A co na to Pavel Zedníček? (Ladybox leden 2014)

24. ledna 2014

btw. někdy se člověk musí nad názvem, aby to nebyla furt stejná nuda, trochu zamyslet, ale nska to teda šlo samo :D

Tak se na to vrhnem.


Balení.
Za jedna s dvěma hvězdičkama. Opravdu nádherné, ledové, zimní, vkusné, sladěné. Hodnotím jako nejpovedenější, jaké jsem u Ladyboxu zatím kdy viděla.









A jak se tentokrát povedla nádivka.







Cestovní balení šamponu Goldwell pro suché vlasy. Pro suchý vlasy u mě dobrý, akorát složení se mi zas až tak nelíbí - kdo čeká obligátní problém, silikony, čeká tentokrát špatně.  
Bane, kecám, to jsem vás jen chtěla vytrhnout z letargie.
Takže jo, silikony. Jsou teda až někde v půlce INCI, ale jsou tam. Pokus mu dám, nicméně jsem decánko skeptická.







Řasenka Jelly Pong Pong
Něco od téhle značky Ladybox na svém FB inzeroval dopředu. Prezentována je jako známá, ale nebudu vám kecat, já o ní teda nikdy neslyšela ani slovo. 
Krabka povedená, připomíná mi stylově Benefit. S obalem samotné řasenky už to tak slavné není, působí strašně levně a u potisku úplně čekám, že se po pár použitích setře. Navíc při prvním otevření se mi stalo to, co vidíte na obrázku č. 3, což se mi teda stalo u řasenky vůbec poprvý :D (a ne, nevyvolává to bohužel dojem nějaký extra kvality). Kartáček patří spíš k těm, co nemusím, ale vzhledem k tomu, že v dopisu je řasenka prezentována jako neurčená pro zbabělce (origo slogan), tak teda budu odvážná, vyzkouším a verdikt se dozvíte.









Krém od Dermacolu Lift & Matt.
Upřímně řečeno, tady čekám od lajdýs trochu výtky. Dermacol box už jsme jeden měli a nebylo to přijímáno zrovna s nadšením.
Pokud jde o druh krému, úplně ve smyku z něj nejsem. Omlazení sice není NIKDY dost, ale zmatňující efekt zrovna dvakrát nevyhledávám. No uvidíme, recenze bude.







Vzorkové trio Guenerve
- určené pro péči o pokožku po cvičení: prohřívací gel na celulutidu, chladící gel na zklidnění a tělové mléko. Ideální sadička pro nemazací lemru mýho typu (--> pošlu dál ;)







Pleťová oční maska Le Chaton
- celkem netradiční, jsem zvědavá na efekt.






Voucher na 50 Kč do Bubbleology
- potěšil by mě víc, kdyby se pro jeho uplatnění nebylo nutný nikde registrovat ;) Ale použiju, čaj s kulema já můžu (si tak říkám, jestli na koule obecně nejsem nějak zatížená, sakra :D).






A bonus.
Udělátko, které si vysloužilo jeden WTF pohled, druhý WTF pohled a nakonec nevyhnutelný pohled do letáku, co že to teda vlastně je. Pavel Zedníček by z něj v Kufru měl tutově orgáč!
Bez znalosti souvislostí to z jedný strany vypadá trošku jako držátko s kočičíma ouškama, kam se má vsadit obličej ... hmmm.

Nebudu vás napínat, je to prý hřebínek na řasenku a obočí. Dovětek pro odvážný měl být spíš u něj, páč na tohle já teda kulky (ani představivost) nemám :D Hlavně nechápu tu velikou díru tam, vždyť to šlo udělat jako (i když tvarově neexcentrický) hřebínek s dvěma koncema, ne?






