Zázračná pleťová maska - kterou si můžete udělat doma

8. ledna 2013

Ne, že bych chtěla přehánět, ale myslím, že tuhle masku jste ještě nezkoušeli :))

Mohla bych sice s klidem tvrdit, že jsem ji vymyslela sama, páč jsem prostě geniální kosmetický mozek, ale bohužel jsem děsně poctivá, takže vám napíšu, že ne a inspiraci jsem získala v téhle recenzi na čistící bělící pudr od Roselink UK.
Což můžete vlastně brát i jako takový menší blogotip - já tuhle blogerku nesleduju ani tak primárně kvůli recenzím, ale spíš proto, že Pákistánka blogující o kosmetice a předvádějící různý barevný variace muslimskejch bubáckejch hacafraků mi přijde prostě exotická :))) ale i tak je docela kuriózní, když tam vidím recenze na Essence a Catrice a tak, to ne že ne - globalizace je holt mocná .)) (no a druhotně taky kvůli tomu, abych se utvrdila, že hnědejm očím prostě žádný barevný líčení nesluší).





No ale zpátky k masce - ten čistící pudr si v recenzi hodně chválí a tvrdí, že jí pleť opravdu dokázal rozzářit a vybělit - aby nevznikla mýlka, tak to není ve smyslu, že by měl zesvětlit přirozený odstín pleti, ale naopak ho vytáhnout tím, že dokáže odstranit nežádoucí diskolorace, které na pleti vzniknou (tmavší jizvičky po pupíncích apod.). 

Což ve mně logicky vzbudilo onen otravně neklidný pocit, že to si asi budu muset objednat a už teď je pozdě (kterej asi každej čtenář recenzí důvěrně zná :DD ... mohli bysme v tomhle ohledu zaležit Spolek Anonymních Čtenářů Kosmetických Recenzí, SAČKR, kteří trpí neovladatelnou touhou si hned pořídit všechno, o čem si přečtou nadšenou recenzi, a nemají pokoj v duši, dokud se jim to nepodaří).

Jenomže pak jsem se pořádně podívala na složení, přečetla si, co mají ty jednotlivé složky dělat, a řekla si, že bych to vlastně mohla zkusit v oklešťené verzi umíchat i doma, pro začátek.
Pudr se totiž skládá ze samých kuchyňských surovin (i když teda v té české je běžně nepotkáte, takže proto u mě vznikla jen ona light verze .), konkrétně:

1) rýžový pudr - má stimulovat produkci kolagenu a minimalizovat vznik vrásek --> NEMÁM, ale dá se vcelku bez problémů sehnat, kvůli čemuž se ovšem nepřetrhnu, protože o tenhle účinek mi primárně nejde
2) sušené kokosové mléko - má obsahovat přírodní silikony, které hydratují pleť --> dtto
3) běžné sušené mléko - obsahuje kyselinu mléčnou, která má odstraňovat odumřelé kožní buňky --> MÁM
4) bramborový škrob - obsahuje vitamín C, který bělí --> MÁM
5) medový prášek (má vázat v kůži vlhkost) --> NEMÁM a sehnat se běžně nedá, je to nějaká pytlovina, co používají Amíci do pečení bo tak něco (našla jsem např. pár drahejch pytlů na Ebay)


Konečný seznam surovin potřebných na homemade masku je tedy: SUŠENÉ MLÉKO + ŠKROB




Do uzavíratelné nádoby, kde chci masku skladovat, nasypu stejným dílem škrob a mléko, pořádně promíchám (ono je to oboje dost "suše lepivého" skupenství, takže to chce manuálně, nestačí protřepat nádobu) a hotovo.

Při použití si pak z nádoby odklepnu do ruky větší lžičku promíchaného prášku ...



... a druhou rukou k němu u umyvadla nakapu pár kápek vody a vytvořím pastu (případně můžete mít obě ruce na začátku mokré, pudr nasypat a pak jen promnout dlaně proti sobě).




Pastou poté obličej 20-30 sekund jemně promasíruji (maska díky mléku příjemně nasládle voní, jako sušenky) a následně pořádně opláchnu vodou.
(foto z procesu aplikace vám pochopitelně ukazovat nebudu, protože bych v případě potřeby už nikdy nedokázala nikomu přesvědčivě vysvětlit, že to je maska a ne fotka z rozjetý bukkake party).



