Novinky - akce - slevy - tipy

27. března 2014

V posledním týdnu se zajímavé novinky docela nakupily, takže než bych si s nimi zaspamovala Facebook do bezvědomí, raději je shrnu do oblíbeného tipovacího postu, ať je máme pěkně přehledně pohromadě. Heslo dne: příjemných novinek není nikdy dost! :)



1) Kiehl´s
Včera byla určitě nejzajímavější zpráva ta, že na přelomu května a června 2014 se v OC Nový Smíchov bude otevírat první obchod Kiehl´s v České republice.
Kdo sleduje americké blogy a fóra o kosmetice, určitě už o téhle značce mnohokrát slyšel. Pokud by ji ale někdo právě potkal poprvé, níže může mrknout na výňatek z tiskové zprávy, kde jsou hlavní body, proč jí věnovat pozornost, docela dobře popsány. A komu se to číst nechce, tak udělám tl;dr a shrnu, že tohle prostě potřebujete (s gůglením začněte u midnight recovery concentrate a clearly corrective dark spot solution). Btw. vyslovuje se jako [ki:ls].

Společnost Kiehl’s se opírá o svou jedinečnou lékárenskou tradici, která se pojí s nejmodernějšími vědeckými výzkumy, díky čemuž se od ostatních liší testovacími standardy i nepřekonatelnými a revolučními výsledky na poli pleťové i vlasové kosmetiky. Kiehl’s si od svého vzniku roku 1851 vydobyl pověst značky, která se inspiruje nejnovějšími objevy nejen na poli kosmetiky, ale zejména vědy i medicíny. Netradiční pozadí i výjimečná historie produktů zajišťuje značce na trhu unikátní postavení.

V šedesátých letech minulého století patřila společnost Kiehl’s k vrcholným výrobcům a distributorům lékařských mastí, bylinkových farmak a raných léčiv. Uvedla například jeden z prvních penicilinů nebo péči opírající se o účinky aloe vera, která hojila popáleniny a kterou hojně doporučovala i vláda Spojených států amerických po druhé světové válce. Od té doby začala Kiehl’s vyvíjet moderní produkty péče o pleť, jejichž složení i testování podléhalo normám pro farmaceutický průmysl. I dnes se společnost drží svého dědictví a podrobuje vývoj každého svého produktu rozsáhlému výzkumu, rozvoji i přísnému bezpečnostními testování.

Ve všech obchodech Kiehl’s se mísí lékárenská tradice s moderními prvky, které odkazují ke kořenům sahajícím do newyorské čtvrti East Village. Každý návštěvník, který do našeho jedinečného obchodu vstoupí, se ihned ponoří do dlouhé historie značky Kiehl’s a jejího výstředního rázu. Po celém prostoru obchodu může narazit na dědictví značky Kiehl’s, a to včetně fotografií původního newyorského obchodu, zakladatelů značky Kiehl’s i různých akcí, které značka sponzorovala. Návštěvníky překvapí i zcela netradiční prvky, mezi něž patří legendární kostlivec jménem „Mr. Bones“. Na světě nenajdete dva úplně stejné obchody Kiehl’s, ze všech však doslova sálá starobylá lékárnická tradice.

Spolu s tímto jedinečným a osobitým prodejním prostředím zůstává společnost Kiehl’s Since 1851 věrná svému dlouholetému odkazu, a tak v každém ze svých obchodů nabízí bezkonkurenční zákaznické služby. Všichni zástupci společnosti Kiehl’s perfektně ovládají jedinečný klientský servis, znají veškeré přísady a v souladu s farmaceutickou minulostí společnosti umějí doporučit vhodnou péči a příslušné použití produktu. To zákazníkovi přinese řešení na míru, které bude cílit na individuální potřeby konkrétní pleti nebo vlasů.

Obchod Kiehl’s v OC Nový Smíchov tak bude, stejně jako ve všech ostatních obchodech, hrdě pokračovat v unikátní tradici nabízení vzorků „vyzkoušejte před zakoupením“, která vznikla už před dvaadevadesáti lety v prvním newyorském obchodě. Dalšími benefity jsou věrnostní program pro zákazníky a program pro ochranu životního prostředí spojený s recyklací. Těmito aktivitami se Kiehl’s odlišuje od ostatních značek na trhu.






2) DM
DM slaví pět let věrnostního programu a mimo jiné přípravila poměrně zajímavou slevu 25 % při nákupu 2 a více kusů produktů dekorativní kosmetiky za 30 bodů.



3) Elnino
U elnino.cz si lze po následující tři týdny opět za zvýhodněnou cenu pohrát s poštomatem.






4) Inglot
Inglot nově vypustil do výběhu vlastní variaci na nanášecí houbičku typu Beautyblender.





5) Benefit
Jednou z letních novinek Benefitu jsou tónované balzámy, které budou tvořit dvojky k jejich proslulým tintům. Na tinty mě neužije, nebaví mě se s nimi patlat, ale Benetint objektivně považuju za výborný odstín, takže jeho párový balzám Benebalm rozhodně hodlám omrknout. 
Možné využití je i současně s tintem - tedy rty natintujete a pro jejich hydrataci ještě namáznete balzámem.