EDIT: V komentech padly nápovědy, k čemu udělátko je. Nápovědy mi nepomohly, stále jsem si to nebyla schopná představit (pátek, asik). Takže jsem to musela natvrdo najít na Ebay, a voila, udělátko je k tomuhle :D creepy as hell! :D





Verdikt
Kdo není rozmazlená blogerka a potřebuje zrovna řasenku a krém a nevadí jí silikony ani Dermacol (páč drogerka, co je k dostání všude), tak věřím, že může být s obsahem fakt spokojená. Další věci (možná krom kočičky bez obličeje) pro ni budou jen bonus.
Rozmazlená blogerka si poremcá, že nejvíc ji tentokrát dostala krabice ;)



Co vy na lednový Ladybox? A dovedete si představit využití udělátka? :D


67 comments

24. ledna 2014 v 11:39

Líbí se mi krabička, opravdu krásná. Ale vnitřek by mě nepotěšil.. Možná tak ten šampon, ráda zkouším šampony na suché vlasy, ale jinak bych obsah asi kritizovala, včetně udělátka, které mi přijde na nic :D

24. ledna 2014 v 11:41

Nejvíc se mi líbí krabička. :D

Jako obsah by se určitě hodil, zrovna mi došel šampon i denní krém, ale že bych to zrovna musela mít.... jo a někteří měli myslím místo řasenky tužku.

24. ledna 2014 v 11:41

Obsah mě teda vůbec nezaujal, ale krabička krásná, fakt povedená:)
Hřebínek má zajímavý tvar......:-D

24. ledna 2014 v 11:42

A to udělátko jsem teda nepochopila, připadá mi jak nějaké genitální mučidlo (vzhledem k té růžové).

24. ledna 2014 v 11:43

Tak na tu pradovnou ruzovou věc, Mooro, taky nemam kulky...:-D abych ji používala :-D

24. ledna 2014 v 11:43

Ta věc vypadá fakt divně :-D já nejprve myslela, že to je škrabka na paty a pak že to je takový to udělátko z Japonska co si strčíš do pusy a má způsobovat omlazení a masáž (a taky se hodí do lehčího filmu), určitě víš, o čem je řeč, myslím, že to bylo právě na tvém FB :-D
Jinak teda JPP na mě působí tak jako dost divně. Asi to extra kvalitka nebude. Jsem ráda, že box nemám :-) Akorát bych měla problémy, co komu rozdat. To už ten vánoční byl o něco lepší :-)

24. ledna 2014 v 11:43

Jsem ráda, že jsem tentokrát odolala a neobjednala, krém mi vůbec nevyhovoval, strašně se žmolkoval, řasenka mě také nijak neohromila, značku neznám vůbec, pak už vidím jen samé a samé vzorky, jednié co mě zaujalo je ta maska. Jinak ten hřebínek na řasy lze sehnat na ebay za pár korun...

24. ledna 2014 v 11:47

uprimne - jsem rada, ze jsem si dala s LB pohov. A to se za rozmazlenou blogerku nepovazuji. Nejpovedenejsi je krabice.

24. ledna 2014 v 11:51

Krém od Dermacolu sem měla ve vzorku a udělala se mi po něm krupička na vrcholcích lícních kostí, wtf :D jinak ten obsah boxu je dost marnej...skoda

24. ledna 2014 v 11:52

Mě by potěšila krabička (je fakt boží!) a šampon, no :-D Ta poslední věc je sakra divná...

24. ledna 2014 v 11:53

Krásná krabička. :) Jinak teda řasenka vypadá docela zajímavě, ale jak se rozpadla? Denní krém od Dermacol je pro mě stále jedna z nejpříšernějších věcí, po které jsem léčila obličej dva týdny. A to jsem měla jen vzorek. :) Zbytek mě moc neláká. Jen mě pobavily ty přípravky po cvičení, co myslíš, že se stane, když se namažeš nejdřív chladícím a potom hřejícím, vynuluje se to?
No nic, zase jsem ušla hromadě kosmetiky na nic. :)