No a co ta maska tedy dělá a proč ji doporučuju?

Je to neuvěřitelné, ale ono to opravdu viditelně rozjasňuje a zesvětluje
Dále čistí černé tečky a taky trochu peelinguje.

Vůbec nic jsem od ní na začátku nečekala (a brala to jen jako možnost, jak se elegantně zbavit toho blbýho sušenýho mlíka, který mi zbylo z nějakých pečících pokusů a už několik měsíců leželo ve špajzce bez užitku), takže když jsem viděla tu pěknou pleť, musela jsem ji testovat fakt dlouho, než jsem se definitivně přesvědčila, že nemám nějakou mléčnou mlhu ;)
Prostě fakt jo.

Ten rozjasňující efekt uvidíte už po prvním použití, tečky po pár, diskolorace vám budou mizet rychleji a když budete masku používat pravidelně, tak nebude potřeba už ani jiný peeling.

Co se týče četnosti použití, ze začátku jsem používala ráno i večer, protože jsem z těch účinků byla dost nadšená a chtěla je ještě zrychlit, ale brzo se mi pleť zdála tak jaksi ... převyživená ... a trochu jsem na ní viděla, že pomalu vyčkává, než začne ucpávat póry. Zmenšila jsem tedy frekvenci použití na cca 4x týdně a to mi přijde jako pro mě ideální frekvence.
Pokud na póry netrpíte, klidně používejte každý den.


Už jste o masce na tomhle principu slyšeli? A zkusíte to? Pokud ano, tak budu moc ráda, když mi pak do komentářů dáte vědět, jak na vás fungovala :)

95 comments

8. ledna 2013 v 9:55

Wtf? Jednak mi uplně tečou slzy z toho jak byl ten článek vtipný, za druhé tě fakt obdivuju, protože mě by tohle nenapadlo a za třetí prostě s otevřenou pusou nechápavě čumím.
No a za čtvrté, samozřejmě, letím do obchodu, ať to můžu taky vyzkoušet :D

8. ledna 2013 v 10:10

Tak tohle zní dobře. A dostavil se přesně ten pocit: "Chci hned! Proč jako nemáme doma sušené mléko?" :D
Tohle určitě zkusím - ten efekt, jak ho popisuješ, je presně to, co bych potřebovala...

8. ledna 2013 v 10:16

Mooro, do SAČKR se hlásim :DD.
To vypadá velice jednoduše, budu muset vyzkoušet :DD.
A tim bukkake si mě rozsekala :D.

8. ledna 2013 v 10:19

A nezkoušela jsi do toho míchnout místo vody med?

8. ledna 2013 v 10:23

Sice přesně nevím, co je bukakke party, ale podle toho, co máš na fotce na ruce, jsem si vytvořila svoji představu a můžu se tady poo smíchy.
Maska je slibná. Holt v jednoduchosti je krása.

8. ledna 2013 v 10:47

super tip, až budu mít čas, a celý den pro sebe, určitě vyzkouším. Momentálně jsem ráda, že stihnu masku už hotovou :D

8. ledna 2013 v 10:57

Konečně mě dnes něco pobavilo! :D A mimochodem, musím to rozhodně zkusit, super tip ;)

Anna

8. ledna 2013 v 11:10

Ty jsi tedy experimentátor! Mě by to samotnou nikdy nenapadlo, ale když jsi nám to tady tak pěkně naservírovala, určitě to zkusím :-) A jdu omrknout i tu blogerku.

8. ledna 2013 v 11:20

:D dobrý! Hele a jak poznáš, že pleť vyčkává než začne ucpávat pory :-O, to chci taky umět poznat! Každopadně až seženu sušený mlíko tak to vyzkoušim

petra
8. ledna 2013 v 11:22

chci být další člen SAČKR - ale tohle je fakt dobrý, určitě zkusím .... já tedy jetě pořád mám z ladyboxu ten pudr od Dermalogica - ale krabička se mi pak bude hodit na tohle... pro Estra : ano bukakke je opravdu to co si myslíš :)