6) Chanel
V Pařížské ulici momentálně probíhá rekonstrukce domu č. 3 a předpokládá se, že do jeho přízemí se nově přesune butik Louis Vuitton, který tak získá větší prostor a lukrativnější umístění blíže ke Staroměstskému náměstí. Z čehož je mi jasné, že jste úplně ve smyku a už si jdete stoupnout do fronty. Díky tomuto přesunu se uvolní jeho dosavadní prodejní prostory, které se nachází na roku Pařížské a Široké ulice - a jedním z vážných zájemců o jejich pronájem je údajně Chanel! Chápu, teď nevíte, kam poběžíte nakoupit dřív, a asi z toho nska neusnete. Ale žádný strachy, už se dostávám k pointě. Z kosmetického hlediska butik Chanel totiž běžně znamená i vůně Chanel z exklusivní řady - a to by bylo tedy NĚCO. V současnosti je nejbližší asi ve Vídni a vůně lze objednat, ale co si budeme povídat, možnost vyzkoušení by zrovna u nich byla k nezaplacení. Řada se nazývá Chanel Les Exclusifs, flakóny mají objem 200 ml a stojí kolem € 200. Osobně k nim mám velmi ambivalentní vztah (stejně jako k mainstremové produkci Chanelu) a většina se mi nelíbí ve smyslu nebaví mě nosit (i když je fér říct, že Coromandel používám jako zbraň hromadnýho ničení), ale to nic nemění na tom, že to jsou opravdu super kvalitní a jedinečné vůně a každý Chanel fanda z nich bude naprosto u vytržení. Takže - budeme doufat :)
Btw. cena se může zdát od pohledu vysoká, ale vzhledem k objemu je to naopak docela dost levné, pokud se porovná s podobnou produkcí (kupř. exklusivní Guerlainy jsou mnohem dražší - špatné pro mě).






7) Marionnaud
Své původní prostory v Debenhams na Václaváku přenechala Douglasu a nyní slavnostně otevřela novou prodejnu hned u koně. Akce k otevření probíhají ještě dnes a zítra a osobně mi nejzajímavější přijde 20 % na dekorativku, jelikož u některých položek je Marionnaud levnější než Sephora (a 20 % slevu u ní nelze získat tak často jako u Sephory).






8) Garnier
... a nová řada na poškozené a lámavé vlasy s medem. Dávám spíš tak pro zajímavost, žádné extra naděje do ní nevkládám, ale obal je pěkný a šampony někdy nemají špatné.

9) Gabriela Salvete 
Po úspěchu Stars to opět zkouší s laky, tentokrát s puntíky. A já jim předpovídám velké blogové haló.
Ačkoli osobně puntíky neakceptuju jinde než na hrnku granka (a např. na oblečení a čemkoli podobném mi přijdou trapně diblíkovsky infantilní - pokud tedy jednomu není deset nebo není právoplatná pin-upka), imo docela oprávněně se obávám, že v následujících měsících uvidíme tyhle laky na blozích tak často, až z toho budeme mít všichni puntíkované mžitky :D






A to by bylo pro dnešek vše. Co vás zaujalo nejvíc? Už jste něco šoupli do wishlistu? Kiehl´s třeba? :D
Jinak pokud máte taky nějakou zajímavou novinku, podělte se v komentářích! :)




35 comments

27. března 2014 v 7:43

Tak sprava o Kiehl´s v CR ma uplne zabila, dalej ani nemusim citat. Och!!! Zavidim!

27. března 2014 v 8:17

Videla som swatche tych balzamov od Benefitu ale podla mna boli totalne priesvitne, bez farby....skoda :/

27. března 2014 v 8:29

Tak Kiehl's a Chanel mi udělali radost (nevim, jestli tam náhodou nemá být tvrdý Y, ale jsou to skoro kosmetické osobnosti, ne :)) ). Dík, za good news, takhle po ránu!

27. března 2014 v 8:41

Na Kiehl´s jsem zvědavá, ale zase jako nepražačka kdo ví kdy ho navštívím...

27. března 2014 v 8:45

Na Kiehls se fakt těším! Ta GS vypadá docela zajímavě, pěkné barvy, ale ten efekt cukru... No jsem zvědavá :))

27. března 2014 v 9:00

Tyhle články mám moc ráda :) z "pražských novinek" sice moc u vytržení nejsem, protože to mám přes celou republiku, ale třeba akce v dm jsem se nemohla dočkat od chvíle, kdy se o ní poprvé zmínili na webu :D :))

27. března 2014 v 9:01

no, tak Kiehl’s vypadá lékárensky, pokud tak i bude vonět, tak bychom se mohli kamarádit; ačkoli nejsem moc na laky, tak se mi moc líbí ten odstín levandulový, proti puntíkům v zásadě nic nemám, ačkoli je příliš nevyhledávám, takže myslím, že ho minimálně vyzkouším. A zrovna včera jsem se podivovala nad zprávou, že letos by měla být velkým hitem v odívání kombinace kousků pruhovaných s kousky puntíkovanými, pravda, nad obrázky se jsem téměř zvracela.... ale asi tak stejně se mi líbil další hit - velké hranaté ramenaté kabáty....

