Až se stanu milionářkou

22. srpna 2012

Když jsem si post s tímhle názvem přečetla u Luc, hned mě napadlo, že by z něj byl skvěle zábavnej tag. Od slov k činům a zde drzá vykrádačka jejího super nápadu :)

Při tvorbě jsem musela uznat, že dost z věcí, které mi přišly na mysl, by se hodilo spíš do článku s názvem Až se stanu diktátorem, takže tím vás oblažím zas někdy příště (a jakože diktátora mám promyšlenýho minimálně stejně dobře jako milionáře, ideální by teda byly obě mouchy jednou ranou ... no, k tomu se ještě dostaneme, dočkejte).



 
Tákže, jaký je plán akce?


  • Tutovka a první položka na seznamu - koupila bych Guerlain a donutila ho, aby opět začal vyrábět Iris Ganache (tohle mu fakt nikdy neodpustím). Jako druhý krok by musel obnovit i výrobu limitky Meteoritek s názvem Winter Radiance, který se mi bohužel nikdy nepovedlo vyzkoušet a se kterýma mě SJ už několik let úspěšně provokuje, protože očividně stály za to.






  • Abych měla Guerlaina pevně pod kontrolou a zabránila mu ve vymýšení dalších podobných zločinů proti lidskosti, pořídila bych si byt v Paříži. Ne, to kecám, byt bych si pořídila bez ohledu na to. Páč ... ono kdo ne? Celkem pochybuju, že by se na světě našla osoba, která by pohrdla pařížským apartementem ;) V mém případě by se nicméně jednalo spíš o víkendové a jiné krátkodobější řešení. Ačkoli věřím, že se najde dost těch, kteří by se do Paříže bez přemýšlění odstěhovali na věčné časy, já k nim spíš nepatřím. Asi jsem studenej čumák, ale uřvaný gestikulující Francouzi mi někdy lezou na nervy už po týdnu, natož po věčných časech, že. Pro výše zmíněné účely by mi plně vyhovoval např. tenhle kousek za necelých 3,5 mil eur.



  • S nákupy nemovitostí bych v tomhle bodě neskončila a další položka na seznamu by bylo staré sídlo někde v Británii. Odjakživa totiž plánuju smečku divokých a zuřivých westíků a každý ví, že ti se nejlépe vyjímají právě na širokých zelených pláních, kterých u nás nelze dosáhnout. Zasadit westíky do jejich přirozeného prostředí by byla tedy další maximálně důležitá věc v mém životě milionářky. Navíc proč troškařit, takže do party by přibyly i jiné druhy typických anglických štětinatých krys (samozřejmě v dobrým, moje bestie ví, že tohle označení myslím vůči ní vždy jen v tom nejlepším :D), pro které mám slabost - takže kernteriéři, skoťáci nebo velškorgáci.




  • Na ostrovech ještě chvíli zůstaneme. Neprodleně bych totiž vzala útokem to největší Burberry, které bych našla, a zcela bez slitování ho vyplenila do poslední béžový kostky.
 



    • A když už bych v té Anglii byla, z čiré filantropie bych zařídila české zastoupení všech možných kosmetických i nekosmetických značek, které u nás se slzou v oku postrádáme.

      Co se týče těch nekosmetických, jako jednu z prvních možností bych dotáhla tohle pitíčko s názvem vitaminwater. Hlavně to bílý, mňam. Na pitíčka normálně vůbec nejsem, tím pádem tohle musí být už z povahy věci fakt jedinečný. Ráda bych řekla proč, ale nevím, chutná prostě mysteriózně divně a nedokážu ho přirovnat k ničemu, co je u nás k mání. Aby to bylo korektní, tak musím dodat, že vlastně vůbec nevím, jestli je anglický, protože jsem si ho určitě kupovala i ve Francii, a tak jako bych i řekla, že nakonec bude asi spíš amíkovský než anglický. Na těch jejich trendy minimal webovkách se toho každopádně nelze dopátrat - ale každopádně by se to nakonec ňák šéflo, vo tom žádná ;)


         
             Co se týče kosmetických, žádná mě teď nenapadá ... hm, trapas ... ale srhnu to tak, že bych k nám prostě implementovala rovnou celej Boots.  





      • No a samozřejmě pro vás asi nebude překvapením, že když už bych byla ta milionářka vlastnící rozlehlé britské latifundie (a smečku brutálních westíků), při nejbližší příležitosti bych se vetřela na nějakou královskou party a ... sbalila prince Harryho
              Říkala jsem, že nebudeme troškařit.  
              Zaprvé by se narozdíl od staršího bratra nemusel rozvádět, zadruhé má ještě vlasy.
              A v téhle fázi by se dalo již přejít plynule k oné záležitosti s diktátorem.





      • Pro (zcela nepravděpodobný) případ, že by se Harry cukal, mám samozřejmě vypracován i záložní eventualitu, která by vyžadovala přemístění zpátky na kontinent, konkrétně do Monaka. Syn monacké princezny Andrea přece taky ujde, což?