8. ledna 2013 v 11:22

Vzpomněla jsem si na tričko s nápisem "Bukkake ruined my carpet", který jsem kdysi někde zahlídla.
Musím to zkusit, tu masku...
Jen nemám sušený mlíko, tak přemýšlím, jestli ho nahradí Sojový nápoj instantní Zajíc :-)

8. ledna 2013 v 11:45

tou bukake party jsi mi dostala :D:DDD jelikož jsem jednu dobu slýchávala o bělících maskách pro asiatky, docela jsem se jich děsila, protože bílá jsem už dost :D ale na ty skvrny po akné a podobné fleky je to super nápad :)
nemesisjournal.blogspot.cz

8. ledna 2013 v 11:57

Já jsem byla tak nedočkavá, že na sobe mám už naplácanej ten škrob, tak uvidíme, jaké to bude mít účinky, odpoledne si zajdu pro to mléko a vyzkouším znovu :D díky za super tip :-)

8. ledna 2013 v 12:52

Vypada to skvele, cernych tecek se potrebuju zbavit hlavne v oblasti nosu, tak hned jak dorazim domu tak urcite vyzkousim!:) jsem moc zvedava na ucinky :)

8. ledna 2013 v 13:00

Tohle by mě asi nenapadlo! Jestli to zatočí s černýma tečkama, tak jdu hned dneska odpoledne do supermarketu nakupovat :) Jinak bukkake party mě málem shodila ze židle :))

8. ledna 2013 v 13:23

To je skvělej nápad, hned jak koupím ingredience, tak masku vyzkouším :-))

8. ledna 2013 v 13:36

@estra
Od zmínky o bukakke party jsem zlomená smíchy v pase, slzím jak vodotrysk a nejsem schopná dočíst článek!

8. ledna 2013 v 13:46

tak to musím zkusit! :D ty člověka vždycky na něco nalákáš a já abych rozbíjela prasátka :D :D

8. ledna 2013 v 14:13

Hmmm, tak to zní dost dobře, oboje bych měla mít doma, tak si jdu asi taky zařádit na bukkake party :)

Anonymní
8. ledna 2013 v 14:15

@Hanča Zajda s tim medem to neni ale vubec spatny napad§ :-)

8. ledna 2013 v 14:19

zni to zajimave. musim vyzkouset :)
http://she-is-the-1.blogspot.ch/

8. ledna 2013 v 15:12

Vypadá to dobře a nedivím se, že to funguje, tyhle jednoduché věcičky dokáží zázraky. Já doporučuji tučnější bílý jogurt jako pleťovou masku - krásně to vyhladí pleť, vyčístí póry a mně výrazně pomohl s dermatitidou na bradě. Kam se hrabou ty Lush čerstvé masky apod., které jsem vyzkoušela.

8. ledna 2013 v 15:53

Bukkake party :D To jsem se fakt zasmála :D A do SAČKR se hlásím ihned. Sakra musím letět pro sušený mlíko :D M.
Can't stop

8. ledna 2013 v 15:59

Tak tady jsou ty tvoje skryté kulinářské sklony;)
Doufám, že to chutná stejně dobře jak je to účinné. Nejspíš to vyzkouším taky, včetně rýžového pudru.

A teď mě omluvte, dostala jsem z toho hlad;)

8. ledna 2013 v 16:02

To je fakt bomba, musím rozhodně vyzkoušet! Bukkake party mě fakt pobavila a stejně tak i představa, jak nějakej nadrženec vygoogluje tuhle stránku, až bude hledat něco na pokochání, asi se bude dost divit, kde se ocitnul...:D

Anonymní
8. ledna 2013 v 16:04

@Hanča Zajda

Taky mě to napadlo. Med je nakonec antiseptikum, hojí a navíc značně hydratuje. Možná by pak pleť nereagovala takhle podrážděně. Ta hydratující složka tam zřejmě opodstatnění má, akorát, že miliokrát lepší mi přijde pravý med než nějaké cosi do pečení.

8. ledna 2013 v 16:33

tvl, tak to jdu teda zkusit hned zítra, protože musím koupit ještě to sušený mlíko..mám doma teda sojový, ale to by asi nebylo ono :)

8. ledna 2013 v 16:37

sranda čo všetko od nás chcú aby sme mali :D

8. ledna 2013 v 16:52

To je super, miluju domácí masky:) Škoda, že doma nic z toho nemám. Ale zajímalo by mě porovnání účinků s tím microfoliantem od Dermalogica. Tam je rýžový pudr, aplikace stejná...Má cenu zkoušet tohle, nebo je to podobný?

