Versatile blogger award

28. dubna 2012

Děkuji Dashulce z http://dashulkak.blogspot.com za nominaci a zkusím tedy něco vymyslet :)




Vzhledem k tomu, že tohle logo vídám poslední dobou celkem často, budete na tom nejspíš stejně a i pravidla možná budete znát lépe než já - ale snad je chápu dobře, že nominovaný má nominovat dalších 15 blogů (všimla jsem si, že někdy se píše nedávno vzniklých, ale když jsem pátrala po původu tohohle řetězáku, narazila jsem na http://versatilebloggeraward.wordpress.com/vba-rules/, což tedy nevím, jestli je ono, logo je jiné, ale píše se tam blogů, které nominovaný nedávno objevil, nebo které prostě pravidelně sleduje, takže se toho budu držet, těch nových mě totiž moc nenapadá) a také na sebe prásknout 7 věcí, které budou pro čtenáře novinkou.

Takže popojedem :)


7 věcí, které o mě asi nevíte:


1) Mám silný fetiš na dlouhé vlasy na mužích a myslím, že z toho už nevyrostu ;) prostě téměř každý chlap by podle mě vypadal 100x atraktivněji s pořádnou hřívou (i když na pár výjimek už jsem narazila).

2) Miluju seriál Pretty Little Liars. Kdybyste se mě zeptali, jaké ještě, zcela nekonzistentně vám odpovím, že Hercula Poirota (jen se Suchetem), Miss Marple (jen s Geraldine McEwan), Skins (1. a 2. řada) a IT Crowd, na které se můžu klidně dívat pořád a pořád dokola. A ještě Gilmorky.

3) Moje prababička byla šlechtična a já po ní teda mám regulérní osminku modrý krve ;)

4) Odjakživa jsem děsná rozmazlená pipina a do stanu byste mě nedostali (zda je tu nějaká souvislost s bodem 3, nedokážu říct :D). Přesto jsem v něm jednou spát musela - na úvodním soustředění na vysokou pořádaném na Albeři. Tři dny postkapokalyptickýho pekla, to vám povídám. Jediné štěstí bylo, že jsem do stanu vyfásla stejně zaměřenou osobu, která byla po třech hodinách pevně rozhodnutá, že brnkne manželovi a půjdeme spát do hotelu (no, nechtěla jsem tehdy bejt až taková pipina, ale dneska už bych neváhala) - kdyby tam se mnou byla nějaká lesana, asi bych to nepřežila. Nebo ona. Přesto si z toho dnes pamatuju jen neurčité útržky (například vzpomínka na koupelny zcela chybí), což bude předpokládám projev posttraumatické stresové poruchy, kdy obět extra strašné vzpomínky raději zcela vytěsní :D Ještě dodávám, že ten stan byl takovej ten bazmek s dřevěnou podsadou, což je prej jakože rolls royce mezi stanama. Pochybuju. Výhodu oproti stanu bez podsady vidím jedinou - tenhle by hořel líp.

5) Nemám ráda kočky. S výjimkou Garfielda.

6) Nikdy jsem se nepoprala s holkou. S klukama třikrát v pátý třídě - nejspíš mi brali kružítko, či něco podobně závažného - byla jsem holt takový malý desperado.

7) Zbožňuju Tolkiena a nejvíc se všeho, co napsal, asi Silmarillion. Byl to naprostý génius.




A teď druhá část, 15 blogů
- tady nastává trochu problém, protože mám pocit, že naprostá většina mnou oblíbených už nominována byla, přičemž si to zároveň vzhledem k jejich počtu nejsem schopná pamatovat naprosto přesně. Takže je dost možné, že na někoho zapomenu a někdo naopak už odpovídal.

http://www.daniaonthestreet.com/

http://sueinsocks.blogspot.com/

http://jedenactkocek.blogspot.com/

http://kristynadolezalova.blogspot.com/

http://luxusnizivotvanilky.wordpress.com/

http://ocimamademoiselle.wordpress.com/

http://www.stylecookbook.cz/

8 comments

28. dubna 2012 v 11:15

Tak s bodem c. 4 se absolutne ztotoznuji a Alber muze znamenat jen jedno - pravnicka fakulta?? Tak to jsme asi kolegyne=)

28. dubna 2012 v 11:19

Ano! Konečně někdo, kdo napsal svých 7 facts podle mého gusta :) Obzvlášť body 1 a 7, samozřejmě.

28. dubna 2012 v 11:22

@Talka jj :) pravděpodobně to měl být nějaký názorný úvod předznamenávající následné podmínky studia :D ovšem podle mě si tímhle všechny trumfy vystříleli už na začátku, protože nic horšího už jednoho potkat nemohlo, kam se na to hrabala závěrečná státnice či například sektretářka z tresta :D

28. dubna 2012 v 20:33

4 mě pobavila, ale cítila bych to stejně! :D

1. května 2012 v 12:13

Ha Ha Ha Ha Ha:-)
Myslím, že se nikdo zatím nedokázal popsat líp, Můro:-D

7. května 2012 v 13:07

Silmarillion je dokonalé dielo! Tiež Tolkiena zbožňujem, už dlhšie sa chystám aj na originálne, anglické verzie jeho diel, ale asi to bude zabiják :D
Nikavero

Nové komentáře nejsou povoleny.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...