Soutěž o fotoknihu Piklio

17. ledna 2013

Když jsem dostala nabídku vyzkoušet fotoknihu Piklio, hned mě napadlo, že by to byl pěkný dárek do soutěže - na rozdíl třeba od kosmetiky je to totiž něco, co se nespotřebuje a vydrží vám dělat radost dlouhou dobu ;) zvlášť, když má být Piklio v oblasti tvorby fotoproduktů jednička.

Soutěží se o knihu formátu A4 s 24 stranami v hodnotě 599 Kč.


Výherci zašlu voucher, který pak uplatní při své objednávce na webu http://www.piklio.cz - design knihy si může zvolit zcela podle svého výběru a vkusu, je jich k dispozici mnoho (mně se třeba dost líbí ten zelený vánoční s vločkami) a celá kniha se tvoří pomocí jednoduchého online editoru - není tedy nutné stahovat do počítače žádný speciální program, což je výhoda.

Upozornění: v ceně není poštovné, voucher se vztahuje pouze na knihu - ovšem je možnost se jeho platbě vyhnout a fotoknihu si vyzvednout na více než 40 odběrných místech po celé ČR, takže by neměl být nikdo diskriminován ;)



Podmínky účasti jsou tradiční:

1) sledovat blog přes Google Friend Connect
2) v komentáři zanechat email (pokud ho nemáte na blogu/profilu)
3) odpovědět mi na otázku - tentokrát fotograficky tématickou :) - Necháváte si fotky z významnějších událostí tradičně vyvolávat, nebo je máte uloženy jen digitálně (a prohlížíte třeba na televizi)?


ad zahraniční účast: koukala jsem na to, a možnost zaslání mimo ČR jsem nenašla, takže kdokoli jiný se může zúčastnit s tou výhradou, že mu knihu někdo v ČR vyzvedne a pak za poštovné zašle (kdybyste nikoho nesehnali, tak vám ji klidně vyzvednu i já, když už to nabízím ;) - pokud bych tedy vylosovala někoho ze zahraničí a on tenhle postup odmítl, vylosuju někoho dalšího


Soutěž ukončím 27.1.




69 comments

17. ledna 2013 v 9:45

1) sleduji
2) tapeta2007@seznam.cz
3) Každý rok nechávám na Vánoce vyvolávat fotky z toho roku a album dávám jako dárek rodičům.

17. ledna 2013 v 9:49

lucifrid@lucifrid.com
nenechavam uz roky... ale prijde mi to skoda... sem tam jsem mamce udelala kalendar ruco s fotkama me a segry, kdyz jsme byly male... ale tu knihu planuju uz dlouho ji k necemu poridit :D

17. ledna 2013 v 9:59

BarboraChmelarova@seznam.cz
s vyvoláváním už mám pár let skluz. a je to škoda. fotky mám v počítači (poctivě zálohuju:)), ale není to ono. papír je prostě papír, takže se v nejbližší době pustím do probrání starých souborů a vybrání těch "nej" na tisk:)

17. ledna 2013 v 10:03

sleduji pod svým jménem, mail: vera.p@centrum.cz
Fotky mám jenom uložené, ale pořád si říkám, že bych takový ty nejhezčí, nejzajímavější měla nechat vyvolat a udělat album, přece jen má to svoje kouzlo :)

17. ledna 2013 v 10:06

sleduji jako simonka-td
Fotky mám uložené ve složkách v PC, ale už se delší dobu chystám některé vyvolat. Přecejen kouzlo fotek je nejvíc vidět na vyvolaných fotkách :)

17. ledna 2013 v 10:08

dejnicka@volny.cz
Přemýšlím co je tak významnější událost..z promoce nemám nakonec žádné, pak se asi nic nedělo, ale předpokládám a doufám, že ze svatby si asi nějaké klasické vytisknout nechám.