8. ledna 2013 v 18:16

jjjjj v SAČKRt by byl něco pro mě rozhodně bych byla minimálně předsedkyní výboru nebo tak něco :D úplně mě ale rozsekala bukkake párty tohle dokážeš vymyslet vždycky jenom ty :DDD

Anonymní
8. ledna 2013 v 18:56

Tyvole, jdu na to, z černých teček už jsem zoufalá. A možná budu fancy a přisypu do toho i ten kokos a rýžovou mouku, jestli to najdu v Tescu nebo někde :D. O rýžové mouce jsem slyšela děsný legendy, že to prej prakticky nahradí veškerou pečovací kosmetiku a tisíc slonů... Tak jsem zvědavá :D. Díky za návod :)

8. ledna 2013 v 19:35

@Hanča Zajda nezkoušela, ze dvou důvodů - výsledná pasta by se kvůli němu děsně lepila a blbě smývala (u toho bych vyrostla; on kdyby tam byl ten sušený, tak tohle nehrozí) + moje pleť není s medem kámoška, ucpávají se mi po něm póry, co jsem tak zjistila, když jsem zkoušela jiné medové masky
ale je to samozřejmě možnost, a kdo není tak cimprlich jako já, může ho klidně použít ;)

8. ledna 2013 v 19:38

@Jana Dvořáková hele, ale ono to není tak časově náročné - tím, že máš masku smíchanou už předem, tak si prostě u umyvadla trochu odsypeš na mokré ruce, zamneš, dvacet minut promasíruješ a hotovo :) od hotové masky to bude delšé tak o minutu (a je fajn, že se to ani nemusí nechat působit)

Anonymní
8. ledna 2013 v 20:10

No tedy! Solamyl mám, koupím ještě to sušené mlíko! Už jsem na obličej patlala leccos, ale tohle ještě ně!!! Jdu do toho!

8. ledna 2013 v 22:17

@Olina LOL, to si musím sehnat:D

zajíc v sobě nebude mít kyselinu mléčnou, ale třeba by zas dělal něco jinýho ;)

8. ledna 2013 v 22:19

@ClaireM jj, to v Asii dost jede - ale ono to stejně nefunguje, že já jich už zkoušela :D

8. ledna 2013 v 22:21

@Zu ochutnávka neproběhla:D imo to bude dost diskutabilní - mlíko ještě tak, ale ten škrob nevím nevím :D

8. ledna 2013 v 22:23

@Beáta B Dermalogica je spíš peeling, tohle vyloženě pleť rozjasní :) ale kdyby se i sem dal ten rýžový pudr, tak už by se o tom dalo uvažovat

8. ledna 2013 v 22:25

@kocicizivot v Tescu nevím, ale v bio/japa shopech by to mít měli

tu rýžovou mám taky výhledově v plánu, až kolem nějakýho takovýho půjdu ;)

8. ledna 2013 v 22:28

až to někdo zkusíte, tak se napište dojmy, jsem zvědavá, jestli vám to taky bude tak pěkně fungovat :)

Anonymní
9. ledna 2013 v 2:34

A co do toho prdnout ještě citronovou šťávu?

Anežka

9. ledna 2013 v 9:42

@�ern� Moora
To jsem taky hned udělala :-) Myslela jsem, že už mě v mých letech nic nepřekvapí, ale jo. Dala jsem dotaz kolegyním v práci, zda vědí, co to je a přesto, že jsme tu všechny vysokoškolačky, tak nikdo nic. Ale tohle asi do všeobecného přehledu nepatří :-))

9. ledna 2013 v 13:00

Tak tohle by mě fakt nenapadlo:) Běžně používám zcukernatělý med jako peeling nebo cukr s jogurtem, ale tohle... Otázka je jestli by mi sušené mléko na tohle doma někdy zbylo, protože bych se ho mohla ujíst:) Veronika

9. ledna 2013 v 16:34

Já tě zbožňuju :D
Tvůj styl psaní a jak v něm odrážíš svoji úžasnou osobnost, která má super smysl pro srandu :D
PS: běžím do penáče pro sušené mléko :D