      • No, řekněte, nemám já to promáklý?



      A co vy, kam byste umístili vaše budoucí miliony? Samozřejmě v ideálním případě tenhle nápad pojměte jako tag a vypracujte vlastní přehled ;) Zejména Chroustík v růžovém odstínu by se mohl angažovat - zaprvé nad tímhle nápadem chroustil už u Luc, zadruhé věřím, že by to bylo pro všechny kvalitní počtení ;)

      39 comments

      22. srpna 2012 v 10:34

      Dobre, nebudem sa rozpisovat, urobim tag :)

      Anonymní
      22. srpna 2012 v 10:48

      Skvělej článek :D Obvzlášť fáze z milionáře diktátorem mě poavila :D

      22. srpna 2012 v 11:04

      To je supr tag :) Máš to dobře vymyšlený, minimálně u těch nemovitostí a posledního bod bych se s tebou shodla, prince Harryho bych tedy vynechala, nerada zrzouny :)Ale ten monacký princ stojí za to :))

      22. srpna 2012 v 11:09

      Já tagy moc nedělám, ale tohle mě fakt pobavilo, takže nad tím popřemýšlím :-)

      22. srpna 2012 v 11:39

      :D :D mas to skvele premyslene :-). Inak sranda, lebo aj ja mam premyslene, co by som urobila, kebyze som diktatorka, konecne niekto, kto tiez nad tym uvazoval, hehe :-D. S mnohymi tvojimi bodmi suhlasim, ale ja budem asi ta vynimka, co byt v Parizi nechce... tolkokrat som uz tam bola a proste mne sa tam nepaci - ako niektore stvrte ano a rada sa tam vraciam (raz za dlhy cas), ale zit e e, nic pre mna :-). Urcite by som si ale kupila veeeelky apartman v Helsinkach s vyhladom na more, jaj to by bolo :-).
      Inak, kebyze mam ten zamok ako ty, k hromade westikov by som si urcite zaobstarala aj nejakeho vlkodava - ten mi do toho prostredia pride ako vysity :-D.

      22. srpna 2012 v 11:41

      Uječení frantíci mi nevadí, takže byt bych brala na nepřechodno a do britského království bych implementovala anglické kokry, jinak mi nezbývá než se zbytkem naprosto souhlasit.

      22. srpna 2012 v 11:46

      Super:-D Až se rozhodneš jestli Harryho nebo Andrea, tak dej vědět, toho druhýho beru:-D
      A jinak s tím diktátorstvím taky souhlasím, demokracie prostě nefunguje, když se v ní angažujou jednotlivci..lidi..i ti co by se podle mě měli pozavírat, zabít nebo ještě lépe úplě zabránit jejich narození.. ehm...O:-)

      Annémone
      22. srpna 2012 v 11:48

      Haha, to mě by gestikulující Francouzi (v obleku nejlépe, samozřejmě) vůbec nevadili :D A myslím, že s Andreou Casiraghim máš smůlu, ten je zasnoubený :P

      22. srpna 2012 v 11:52

      Skvelý článok! Ešte sa stať milionárkou.

      22. srpna 2012 v 12:05

      Haha, ty netroškaříš, to sídlo je nádherný, taky bych si ho koupila:-)

      22. srpna 2012 v 12:12

      @VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com) Helsinky ti schvaluju! :) ono ve skutečnosti bych nemovitostně skoupila půl Evropy, ale musela jsem to nějak vyselektovat, abyste u toho neusnuli a po probuzení netápali, jestli jste u mě na blogu, nebo na nějakým realitním webu :D

      vlkodava jakbysmet, no, to by byl podobnej případ viz výše, akorát že by to ve finále evokovalo pro změnu web o kynologii (kromě něj ještě afgánskýho chrta, dalšího chrta a čau čaua)

      22. srpna 2012 v 12:18

      @Dejnicka beru na vědomí a dám včas vědět :D

      jinak ono ne nadarmo už Aristoteles/Platón tvrdili, že demokracie je vláda lůzy - v něčem měli jistě pravdu ... z tohohle pohledu je její verze politea, jakožto vláda čestných a moudrých, rozhodně lepší řešení ... na druhou stranu takovej diktátor lidumil s jasnou vizí, to taky není špatná možnost, to zas tvrdím já :D

      22. srpna 2012 v 12:19

      @Annémone pch, nepodstatný detail, to se šéfne spolu s pitíčkem :P :)

      22. srpna 2012 v 12:36

      Ha, ja bych taky koupila Boots a udelala pobocky u nas :))).

      22. srpna 2012 v 12:49

      :-D :-D Bože! To jsem se zas nasmála! Díky za osvětu, ale to snad ani nebylo nutné.. o existenci monackého prince jsem vůbec nevěděla a žilo se mi líp! Ovšem na Harryho pořád nemá..

