Bioderma Hydrabio cestovní sada za 99 Kč

6. dubna 2012



Už pár dní jsem ji měla na pomyslném wishlistu, ale vzpomněla jsem si na ni bohužel vždycky až poté, kdy jsem od nějaké lékárny byla už pěkně daleko. Takže když včera na bioderma.cz nabídli v rámci velikonoční akce poštovné zdarma, byla to jasná volba :) (jo, fakt, včera večer jsem objednala a dneska už tady PPL byla). A aby to nebylo trapně jen za kilo, vzala jsem rovnou dvě. Když si spočítáte, kolik stojí ty krémy samostatně, tak to je celkem deal. Sice jsem si ji u nich mohla objednat už předtím s osobním odběrem, ale tak znáte to, v případě, že je ten odběr daleko od vašich obvyklých tras, tak se tam jednomu taky moc nechce :D








Pro jistotu dodávám, že se v žádném případě nejedná o nějakou domluvenou skrytou reklamu, jen mi to přijde celé jako dobrá nabídka, takže jsem se chtěla podělit o tip :) (navíc si myslím, že pro ně to i s dopravou zdarma zrovna v tomhle konkrétním případě deal moc není, spíš naopak ;)).


A co vy, máte zkušenost s nějakým výrobkem z téhle řady?

27 comments

6. dubna 2012 v 15:57

no nevím nevím, já si myslím, že tohle pro ně deal celkem je. protože třeba moje kamarádka má takhle malé "vzorečky" z lékárny a zadarmo.. samozřejmě netuším, jestli to nemá přes známé, nebo jak to bylo, jen říkám co vím :)

6. dubna 2012 v 16:02

Moc děkuji za upozornění na dopravu zdarma! Aspoň mi konečně nebylo líto objednat si tu sadu opalovacího krému Photoderm 50+ s 250ml micelárky Sensibio zdarma..:) a k ní jsem nakonec přihodila i tuhle cestovní sadu, tak jsem zvědavá.

6. dubna 2012 v 16:13

@Natálje Fakt? tak to jsem ani nevěděla, že jde získat ... ale musím říct, že zas tak malé ty vzorky nejsou, mají 15 ml. Za malé beru takových 5 ml. A když 40 ml krému stojí cca 500 Kč? Mně to přijde fakt výhodné :)

6. dubna 2012 v 16:27

Moc ti děkuji za upozornění, už mi domů frčí balíček:-)Skvělý nápad dát to blog.

6. dubna 2012 v 16:38

@Černá Moora

ono záleží taky na lékárnici. a některé vzorky mají 5 některé 10, 15.. to je různý. vím, že do lékáren chodí tyto vzorky normálně, aby se lékárna mohla rozhodnout, jestli ty věci prodávat chce, jestli o ně bude zájem..

6. dubna 2012 v 18:15

Díky za super tip, tahle řada mě celkem láká, tak ji nejspíš i vyzkouším :)

6. dubna 2012 v 18:48

Já myslím, že to je super deal. Mně zrovna včera dorazil krém od Bobbi Brown, takže kupovat nebudu, ale jinak bych určitě neodolala

6. dubna 2012 v 19:36

Ta modrá micelárka je nová? Já jen, ze doteď jsem znala jen červenou a zelenou... Napiš nám pak prosím srovnání této a sensibio;-)

6. dubna 2012 v 21:36

@Dejnicka hele, taky ji vidím prvně :) dokonce jsem to při objednávání kontrolovala dvakrát, jestli je to fakt micelárka a ne jen klasická pleťovka ;) akorát ta cena je dost unfriendly v porovnání s ostatními, 200 ml kolem 320,-, takže i proto jsem na účinky zvědavá (jestli se budou lišit od růžové) a dojmy napíšu co nejdřív

6. dubna 2012 v 21:39

@Simone ♥ tak to pak k sobě taky hoď dojmy, o krémech od nich jsem myslím snad ještě nic nečetla, vždy akorát o dekorativce