9. ledna 2013 v 21:05

@Anonymní fantazii se určitě meze nekladou :) akorát s ní ji nemůžeš skladovat už hotovou, ale přidávat až přímo před aplikací, takže to nebude nic pro lenochy no ... ;) ale každopádně bacha na to, ona citronová šťáva na kůži dost pálí ;)

9. ledna 2013 v 21:07

@U dvou Verunek ty to jíš jo? :D já nevím, mně to přijde takový divný :D (jako chuťově v suchým stavu)
ale šlo by to určitě třeba se syrovátkou, ta mi i docela chutná ;)

9. ledna 2013 v 21:08

@Evča Dubová no děkuju:D to bych si mohla dát na triko "úžasná osobnost" :DD

9. ledna 2013 v 22:16

@Černá Moora
No to ne, mě jen napadlo plynule navázat na to úvodní odškrtávání položek. Zakoupím suchý mlíko, vyzkouším, díky za inspiraci :-)

10. ledna 2013 v 0:49

Hlásím se do klubu SAČKR:-).
Dík za supr inspiraci, musím to taky vyzkoušet. Hned jsem se dívala na net a bio dětský rýžový pudr obsahuje rýžový škrob. Je to jemnější varianta k rýžové mouce.

10. ledna 2013 v 22:16

Super tip, určitě tu bukake masku vyzkouším :-D

11. ledna 2013 v 9:47

Vyzkoušela jsem zatím dvakrát a začínám nabývat dojmu, že je to malý zázrak :) I když si pleť pravidelně čistím různýma lush čistidlama, pouhé spojení sušeného mléka a škrobu mou pleť zřejmě vyčistí o mnoho lépe (o tom, o kolik míň mě to bude stát, ani netřeba psát). Pleť mám hebkou jako pověstnou dětskou prdýlku, není suchá, spíš taková... vláčně hebká, skoro bych si ani nemusela dávat krém (což by byl fakt zázrak). Co se týče barevnosti a černých teček, po dvou dnech těžko soudit, ale už jen díky tomu pocitu hebkosti se to vyplatí!

Díky Ti, budu slávu mléčno-škrobového bukake šířit dál :)

Anonymní
18. ledna 2013 v 18:04

@�ern� Moora
Souhlasím a navíc citlivější pleti med může přivodit alergickou reakci....jinak Mooro, moc díky za tvou úžasnou schopnost napsat o kosmetice tak svižně a vtipně, PR manažeři kosmetických firem by tě platili zlatem (pokud už tak nečiní)a jelikož jsem taky zatížená na masky přírodního charakteru(oves, olovový olej, syrovátka), tak jdu na to...Solamyl mám a místo suš. mléka tam vrazím tu syrovátku, mimochocem, ta má vyloženě protivráskové účinky:-)

Anonymní
18. ledna 2013 v 20:31

a to mlieko musi byt kokosove alebo moze byt aj napriklad sojove???

19. ledna 2013 v 17:12

Já ji teda používám tak, že škrob rozmíchám s normálním mlékem, jelikož doma běžně nemívám sušené a navíc pak už není potřeba žádná voda :)

19. ledna 2013 v 18:03

@Anonymní mléko je kraví, klasika :) sójové nebude z principu obsahovat kyselinu mléčnou, což má být to, co tam účinkuje no ...

19. ledna 2013 v 18:04

@Barbora Konečná jj, ále to je trochu míň rychlé na aplikaci, tady si jen odsypeš a jdeš do koupelny :) (a známe, jak jsou v dnešní době lidi líný :D)

19. ledna 2013 v 18:06

@estra no leda by studovaly vysokou pornografickou :D imo jak nemá člověk úchylný kámoše, tak takový věci nezjistí .))

19. ledna 2013 v 18:07

@Anonymní haha, děkuju :) s tím zlatem by se to hodilo, ne že ne, ale zatím se nikdo nemabídl .))