      22. srpna 2012 v 13:19

      Shoda náhod, že se teď na netu objevily (i když rozmazané) nahé fotky Harryho?:D

      22. srpna 2012 v 13:50

      :D
      http://www.jenpromuze.cz/start/soky/12464-princ-harry-se-zase-neudrzel-a-pobihal-nahy-po-hotelu

      22. srpna 2012 v 15:09

      to s westíkama je nejvíc super. miluju westíky:) máme u našich jednu westičí slečnu, resp. už je druhá. a v budoucnu plánuju ke svému kříženečkovi, kterého mám doma, pořídit westíka:) // já bych si pořídila apartmán (no, stačil by mi úplně malý byt) v Londýně:) a založila bych si v ČR jazykovou školu, které bych jen manažerovala právě z Londýna:)

      22. srpna 2012 v 16:22

      Tak. A já se teď zhostím "Až se stanu diktátorem" :-)

      Máš to úžasně promyšlené, budeš mít úžasný život. A koukám, že já jsem byla ještě třoškařka:-)

      A mimochodem, jsem ta, co by pařížským apartmánem pohrdla. Francouzi, bléééé. K nim mě nikdo nedostane:-D

      22. srpna 2012 v 17:42

      Winter Radiance FTW! :) Ted mam nove ten kompakt v Teint Beige a docela jde. V realu sice neni tak dokonalej jako Winter Radiance, ale na fotkach je uplne nejlepsi. Vypada jak kdyby mi oblicej prolitnul photoshopem :D

      22. srpna 2012 v 20:00

      Pěkné počteníčko :)
      No to co já chci nejvíc na světě se bohužel za peníze koupit nedá. :(
      Ale jinak taky bych si asi pořídila anglické sídlo. Ta mne vždycky fascinovala. A hlavně bych si pořídila řidiče. Bože, jak já jsem špatnej řidič!

      22. srpna 2012 v 20:28

      @Lucie van Koten směle do toho! :)

      teda, ale až taková averze jo? :D

      22. srpna 2012 v 20:30

      @SJ mně vždycky přišel moc tmavej, víc mi vyhovuje jednička (ta taky žehlí dokonale), ale podívám se po něm teda, jestli ho nějak nevylepšili

      22. srpna 2012 v 22:09

      @Černá Moora Dvojku mam jen z duvodu, ze jsem na jednicku moc tmava :D Jestli jsi porad beloba, tak dvojku asi nedoporucuju, nevim :)) Zkus, samotnou me to zajima. Dej pak vedet :)

      22. srpna 2012 v 22:16

      tak to by chtělo tak trilion těch milionů :D ale dopadla bych celkem podobně :D

      já bych si asi koupila Finsko nebo právě tu Francii :D a chtěla bych Kárla za dědu, abych pak zdědila Chanel :D

      22. srpna 2012 v 22:38

      @Natálje no tak nápad s adopcí Karla je opravdu velmi originální :D

      Anonymní
      23. srpna 2012 v 12:04

      Tvůj článek skoro nemá chybu! Jenom si nejsem jistá, jestli je opravdu možné najít divoké a zuřivé westíky. Slyšela jsem, že tihle psi většinou zachovávají chladnou hlavu. Prostě Britové :-)
      Jinak jsem si vzala tvou závěrečnou výzvu za svou a vypracovala vlastní skromný seznam: http://luxusnizivotvanilky.wordpress.com/2012/08/23/az-se-stanu-milionarkou/ Díky za nápad!

      23. srpna 2012 v 23:12

      @luxusnizivotvanilky westíci jsou právě velmi vyčůraní - tváří se roztomile, distingovaně a plyšákovsky, ale když na to přijde, jsou to líté bestie :D kdyby byli větší, ovládnou svět! :)))

      25. srpna 2012 v 18:07

      Provokatérko jedna... :-)
      Ale budiž, challenge accepted...
      http://www.ruzovychroust.cz/2012/08/million-dollar-chroustik/ :-)

      26. srpna 2012 v 18:07

      tohle mě pobavilo, máš to pěkně promyšlený :D
      bytem v paříži bych rozhodně taky nepohrdla :D a zatím mi doma stačí jeden zuřivý westík, celá uštěkaná vzteklá smečka mě neláká, i když jsou to nejlepší ( a nejvzteklejší ) psi na světě:)

      9. srpna 2013 v 19:50

      Určitě to dávno již víš, nevím, zda je to stejná kvalita, ale witaminwater ve žluté a červené jsme poslední dva měsíce spotřebovávali doma, neb to tatík výhodně nakoupil v makru ve slevě :D A zbožňuju ty jejich tvrdý plastový lahvičky.. (úchylárna 8) ) ale sešlápnout je je maistrštych, a jsou oproti těm klasickejm měkejm plastům boží :))

      9. srpna 2013 v 20:38

      @kachnick jakože se i takhle jmenuje? já si všimla, že obdobu mají teď v tescu, ale název je jiný, tak nevím, jestli myslíš taky tohle, nebo v makru mají fakt tuhle z fotky :)

      Okomentovat

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...