17. ledna 2013 v 10:14

tetesarova@gmail.com

Významné fotky si nechávám vytisknout a dávám do rámečku. O fotoknize uvažuji dlouho, nechala bych si do ní natisknout fotky z dovolené :)

17. ledna 2013 v 10:19

a.stromsikova@seznam.cz
Dělám to tak, že jednou za čas, až se mi nashromáždí více důležitých fotek, si je nechám vyvolat a pak si z nich dělám koláže do rámečků, nebo na zeď. Už jich mám několik:) Fotokniha by byla skvělá jako dárek pro přítele k narozeninám:)

17. ledna 2013 v 10:20

Ahoj. Fotky z nejrůznějších událostí máme většinou v elektronické podobě. Zároveň ale máme digitální fotorámeček, na který si je lze nahrát a kochat se. Fotoknihu bych vytvořila pro mé rodiče, kteří pořád nadávasjí, že nemají jak se chlubit svými dětmi a vnoučaty :) Hezký den.
sifaldova.alzbeta@gmail.com

17. ledna 2013 v 10:33

1) Sleduji
2) v profilu
3) Asi 10 let jsem fotky měla jen v počítači. Letos na Vánoce jsem ale nechala udělat pár fotoalb pro babičky a synovce a našim jsem dala donoce fotoknihu a sklidilo to vleký úspěch! :-)

17. ledna 2013 v 10:45

Sleduji:)
Noogeta@gmail.com

Bohužel už asi stokrát jsem plánovala, že si fotky nechám vyvolávat a pohodlnost vždy zvítězí. Čili všechno ukládáme doma na disky a klasické fotky si nechám vyvolávat jen ve svých představách:(

17. ledna 2013 v 10:50

Ahoj Mooro, samozřejmě že tě sleduji, vždy se těším na další nový článek. A co se týče fotek, tak si nechávám tisknout opravdu jen z těch významných událostí, jako jsou narozeniny atd. :-)

veronika.pastorkova@centrum.cz

17. ledna 2013 v 10:58

silvie.valcharova@gmail.com

Já si fotky tisknu a pak lepím do scrapbooku (což je taková výstřižková kniha, kam se přidají i vstupenky a další vzpomínkové věci) ale jinak mám samozřejmě velkou digitální kartotéku fotek a sem tam si je prohlížím a vzpomínám. A vždycky je mi strašně líto nějakou fotku vymazat, i když je rozmazaná nebo je tam plno stejných :-D nikdy totiž nevím, kdy se bude hodit :-D

17. ledna 2013 v 11:00

AHoj .)

No, jednou za čas je vyvolám, nebo si vyvolávám takové pidi-fotoknížečky, jako dárek .)

hanik005@seznam.cz

17. ledna 2013 v 11:04

l.tiktak@centrum.cz

Většinu fotek mám v pc. Ty krásné nechám vytisknout a pěkně zarámované daruji. Ať z nich nemám radost jen já. A pak máme starou zrcadlovku, která je na film. To je to nejpěknější kouzlo, když o prázdninách vyvolávám fotky z Vánoc :D Jen už to vypadá, že do ni neseženeme film a ty krásné fotky už nebudou.

17. ledna 2013 v 11:15

ewah@seznam.cz
Bohužel mám fotky spíše v počítači, ale když jsme si na dovolené koupili hezké fotoalbum, tak mě to donutilo nechat fotky vyvolat. Do budoucna se snad polepším a vytvořím více fotoalb/fotoknih, má to své kouzlo.
A jelikož nemám a nechci facebook, tak moc děkuji za soutěž bez nutnosti sledování všemožných fb stránek :).

17. ledna 2013 v 11:30

karamba.lou@gmail.com

Já si fotky nechávám i vyvolávat, mám ráda, když si je můžu prohlížet, sáhnout si na ně... :)

17. ledna 2013 v 11:39

Mě se líbí víc když jsou vyvolané ale to už asi 6 let neděláme, takže jen digitálně!
christina.deneuve@gmail.com

17. ledna 2013 v 11:41

Snikka@seznam.cz

Fotky většinou skladuju jenom v té digitální podobě, což se mi jednou nepěkně vymstilo ještě na starém počítači, když jsem si je přepalovala na dvd ale neúspěšně a než jsem si to stačila zkontrolovat, tak už jsem je aktivně smazala z celýho počítače :( Občas se mi nahromadí pár hezkých fotek ze kterých si pak udělám nádhernou vzpomínkovou výzdobu v pokoji :))

17. ledna 2013 v 11:42

Já mám fotky jen a pouze v digitální podobě, stane se fakt jen výjimečně, že si nějaké nechám vyvolat.

spicedchocolate(at)seznam.cz

17. ledna 2013 v 11:46

Jsem puntičkářská fotografka :) Fotografie mám v albech roztříděné, při prohlížení spouštím v prezentacích. Ale ty fotky nejdůležitější samozřejmě vyvolávám, tomu se nic nevyrovná ♥

s.pakostova@seznam.cz

http://slecnafotografka.blogspot.cz/

17. ledna 2013 v 12:36

Já jsem si zrovinka nedávno nechala konečně ty nejlepší fotky udělat, koupila si krásné album a jsem spokojená. :) Přijde mi to hrozná škoda, mít všechny fotky jen v počítači, ve složkách jich tam máme stovky a kdy se na ně doopravdy podíváme?