23. ledna 2013 v 20:07

mám suchou a citlivou pleť a jako není to nic pro mě.. používala jsem ji týden ráno i večer a pleť byla vždycky ještě více vysušená a s červenáním to ani nehlo, spíš bych řekla, že ho ještě přibylo, takže za mě palec dolů :( ale když ten škrob rozmíchám s klasickým krabicovým mlíkem, tak se mi to zdá trochu lepší a možná to i nějaký minimální účinek má.. takže se rozhoduju, jestli testovat dál, nebo se na to vyprdnout..

24. ledna 2013 v 21:04

@Baruš El. tak to bych ji dál určitě nepoužívala, případně dost ubrala na frekvenci, tak na dvakrát týdně ...

25. ledna 2013 v 22:46

Rejžovej pudr - máš. Vezmeš rýži, strčíš ji do mlýnku na kafe/koření a zapneš.
Medovej prášek - proč prášek? Prostě tam dej med.
Kokosové mléko - nemlich to samé - proč sušené, když v každým supermarketu máš plechovku a v DM bioekohyper... Škrobové věci ty tekuté zahustí, takže ve výsledku to bude kaše tak akorát a není potřeba přidávat vodu.

25. ledna 2013 v 22:46

A jen teda dorobný problém - sušené mléko kyselinu mléčnou neobsahuje, leda by to byl sušenej jogurt.

25. ledna 2013 v 23:08

@Zuzka Ou nechápeš pointu .))) s tímhle tvým postupem to nebude maska v prášku, ale domácí maska, kterou budeš muset nejdří deset minut patlat a ani náhodou si ji nebudeš moci uchovávat už hotovou - proto je to všechno práškové

no a patlat něco pravidelně, neřku-li každej den, každýho přestane brzo bavit
(a to nemluvím o tom, že toho kokosového mléka v plechovce potřebuješ trošku, ale než bys ho celé spotřebovala na masku, tak se ti dřív zkazí - což je trochu finančně náročné;
o medu jsem psala už výš - je mírně agresivní a já bych ho na masky moc nedoporučovala;
a s tou rýží bych nebyla tak optimistická - stejně jako člověk doma nenamele mandlovou mouku, nenamele s běžným vybavením na prášek ani rýži - bude to jen namletá rýže, pořád příliš hrubá a škrábavá, než aby z ní šla dělat maska)

tož tak:)

3. února 2013 v 20:15

Tak to teda určitě vyzkouším :D jinak Ti můžu říct, že Tvúj blog naprosto zbožňuju :) krom toho, že se vždycky dozvím něco zajímavého a v dost názorech se s Tebou ztotožňuju, tak u některých článků fakt brečím smíchy, dokážeš báječně vtipně psát :D

4. února 2013 v 15:41

Tak už v téhle masce jedu asi dva (nebo tři?) týdny pěkně ráno a večer, ať to má grády a jsem z toho pořád nadšená jak na začátku. Přijde mi jak kdyby to srovnávalo tak nějak všechno-začervenání, jizvičky, ani nevysuší ani nezmastí ale nechá pleť tak akorát naducanou.
Mockrát děkuji za tento tip, protože to rozhodně není bez výsledků Uvidíme kdy snížím frekvenci :)zatím mě to baví se s tím dvakrát denně "zdržovat", protože pleť si libuje a ták hezky to voní :)

9. února 2013 v 20:25

@Dáša to moc ráda čtu, že ti maska tak pěkně funguje, super :)

Anonymní
14. února 2013 v 10:05

Holky aky je postup : najprv vycistit plet, potom maska a nasledne kremik? ako vecer tak aj rano? ci nejake ine poradie davate? :)

15. února 2013 v 1:01

@Anonymní pleť si předtím nečistím, jen ji navlhčím (příp. ani to ne), namaskuju, opláchnu a pak buď vyčistím micelárkou, nebo hned použiju krém, podle nálady

Oks.
12. března 2013 v 19:25

Tak jsem si včera za poslední stravenku koupila syrovátku (mlíko neměli a syrovátku užiju i na pití) a škrob, který je ale bramborovokukuřičný. Trochu to teda na obličeji drhne, jak peeling. Ale na noc v kombinaci s Sans Soucis krémem jsem rána skoro ani neměla vidět vyrážku, co mám už měsíce..! :) Tak dneska zas, asi to vezmu i na tělo.

