Nj, straka

12. července 2012

Přesně takhle se to blejskalo, takže jsem to tam nemohla nechat.




I když na ruce a ostře ten lesk jako blesk nejde pořádně zachytit.




A co mě na tom zaujalo, když to na první pohled vypadá jako spousta strašovejch náramků (což bych si teda asi nekoupila)? ...


Jo, zapínací :) super věc, pokud stejně jako já trpíte nějakou prapodivnou alergickou kožní reakcí na všechno, co není z ušlechtilejch kovů nebo chirurgický oceli ... Vůbec nevím, na co je to alergie (řekla bych na nikl, ale stává se mi to i u věcí, co jsou deklarovány jako nikl free - takže buď kecaj, nebo je to něco jinýho) - po nějaký době nošení (ne hned, pár hodin to chce) mě kůže začne otravně svědit a když se neudržím a začnu se škrábat, tak naskáčou moc fajn pupínky. Což, uznejte, je docela nepraktická věc, protože kdo si má pořád kupovat alespoň stříbro nebo ocel ... zvlášť když výběr je dyzajnově vcelku chabej a v běžnejch shopech se taky moc často nepotká (ok, skoro vůbec :D a když už něco třeba na Asosu maj, tak je to vždycky nechutně předražený). Takže mi nezbývá než podobný "kovový" věci nenosit nebo nosit co možno nejkratší dobu - první nezvládám, druhý zkouším, ale nejradši mám kožený. Nebo alespoň koženkový jako tenhle - New Yorker, 120 Kč, pokud si pamatuju (velmi přesvědčivá cena ;) a to to nebyla ani sleva).

4 comments

12. července 2012 v 23:04

JOJO, jestli to přichází takhle se zpoždením, tak to fakt vypadá na nikl...

13. července 2012 v 11:16

super !! :)

gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

14. července 2012 v 12:49

Tahle zapínátka nemůžu. Mám tak uzoučkou ručičku (velikost 9leté holčičky), že se mi vše úžasně protáčí. Takže nenosím ani fň:-)

14. července 2012 v 20:32

@Lucie van Koten hele, neprovokuj :D musíš být moc pěkně štíhlá :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...