24. ledna 2014 v 11:53

po dlouhé době box co mě docela zaujal, ale že bych ho musela mít :D Goldwell jsem měla vzoreček a na zadek jsem si z toho nesedla, vzorečky nic moc, to udělátko nekomentuju :D a krém od Dermacolu mi přijde prostě docela oser, ten si můžu koupit kdy chci. Ovšem co mě nejvíc baví, je, že vždycky když se vyhlásí přítomnost nějaké MEGA BOŽÍ EXTRA ZNÁMÉ ZNAČKY, tak do boxu vždycky dají nějakou slátaninu, jako třeba tužku na oči nebo lak (případně řasenku, teda), místo toho, aby tam bylo něco zajímavějšího, pěknějšího.. nevím no :D

24. ledna 2014 v 11:53

Krabička moc krásná. Obsah mě opět nezaujal.
Krém od Dermacolu mám i v noční verzi a matný výsledek tam moc není. U řasenky je štěteček nijakej - určitě by mi slepil řasy ... a to víčko ? To mi dělají laky na nehty běžně.
Šampon by mě potěšil, určitě bych ho ráda zkusila, ale neměla bych v plánu ho kupovat dál, protože není nejlevnější ...
A to růžový udělátko z e-bay za dvacku ? Nekomentuju ...

Další box u kterého mě nemrzí, že jsem ho nekoupila.

Anonymní
24. ledna 2014 v 11:54

To udelatko je na liceni ras, aby se neobtiskly... tou dirou se koukas a malujes rasy, horni i dolni :)

24. ledna 2014 v 11:54

To je snad poprvé, co lituju, že jsem si neobjednala LB. Ne kvůli obsahu, ale ty vločky! Včera jsem je celé odpoledne jak blázen vystřihovala a lepila a..... kvůli kostýmu na karneval. Mladá se uvolila, že půjde za sněhovou vločku! Tady by jen stačilo vykuchat krabici a paráda by byla na světě. Tak, snad se bude cenit, že to máme handmade.

24. ledna 2014 v 11:55

Taky jsem si neobjednala a jsem ráda :)

24. ledna 2014 v 11:56

Krabička je fakt překrásně nádherná. Ale ani tentokrát mě obsah nenadchnul. Ještě nikdy jsem si Ladybox (ani předtím Senzabox) neobjednala a ještě nikdy jsem toho nelitovala :-D Řasenka má roztomilý obal, ale koukám, že to je tak všechno.. Tak jediný, co by mě nadchlo je karta do Bubbleology :) I když to teda nevystačí ani na jeden čajík :-D Takže mohli trochu přidat, no :)

24. ledna 2014 v 12:01

Ta krabička je nádherná, ale z ní mě nezaujalo nic. Neobjednala jsem hlavně protože z nápověd bylo jasné, že tam bude tenhle krém od Dermacolu, který jsem měla v plném balení i ve vzorku a po vyzkoušení vzorku jsem ho poslala nenačatý dál (smrděl mi).

24. ledna 2014 v 12:01

Za vec slouzi i pro namalovani radenky aby se neobtiskla vsude kolem:-D ale je fakt ze pro lidi co to neznaj divna vec:-D bte maximalne20 s postovnym na ebay i s navodem:-)

24. ledna 2014 v 12:01

Tipovací soutěž u udělátka bych projela na celé čáře. :) Když jsi nám to ale tak pěkně odtajnila, a koukám na to trochu dýl, tak mě napadá, jestli ta "oušková" část nemá plnit funkci chrániče proti obtisknutí nebo omatlání řasenky jinam, než kam má přijít...? Samozřejmě záleží na tom, jak je to reálně velké a jestli se do té "díry" vůbec oko vejde. :D

24. ledna 2014 v 12:06

Tak to velké očko v tom udělátku má svůj význam, aůe že by ho do toho jejich "líbesbrífu" nepopsali? to se prosím přiloží na oko a pak se směle řasenkují horní řasy, zřejmě tou žůžo rozpadající se novou Pingpongovou řasenkou a když se to posune dolů, tak se řasenkují spodní řasy - obojí funguje na ochranu spidního a horního víčka proti zašmudlání řasenkou.. HA!! Já byla v Kufru mistr!!!! =D