6. dubna 2012 v 22:07

bioderma se nějak poslední dobou rozšoupla..100ml micelárky za pade..teď todle..:D
jen tak dál

6. dubna 2012 v 22:22

Mně ta cena přijde dobrá. Co se týče vzorků Biodermy, tak taky jich pár mám zdarma, hlavně od mé kožní doktorky, a teď jsem se byla kouknout a je to všechno 5 ml. Takže je možný, že někdo má zadarmo i 15ml, ale to je fakt hodně protekční, určitě to neni běžný, takže cena určitě super. Já jsem teď dobrala Hydrabio légére (měla jsem ho speciálně na zimu) a nemám výtky. A to mám pleť dost zvláštní - suchou a zároveň s beďarama. Sice nemůžu říct, že by ten krém byl extrémně úžasný, ale mé pleti nevadil, takže si ho na zimu příští rok koupím klidně znova :-D.

6. dubna 2012 v 22:34

no super! a hned jsem skoro o 500,- chudší :D né díky za super tip :) zrovna tam mají v akci i můj oblíbený pleťový krém ;)

http://angellovely-things.blogspot.com

6. dubna 2012 v 22:45

@Therezka no vida, díky za oingo, mně se to zdálo hned nějaké divné, že by byli při rozdávání vzorků tak štědří ;), protože já mám fakt zkušenost jen s o dost menšími baleními, třeba Guerlain mám tubičky po 3 ml ..

7. dubna 2012 v 13:16

Já jsem si chtěla někdy v úterý objednat fluid s UV + k tomu byla micelárka zadarmo, ale nakonec jsem si řekla že ho nekoupím, no ale když bylo to poštovné zdarma, neváhala jsem :D. Ve čtvrtek jsem objednala, v pátek ráno jsem to měla doma :-O. To se mi ještě nikdy nestalo, a budu nakupovat častěji! :)

Anonymní
7. dubna 2012 v 14:39

Díky, díky, díky :)
Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet! Mockrát Ti děkuju!! Už mám objednaný zatím jen jeden balíček :)

Konečně nějaká akce, která mi neunikla :D (minulý rok v létě jsem prošvihla akci na kabuki z Douglasu jen za 50Kč! Myslela jsem, že se zblázním :( )

7. dubna 2012 v 18:20

Paráda, šéfová, za pár dní jedu do Švédska, tak se mi to hodí! : )

7. dubna 2012 v 19:24

super, tento měsíc frčim do holandska, takze se mi bude moc hodit. hned jsem objednala. Díky za tip!

Jitule
28. dubna 2012 v 18:52

Taky je mám a taky jsem si vzala dvě :)).

Micerálka - tu jsem nepoužila, beru ji jako cestovní až bude potřeba.
Legere - opravdu hydratuje, nedráždí
Sérum - to mě potěšilo nejvíc, mé pleti dělá vyloženě dobře, hydratuje víc než Legere, to si určitě pořídím znovu. Jak jsi s nimi spokojená Ty?

Ad: parabeny :) ->
Nutno říct, že paraben je konzervant, to za a).
Za b) si dovolím odcitovat pár vět o p.

"V přírodě existují tisíce látek s estrogenní aktivitou. to je dobré mít na paměti. je dobré si také třeba uvědomit , že více než 50% žen ve fertilním věku užívá antikoncepci a močí se dostávají metabolity s poměrně silnou estrogenní aktivitou do životního prostředí ve kterém jsou různě rychle dále degradovány. také zvířecí moč obsahuje estrogenně aktivní látky. z tohoto pohledu jsou estrogenní aktivity parabenů zcela zanedbatelné, pokud si uvědomíme, kolik lidé mohou reálně parabenů zkonzumovat, jestliže budou dbát základních výživových doporučení a zařadí do jídelníčku občas i nějaký ten trvanlivý výrobek s obsahem parabenů.

