.cz

24. srpna 2014 v 22:33

Já letos "dovolenkuji" tím způsobem, že jsem se poslední prázdniny po výšce přestěhovala do Prahy, tak než najdu práci, tak užívám všeho co nabízí :)))

kachnick(at)seznam.cz

23. června 2016 v 22:02

Hezké! Děkuji za článek. Také koukám po "letních" produktech. Narazila jsem na stránky www.misshashop.cz. Máte s nimi zkušenosti?

25. června 2016 v 14:23

@Lenka Nová missha je korejská kosmetika, známá u nás hlavně před své BB krémy, nicméně mně ani jeden z nich nesedl, tkž jsem pak nějak neměla nějak chuť zkoumat ani ten zbytek nabídky .. věci s SPF ale asi nebudou špatné, v Asii je tohle hodně promakaná část sortimentu

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...