24. ledna 2014 v 12:11

Kočička bez obličeje :D No obsah by mě teda nenadchl, obzvlášť na Dermacol mám docela averzi. Jsem ráda, že vždycky odolám a žádnou krabičku nekoupím, úplně mně stačí recenze (hlavně ty tvoje) :)

24. ledna 2014 v 12:24

Jsem asi nepochopila ten dovětek o kočičce bez obličeje, můžu prosím dostat vysvětlení? (Budiž mi omluvou, že jsem před chvilkou vstala... holt spánkovej deficit je sviňa).
A do Bubbleology se klidně registruj, jejich program obnáší něco jako "každej desátej čaj zdarma" nebo tak něco na ten způsob, takže to se využije, pokud na něj chodíš. ;)
Jo a udělátko... bez znalosti souvislostí bych ho šoupla k tý bandě asijských výmyslů určených výhradně pro asijských trh, protože oni jsou na to nějak ujetý - na tyhlety vopičárny, to evropskej zákazník prostě nikdy neocení. :-D
Verunka

24. ledna 2014 v 12:25

@Brunwen přesně :DD gynekolog byla taky jedna z představ :D

24. ledna 2014 v 12:26

@Veronika - Cosmetic Jam :DD možná budu přemejšlet nad alternativním využitím

24. ledna 2014 v 12:27

@An. hm, tak já si to s tou recenzí na Dermacol ještě rozmyslím :D bych se nerada v zájmu blogu zešerednila :D

24. ledna 2014 v 12:29

@An. bude vesmír v rovnováze? zabrání se nárazu meteoritu do nejbližšího fitka?? (otázky, samé otázky! :D)

24. ledna 2014 v 12:30

@Barča jo, to taky vidím jako problém ... třeba Siberica v minulém, z komunikace to vypadalo, že tam bude minimálně jedno plný balení, a pak vzorky, pak se nedá divit, že jsou lidi zklamaný ..

24. ledna 2014 v 12:31

@Anonymní !!! stále si to nedovedu představit, ale popátrala jsem :D

24. ledna 2014 v 12:34

krabice je krásná, ale upřímně řečeno - co pak s nima? vystavenou ji stejně nikde mít nebudu, všechny, co jsem si nechala, mám v šuplíkách ve skříni. a vždycky mě pobaví komentáře typu "obsah na h..., ale aspoň mám krásnou krabičku" - to je totiž přesně ten účel, kupujeme si to kvůli krabičkám (teda já už ne, kvalita šla fakt dolů a už mě ten princip přestal bavit, akorát se mi to doma hromadilo)

24. ledna 2014 v 12:42

krabička je vážně skvělá! ty vločky vypadají jako 3D :O
co se týká obsahu.. asi jsem spíš ráda, že jsem tentokrát vynechala.. největší radost by mi udělalo "dělátko" na řasy! :D ale musím se teda zastat šamponu.. mám už 3. a 4 v zásobě a nemůžu si je vynachválit <3 (silikony nesilikony! :D)

24. ledna 2014 v 12:42

Ahoooj,

tak první box, co jsem neobjednala... už mi to fakt sralo...
A? Dobře jsem udělala!
Jediný, co bych vyzkoušela je řasenka, jinak nic... Dermacol mi neláká, zlatej Goldwell mám vyzkoušenej a špatnej není... Udělátko na řasy, no blbost... a pylíčky nesnáším!

24. ledna 2014 v 12:51

@Natálka - Little Gem já to používám na dárky no :) pár mám na různý drobnosti, co by se jinak válely, ale na vystavování mám radši plechový, když už

24. ledna 2014 v 13:26

Rasenku znam. Objednavam si canadsky beauty box a taky jsem ji tam jednou mela. Delala mi krasny rasy, ale bohuzel ma zvlastni konzistenci. Jakoby gumovou. Takze kdyz ji odlicuji tak jsou z toho takovy kousky a cucky a rozdroli se po cele tvari. A vyschla do uplne tvrde hmoty, takze jsem zvedava jak ti bude vyhovovat

24. ledna 2014 v 13:26

krabička nádherná! a to poslední jsem myslela, že je škrabka na pomerančovou kůru :D

24. ledna 2014 v 13:34

Krabice docela pěkná, ale obsah fakt nuda.