c) V kosmetice je oproti třeba polívce v sáčku, např :) asi 1% parabenů, takže to je jedna velká hysterie, nic víc. Jediné, co by se parabenům v kosmetice dalo vytknout, že ne každé pleti dělají dobře, ale takových je velmi, velmi málo :).

d) FAKTA, prosím. Prskání o parabenech, když neznáme základní fakta a poměry je blbost. Shrnuto - Když piješ vodu z kohoutku, což je asi nej :), tak těch parabenů vypiješ za den mnohem víc než které tvoje kůže vstřeba z kosmetických přípravku za 10 let :)

28. dubna 2012 v 19:06

@Jitule napíšu o tom ještě krátkou recenzi, ale jsem taky spokojená, moc pěkně to hydratuje :)

ad parabeny - ale v té bioderma sadě opravdu žádné parabeny nejsou - a myslela jsem to tak, že konzervanty obecně mi nevadí, ale konkrétně parabeny prostě nebrat (tenhle trend je obecnej a ustupuje se od nich, což je jedině dobře)

například propylparaben se v jídle nesmí používat už od 80. let, protože podle studie, která se mu věnovala, je údajně rakovinotvorný

v jídle si dovolím říct, že žádné parabeny nepožívám, protože složení čtu :)

ale ať tak či tak, asi nikdo nemůže namítat, že čím méně do sebe bude člověk podobných látek tlačit, tím lépe
dnes se jim lze celkem snadno vyhnout, a nemusí se jednat jen o certifikované bio

navíc bych taky viděla rozdíl mezi tím, když člověk parabeny jí a mezi tím, když se jimi natírá ... to jídlo bude rozhodně horší a tak to nelze na jejich obsah vůbec srovnávat ... prostě si nemyslím, že to je hysterie, firmy je používají ze setrvačnosti a kdyby trochu více investovaly, používat je nemusejí a to bez ztráty kytičky

Jitule
29. dubna 2012 v 3:37

Na recenzi se těším. Mimochodem jsem si dnes chtěla ještě jednu, dvě sady vzít a už jsem je nesehnala :(.

Ty parabeny - není to útok na Tebe, to vůbec. Naopak. Tvůj blog znám asi týden a už patří mezi mé nejoblíbenější :). Rozhodně je v TOP 5. Vím, že v Biodermě parabeny nejsou, tam jsou zase jiné látky, které většina bloggerek odsuzuje, já to neřeším, fakt :). Spíš jsem chtěla jen poukázat na to, že třeba zrovna ty parabeny jsou vyloženě válka kosm. firem, protože, jak jsem psala - přijmeme jich kosmetikou minumum oproti pitné vodě, o potravinách nemluvě :). A to natírání je právě mnohem bezpečnější - do krevního oběhu se kosmetikou nedostanou parabeny vůbec - neproniknou do něj kůží (narozdíl od jídla), takže je to takové .. :) bezpečné, ale je každého věc, jestli se jim vyhneme nebo ne. :) Opravdu nic proti Tobě :)

29. dubna 2012 v 22:18

@Jituledik ;) každopádně já si to nějak neberu, to se neboj ... ale prostě na tohle mám jinej názor, podle mě je lepší se jim vyhnout - navíc, v jídle si to člověk může ohlídat, stačí, když nebude jíst žádné pochybné polotovary

někdo by třeba řešil silikony nebo ropné deriváty, já nijak zvlášť, tohle prostě není blog jen o přírodní kosmetice, jednu dobu jsem ji používala, ale neviděla jsem extra zázraky, přírodní věci prostě nejsou samospásné, chce to vybírat jako u všeho

btw. s tou vodou jsem lehce skepticka, máš po ruce nějaké studie, tabulky apod.?

29. dubna 2012 v 22:50

@Černá Moora btw. nebyla bych si jistá ani tím, že skrz kůži neproniká látka do krve - na přírodu zaměřené osoby se k tomu vyjádřily, že proniká, na takovém principu funguje např. antikoncepční náplast

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...