E-mail mám v profilu :)

17. ledna 2013 v 12:40

sleduju =)
Po tom co mi vyhořel počitač a po mé šikovnosti s vypalovanim CD, si raději nechávám vše hezké vyvolávat. Ráda se potom prohrabávam fotkama, má to něco do sebe.

17. ledna 2013 v 12:45

môžme sa zapojiť aj zo slovenska? ak nie tak ma potom zmaž :D

ja si vyvolávam len fotky z filmu, k nim mi to tak nejak patrí.. digitálne moc nezvyknem, len výnimočne :)

domculienka@gmail.com

17. ledna 2013 v 13:20

Necháváte si fotky z významnějších událostí tradičně vyvolávat, nebo je máte uloženy jen digitálně (a prohlížíte třeba na televizi)?
vyvolám raz ročne a to momentky zo škly a potom rodina ;)

icka.gazdova@gmail.com

17. ledna 2013 v 13:24

janca.necin@seznam.cz
Jak co, nějaké fotky mám v počítači, některé vyvolané. Třeba z maturáku mám i ve fyzické podobě :))

17. ledna 2013 v 14:20

Mám ráda vyvolané fotky a nejradši bych je vyvolávala sama doma :) ale je pravdou že většinu již mám jen v počítači :( je jich moc a je těžké vybrat jen pár na vyvolání...

Martinka.Radek@seznam.cz

17. ledna 2013 v 14:25

1. sledujem :)
2. veronika.ksenakova@gmail.com
3. Ak sú to také udalosti ktoré sú významnejšie, tak niektoré aj dávame tlačiť, alebo keď je nejaká podarená fotka, tak tiež, ale keď je to len niečo také obyčajné, tak nie. :)

17. ledna 2013 v 14:38

daisypansy@centrum.cz

Fotky jsem si minulý rok začala vyvolávat, tedy jenom ty nejlepší, samozřejmě. Nejdřív jsem je věšela na nástěnky po domě a na konci roku jsem z nich udělala knihu událostí za minulý rok.... letos bych v tom chtěla pokračovat...

17. ledna 2013 v 16:10

Fotek mám takové množství, že si je kolikrát ani nestíhám prohlédnout, natož vybrat ty nejlepší a nechat je vyvolat. Aspoň budu mít co dělat v důchodu, pokud je tedy budu mít dobře zazálohované:-)
scruffy@seznam.cz

17. ledna 2013 v 16:15

sleduji přes GFC :)
elusive.tezz@gmail.com

Fotky mám uložené v PC, ale čas od času některé vyvolávám, protože papírové fotky jsou prostě papírové fotky :)

17. ledna 2013 v 17:50

Já si nechávám (obvykle dvakrát do roka) vyvolat fotky u Rossmanna za korunu (bývá akce kolem Vánoc a v září obvykle), akorát poslední dobou mi přijde, že některý dělají mhoc tmavý. Jinak od téhle firmy už jednu knížku mám (vánoční dárek pro přítele) a pro mamku speciální kalendář s naší kočkou. :o)Pravidelně dávají k objednávkám slevu 100kč na další objednávku, tak by člověk pak objednával furt něco... :D

ivet1624@seznam.cz

17. ledna 2013 v 17:59

Fotky, které chci mít stále na očích si nechám vždy vyvolat a dát do rámečku :)

kirchnerova.k@gmail.com

17. ledna 2013 v 18:40

Nechávám vyvolávat:)
mrs.luczynka@seznam.cz

17. ledna 2013 v 19:49

Občas něco vyvolám do rámečku či na nástěnku, jinak ne.
Kundrtova.v@seznam.cz

17. ledna 2013 v 19:59

Fotky skladujem digitálne, no minulý rok, keď som si zariaďovala novú izbu som si nechala niektoré vyvolať a teraz z nich mám obrovskú koláž :)
b.holotova@gmail.com