24. ledna 2014 v 14:18

No tak tomu říkám nástroj z pekel. To by u mě letělo do koše hned! :D

24. ledna 2014 v 14:51

Pozrela som prvu fotku otvoreneho a ze sakra, mala som ho kupit, mama by mala svoj oblubeny krem od dermacolu.. a potom rozmyslam co stoji ladybox a co ten krem a smiala som sa sama na sebe :D ehm, ok, dobre ze som nekupila :D

24. ledna 2014 v 14:58

Tak přesně z tohodle šamponu od Goldwell jsem měla nejhnusnější vlasy ever. A to zkouším kde co. Udělátko na na řasy je vskutku fičura á la Barbína. Barbína blondýna :D

Anonymní
24. ledna 2014 v 15:02

Tak to já jsem asi opravdu nějaká divná - a říkám to o sobě furt. Krém od Dermacolu v denní i noční verzi je pro mě absolutní jednička a sednul mi jak pr... na hrnec. A to prosim nejsem žádný kuře vopelichaný, ale stará páka...takže jsem toho za ty roky vyzkoušela mraky...

24. ledna 2014 v 15:39

Z kremu mam asi nejvetsi radost, co mi ale vadi,tak hromada pytlicku, to bych vice ocenila jeden plny produkt. Docela zklamani.

Beauty of pink

Anonymní
24. ledna 2014 v 15:43

To ruzove cosi pouziji zrejme jako dekoraci do kvetinace :-D

24. ledna 2014 v 15:59

To udělátko na řasy jsem v životě neviděla a asi bych měla velký strach, že si díky němu vypíchnu obě oči :D

24. ledna 2014 v 16:07

by som sa kludne bila,že to je inovovaná škrabka na jazyk od curaprox :-o

24. ledna 2014 v 16:17

Obsah opravdu nestoji za moc,ale misto rasenky mam mineralni make-up a vypada docela fajn.:-)

24. ledna 2014 v 16:18

Hřebínek na řasenku? Podle mě je to jasná stěrka na jazyk! :D
Asi jsem rozmazlená, páč by mi největší radost udělala poukázka na kule.. ale jenom na padesát kaček?!
Wonderfull Today

24. ledna 2014 v 16:21

Obsah opravdu nestoji za moc,ale misto rasenky mam mineralni make-up a vypada docela fajn!:-)

24. ledna 2014 v 16:49

Myslim, že by svůj byznys měli přeorientovat na výrobu a prodej okrasných krabiček.

24. ledna 2014 v 17:08

@DejnickaNaprosto souhlasím,je to hrůza, opravdu jen ta krabička je povedená.
Já se teda upřímně podivuji, že ten box ještě někdo kupuje?!!!

24. ledna 2014 v 18:07

Já jsem tak ráda, že už mi předplatné skončilo. A že mě ty krabičky dokázaly opakovaně tak naprdnout, že jsem si ho neprodloužila. Dneska bych byla hódně zklamaná. Krabička hezká, ale tím to končí.

24. ledna 2014 v 18:46

Taky jsem si myslela, že udělátko je škrabka na jazyk :-). Jinak podle obrázku mi to připomíná takvou tu gumovou šablonu na líčení rtů, co se občas objevuje v článcích o divných japonských vynálezech. Já jsem si Ladybox neobjednala a opět jsem ušetřila, neb bych z něj ani tentokrát nic nevyužila.

24. ledna 2014 v 21:06

Zdá se mi to, nebo je toho v boxech čím dál tím méně? A zase, kupodivu, nic, co by mě zaujalo... Řasenka, Dermacol, pytlíčky... jde to do kopru.