22. března 2013 v 23:29

Tak zítra jdu hned na to. Pokud by někdo stál o tu rýži, tak dětská rýžová kaše např. Nestlé(kupuju ji pro dcerku) je v to podstatě mouka, na obalu musí být, ale napsáno zalét mlékem ne vodou, aby ste si nepatlali na ksicht koenecké mléko. :D

Anonymní
8. dubna 2013 v 4:01

Noгmally I dο not read post on blogs, but I ωiѕh
tο ѕay thаt this write-uр very compelled mе to trу and do so!
Your wrіting taste haѕ been surprіsed mе.

Thankѕ, quite gгeat рost.

Here is my blоg ρost :: simply click the up coming website

Anonymní
8. dubna 2013 v 7:09

Thank you for the auspiciοus writeup. It аctually used to be
a leisuгe accοunt it. Look complex to fаr brought agrеeable fгom yоu!
By the ωaу, how саn we cοmmunicate?


My wеb page oil for fryer

9. dubna 2013 v 20:05

Ahoj Mooro.
Díky za skvělý tip na perfektní peeling. Na mé malé vylepšení, ale hlavně dojmy se můžeš mrknout zde: http://cnbymiisha.blogspot.cz/2013/04/zazracny-homemade-peeling-inspirovany.html

Anonymní
18. dubna 2013 v 12:39

Ahoj :-),
i já se přidávám ke spokojeným :-) asi 14 si už dělám tento peeling a nemůžu si ho vynachválit a všem vřele doporučuji:-) pleť je po něm opravdu hladká a vypnutá.
Super přírodní peeling :-)))

9. května 2013 v 14:18

Dostala jsem se sem přes tuttobene a koukám teda. Rýžovou moučku doma mám, solamyl taky, pro okořenění jsem přidala kyselinu askorbovou (když už vitamín C, tak 100%) a želatinový prášek. Na nějakou produkci kolagenu skrz krémy těžce nevěřím, ale patlání mě baví.

20. září 2013 v 12:30

Ahoj, i ja se pridavam ke spokojenym uzivatelkam zazracne masky - vcera jsem smichala susenou syrovatku, bramborovy skrob a trochu jedle sody a placla s trochou vody na ocistenou plet - po vmasirovani jsem nechala i chvili pusobit a vysledek naprosto luxusni :) plet jako detska prdelka.

Anonymní
15. listopadu 2013 v 15:11

http://zuzzyland.blog.cz/1311/3-jednoduche-a-neuveritelne-recepty-na-jogurtove-oblicejove-masky

Anonymní
23. dubna 2014 v 16:53

bomba bomba bomba doporučujuuuuuuu....a to to mam na gezichtě dneska poprvé jsi super Mooro :)

29. prosince 2015 v 21:09

Mohla bych tedy použít syrovátku+škrob? :) bude to mít stejný účinek? Trpím na skvrny po pupíncích :)

19. září 2016 v 13:48

Ahoj, zkoušela jsem si dělat skořicovou masku na obličej a je super, určitě doporučuji :)

22. září 2016 v 22:53

Ahoj Mooro,

nedávno jsem narazila na Tvůj blog a musím říct, že ho máš velmi vtipně a vkusně napsaný. Jen je škoda, že jsou tyhle stránky docela nepřehledné. Zvažovala si články roztřídit do subpages? Pak domovskou stránku nějak dlaždicovitě rozdělit, aby každá dlažidce odkazovala na nějakou kategorii. Myslím, že by ses mohla inspirovat u nějakého podobného beuty blogu. Nevím, jak se dají tyhle stránky editovat, jestli vůbec nějaké možnosti jsou.

S pozdravem,

Anežka

21. prosince 2016 v 11:01

Ahoj,
zkoušel někdo masku z avokáda? Budu ráda za cenné rady.

Děkuji
Aneta

Anonymní
4. března 2019 v 0:16

Musím poděkovat za výjimečný recept na pleť, já jsem si v mixéru umixovala rýžové vločky a za chvíli z toho byl pudr, jen takový menší zlepšovák

Anonymní
26. května 2019 v 23:22

Ahojky,dnes prvně jsem si udělala tuto masku,Nechala jsem si to na obličeji zaschnout,sice to vypadalo opravdu prapodivně,ale po umytí..Nádhera,plet zářila,Děkuji budu používat

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...