17. ledna 2013 v 20:23

bygoldie@gmail.cz
my nenechavame vyvolavat v podstate zadne fotky, z dovolenych nam to prijde skoda a nechat vyvolavat zviratka nebo dum, coz jsou jedine dalsi veci, co na fotkach mame, to mi prijde skoda penez taktez. Fotky mam tedy jen v digitalnim formatu

17. ledna 2013 v 20:36

já jsem si nechávala vyvolávat třeba fotky z dovolené s přítelem do alba, přijde mi pak pěkné si sednout a společně si to prohlédnout :) nikolik.v@seznam.cz

17. ledna 2013 v 20:53

Já mám fotky jen v počítači, vyvolávat nenechávám, ale k Vánocům jsem nechala vytisknout takovou menší fotoknihu pro mého přítele z naší první společné dovolené, která byla v srpnu.
Fotky do počítače ale pečlivě "syslím", protože dřív jsem se o to moc nezajímala, a tak ani dva roky po rozchodu s ex z něho nemůžu dostat skoro žádné fotky dokumentující naši společnou osmiletou minulost...a to už je docela kus života.. :(

sleduji přes GFC
leath@seznam.cz

17. ledna 2013 v 21:37

Zatím jsem si nechala vyvolat jen fotky z dovolené, abych nezapoměla :)
wr55@centrum.cz

17. ledna 2013 v 22:49

ten GFC je jak mor, jak k tomu prijdem my, co sledujem pres Bloglovin? :(

ja si delam smashbooky, to je moje laska, nebo fotoknihy kdyz na to prijde :)

17. ledna 2013 v 23:42

m.novakova@email.cz
Jasně že vyvolat! A dát třeba na nástěnku, nebo prostě někam :) Na samotná stará alba si moc nepotrpím, spíš při mých nostalgických dnech. Jinak nástěnky, sešítky z výletů,... to je moje. Už na vánoce jsem uvažovala nad fotoknihou, ale nestihla jsem to nějak zrealizovat, tak třeba se poštěstí :)

Anonymní
18. ledna 2013 v 9:39

Už dlouhatánsky dlouho přemýšlím, že bych ji nechala udělat někomu jako dáreček:)
Z významnějších událostí si je nechávám vyvolat, teď dělám průřez celou dobou, kdy máme fotoaparát a chystám se je, až jich bude dostatek, taky vyvolat:)
janienka.r@seznam.cz

18. ledna 2013 v 9:46

Vždycky po dovolené si říkám, že musím nechat pár fotek vyvolat...zatím k tomu nedošlo :( A ty v počítači moc neprohlížím, navíc se mi rozbil komp a nějak mi tam zůstaly fotky za čtyři roky života :((

18. ledna 2013 v 10:57

Já si dělám album, kde mám naše fotky s přítelem, ale teď jsem na to neměla vůbec čas a chtěla bych si jich nechat vyvolat mnohem víc, ale udělat si čas všechny je vytřídit, to bude asi celkem těžký :D :D Krásná soutěž!!!

beautyofbodyandmind@seznam.cz

18. ledna 2013 v 15:24

Sleduji blog jako Lucie Fišerová.
Email: fiserova.c@gmail.com
Fotky jsem si do letošních Vánoc nechávala jen digitálně, ale začala jsem se bát, že o ně přijdu (nejsem vyrovnaný soupeř pro viry), tak jsem ty nejoblíbenější nechala o Vánocích vyvolat :)

18. ledna 2013 v 15:38

aneta.jel@seznam.cz
čím dál méně fotky vyvoláváme, bohužel, ale když některé stojí za to, vyvoláme a dáváme do alba:)

18. ledna 2013 v 18:54

pavla.klugova@centrum.cz

výběr nejlepších fotek si jednou za rok nechávám vyvolat popř. udělám fotoknihu

18. ledna 2013 v 18:55

pavla.klugova@centrum.cz

výběr nejlepších fotek si jednou za rok nechávám vyvolat popř. udělám fotoknihu

18. ledna 2013 v 21:01

sleduji na Google
zdenca016@seznam.cz
Fotky jsme vyvolávaly,když jsem byla malá,teď máme digitální fotoaparát a tak fotky prohlížíme a ukládáme do počítače.Když jsou nějaké významější a hezčí fotky tak je necháváme vyvolat a nebo z nich uděláme kalendář či fotoknihu.