Anonymní
25. ledna 2014 v 0:36

to udělátko stojí na ebay ani ne desetinu dolaru i s poštou a vždycky mě tam skočí, at vyhledávám cokoliv, od ponožek po hourglass pudr:D

25. ledna 2014 v 1:53

@Černá Moora
No ale co ta kočička bez obličeje? :D Furt vím velký kulový... a to už jsme o dvanáct hodin dál :)))
Verunka

25. ledna 2014 v 2:03

@Dvě Verunky no udělátko:D vždyť to tam je u něj napsaný:D

25. ledna 2014 v 2:07

Korejský školačky tohle udělátko fakticky používaly a jim to fungovalo, jelikož mají ty své single eyelids a ploché obličeje. Nechápu proč ale máme tady na evropském trhu. Zní to asi trochu rasisticky, ale pro naše voči se to podle mě fakt nehodí.

Jinak si myslím, že čtyři stovky (nebo kolik ladybox stojí) za dárkovou krabici s vločkama (mě tedy přijde trochu kýčová) je fakt dost :-). Já dárky raději balím do krepáku :-) To je ale prostě ten vtip. Co kdyby tam tentokrát bylo všechno super ... Někdy se těžko odolává.

Anonymní
25. ledna 2014 v 12:46

Nevím jak Vás, ale mě tedy zaujalo, že to udělátko na řasy vydává Ladybox za SVŮJ výrobek. Nechápu, kde tu drzost berou, navíc ještě psát, že je to v limitované růžové edici? Vždyt to není pravda, růžové a modré se to prodává už x let a výrobek LB to vážně není! Jinak souhlasím. Box má cenu max pár korun a nejhezčí je na něm ta krabička.

25. ledna 2014 v 13:21

@Dvě Verunky
Ajooo, už jsem si toho všimla. Předtím jsem to zřejmě přehlídla a obrázek (a "správný" úhel pohledu mě netrknul). Tak sorry! :)

25. ledna 2014 v 15:50

Určitě by byla sranda, kdyby to tomu Zedníčkovi někdo poslal:-).

V každém případě z obalu jsem nadšená, ale obsah nic moc - Ladybox jsem měla jediný vloni v září a od té doby mě chuť přešla.

Nebavím se samozřejmě o té krabičce:-)

25. ledna 2014 v 20:15

krabička je na tomto boxu asi to jediné hezké :) tečka.

26. ledna 2014 v 9:33

Já jsem zŕejmě ta rozmazlená. Ale čekala jsem to, že to zase tak dopadne.

Anonymní
26. ledna 2014 v 11:10

Podle nápověd jsem si myslela, že tam bude nějaký vypínací krém od Ryoru, tenhle mi nesedí, v Senzaboxu už jednou byl vzoreček.
Nejvíc bych chtěla tu řasenku, někdo tam měl tužku? no to bych byla teda dost zklamaná.
Používám šampony bez silikonů - mám to vyzkoušený, jinak mě padají hodně vlasy. Ted jsem byla u kadeřnice, která umyla vlasy šamponém se silikony, a při dalším mytí vlasů mě jich zase vypadlo :-( jinak je to v pohodě. Vyhovujou mě Balea šampony (zrovna ty, které nemá Moora ráda, jsou fakt super)
Katka

26. ledna 2014 v 12:22

cože??? tam mohl být i minerální makeup? chjo ... ta řasenka je na prd, nedá se odlíčit, přesně jak už tady někdo psal - má divnou konzistenci, zgumovatí a nejde stáhnout z obličeje - honila jsem ji tampónem asi pět minut po celém xichtě :(

26. ledna 2014 v 21:44

Kočička bez obličeje :-D Těšila jsem se, jaká bude pointa s Pavlem Zedníčkem a opět jsi nezklamala Mooro. Udělátko je to teda vskutku ďábelské. Zajímalo by mě, jestli fakt existuje někdo, kdo tohle běžně při každodenním líčení používá. :-D

Krabička se mi taky moc líbí, ale to je asi tak vše. Opět nelituji, že jsem si ještě nikdy žádný box neobjednala.

27. ledna 2014 v 12:16

To udělátko je úúžasnýý, to jsem ještě neviděla. Krabice by se líbila mé dceři, ta je na malování a kosmetiku žhavá.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...