19. ledna 2013 v 0:13

Tak jdu zkusit svoje štěstí... :) Určitě vyvolávám, i když to leze do peněz, ale stojí to za to! :)

19. ledna 2013 v 20:10

Sleduji :)
domisacek.domi@centrum.cz
Fotky mmám v počítači, ale vždy jednou za rok jich třetinu vyberu a nechám si je vytisknout. :)

20. ledna 2013 v 11:49

Ahoj :)
Fotky nechavam vyvolat spis vyjimecne, i kdyz zrovna letos (ehm, vlastne uz loni) jsem babicky a prababicky pojeziskovala krome jineho fotkama i s rameckem :) Ale udalost, ktera by stala za to mit na ni celou knihu, by tu byla a fotky z ni tez :)

literarnizahradka@gmail.com preje pekny den ;)

20. ledna 2013 v 13:58

ahoj necavam vyvolávat, miluju to prohlížení si starých fotek :D

kiki.brezova@seznam.cz

24. ledna 2013 v 9:55

Já si vyvolávám skoro všechny fotky a ráda si je prohlížím, je to lepší než sledovat fotky na monitoru.
natalunka@centrum.cz

27. ledna 2013 v 10:43

Sleduji, můj mail je: lehnertova.eva@gmail.com
V dnešní době už si žádné fotky vyvolávat nenechávám, naposledy to byla asi fotka pro mamku k Vánocům, před několika lety. Fotky mám uložené v počítači.

27. ledna 2013 v 11:04

sleduji
michaelaloffler@seznam.cz
Nechávám si vyvolávat nebo mi je přítel tiskne na fotopapír, ale toto dělám jen vyjímečně jinak si fotky nechívám v Pc a sleduji tam :)

27. ledna 2013 v 11:27

sleduji
katerina.z.1998@seznam.cz
Dříve jsme je vyvolávali, ale teď ne. Tak doufám, že znovu začneme :D :)

27. ledna 2013 v 12:17

pěkná giveaway :)
aandyna123@gmail.com
většinu nových fotek máme v pc, ale dřív jsme vyvolávali

27. ledna 2013 v 12:19

No, tak jelikož jsme si si jednou fotky z Řecka nechaly uložené v pc a poté se nám pc pokazil a vše se vymazalo...tak od té doby vkládáme fotky na rajče a poté necháváme hromadně vyvolat až je jich více :-)...jinak je to super, miluji tyhle knihy, miluji celkově velké fotky, které krásně ozvláštní a zutulní interiér, je to prostě bomba! Knihu jsme nechávaly udělat babičcce k Vánocům a libila by se taková kniha moc i mě, tak uvidime, snad mi štěstí bude přát :-)..


surovych.lucie@seznam.cz

27. ledna 2013 v 12:27

Sleduji. Skvělá giveaway!
My máme na fotky hard disc, ale pořád mluvíme o tom, že je konečně vyvoláme, v tomhle jsou podle mě lepší analogy, nebo foťáky na film. Tam tě to prostě nutí fotky vyvolat! :)

email: veronikamomsen@gmail.com

Anonymní
27. ledna 2013 v 13:38

Páni takovou knihu bych zužitkovala a klidně se s ní vrátila zpět k vyvolávání nebot ted mám fotky digitálně uloženy :)
Sleduji a mail je ell-e@seznam.cz

27. ledna 2013 v 20:07

Sledujem :)
Ja mám fotky i v PC ale hlavne v albumoch, po stene , na nástenke, vo fotorámikoch :) Pre mňa je to omnoho krajšie, vždy keď otvorím album a prechádzam stránkami, spomeniem si na niečo nádherné a ten moment môcť zobrať tú fotku do ruky a pritisnúť ju ku srdcu je nezaplatiteľný ;)
dominica078@gmail.com

27. ledna 2013 v 21:55

Väčšinou mám fotky len v digitálnej podobe. :)
paula.kulichova@gmail.com

29. ledna 2013 v 20:44

sledujem :)
maketeddyup@gmail.com
no niektoré ako trebárs zo stužkovej sa dali vytlačiť alebo z narodeninových osláv ale väčšinou ich máme v PC ... a moj oco je nadšený keď môže každej návšteve poukazovať fotky z pamäťovky vo foťáku na novej plazme :D :D (to je tá naša staršia generácia rodičov :D ) iba tolko som chcela :D

31. ledna 2013 v 15:11

Rozhodně vyvolat, jsou to přece vzpomínky!
siberia06@gmail.com

Nové komentáře nejsou povoleny.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...