27. března 2014 v 9:04

Oo, puntíky, tak na ty jsem zvědavá:-) a na Kiehls se těším, bude to pro mě zas nová značka:-)
Hedwica♥

27. března 2014 v 9:34

tak na lojzu do fronty neběžím, ale jinak zajímavý novinky :) já puntíky leda na šátku, ale ty laky musím omrknout, až budou v prodeji

27. března 2014 v 9:39

na Kiehl's jsem teda hodně zvědavá! ještě jsem od nich nic neměla, tak si určitě přijdu něco ozkoušet, doufám, že budou mít na otvírání nějakou hezkou akci :)

27. března 2014 v 10:00

Páni, to Kiehl's mě fakt zaujalo, to jsem teda zvědavá:) A na puntíky taky, ty já můžu :D

27. března 2014 v 10:24

Super článek! Přečten jedním dechem. Puntíky mě pobavily. Zaujal mě Kiehl's, DMko a Chanel. Benefit balzámy jsem si včera zkoušela (tady v Německu) a jsou faajn. :)

27. března 2014 v 10:41

Na Kiehls sa urcite pojdem pozriet:) som zvedava na cenovu relaciu produktov, o znacke som este totiz nikdy nepocula (shame on me!):P benefitie balzamy ma zaujali tiez, hlavne cerveny a merunkovy:)

27. března 2014 v 11:14

Kiehl’s jsi jako informaci měla nechat až nakonec :D Všechno ostatní v článku je pak na vedlejší koleji :D ale abych zbytku nekřivdila, tak z Sugar mám v merku 2 laky (proti puntíkům nic nemám :) DM, Elnino a Inglot mě nechává chladnou.. Benefit patlátka na rty jsou pro mě zbytečná, protože Tinty nevedu, nejsou nic pro mě :) vůně Chanel zní zajímavě, proti Chanelu jinak nic nemám, mám ji jako značku ráda :) a Marionnaud a Garnier mě taky neoslovilo :)

27. března 2014 v 12:50

Nejvíce se mi zalíbily ty puntíkované laky na nehty od GS :D Jen je škoda, že mě ani jeden odstín příliš nezaujal :(

27. března 2014 v 13:30

Slevu v DM určitě využiju a snad bych zkusila i ty šampóny, ač šampony Garnier už nějaký ten pátek nepoužívám. S touhle řadou ale zkušenosti nemám, tak bych to i riskla :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

27. března 2014 v 16:13

přesně to samé jsem si říkala, když jsem viděla, že GS uvádí nové laky na nehty! jakože nic proti nim, mají evidentně hodně dobře promakaný marketing, ale už teď se mi dělá blbě z toho, jak zas budu všude číst, jak jsou laký krásné, uvidím 150 tisíc jejich fotek a pak, úplně stejně jako s pískáčema, si řeknu, že bych si je už jen kvůli všeobecné hysterii nikdy nekoupila :D

27. března 2014 v 16:35

Tak ty parfémy Chanel mě potěší! Celkově mám vůně Chanel ráda, i když sama nosím jen některé. A miluju exkluzivku Beige, kterou jsem si musela kupovat ve Vídni. Takže příležitostně ráda vyzkouším zase nějakou další. Díky moc za info :)

27. března 2014 v 16:58

Ta řasenka bude taky s puntíkama?
Jinak já se na nový a větší LV těším:-)))

27. března 2014 v 17:08

@lučiak takže říkáš, že už balíš kufry a stěhuješ, se jo :D

27. března 2014 v 17:09

@moon taky jsem na některé koukala a právě se mi zdály ok ... resp. ten červený jako červený .. ale je pravda, že záleží, kolik dali vrstev a jak to bude vypadat pak na rtech

27. března 2014 v 17:11

@Meduňka-B to už je in pár let, ne? ještě teda s kytkama ... nejlíp puntíky, proužky a ještě kytky ... ale jestli to teď zase vytáhli víc, tak si prorokuju, že letos za módu moc neutratím :D

27. března 2014 v 17:12

@Mia tam už je maj, jo? tsts, zas jsme brutálně pozadu ;)

27. března 2014 v 17:14

@Sarah tak příště to budu dávkovat postupně od nejslabšího :DD

27. března 2014 v 17:16

@nuf do Beige jsem vkládala velké naděje, dle popisu ... nevyšlo, ale co mi evokuje, si radši asi nechám pro sebe, abych ještě někoho neodradila :D

27. března 2014 v 17:18

@Dejnicka určitě jo - a všichni si pak budou fotit, jak ty puntíky na řasách nejsou vůbec vidět

Anonymní
27. března 2014 v 20:30

Z Prahy: nejbližší Chanel je v Norimberku (320km) v Breuningeru. Vídeň je 350km a navíc po podstatně horší cestě, samá okreska a vesnice + v Rakousku placené dálnice - a výběr v butiku je žalostný. Vídeň je tak pro Brňáky... :D
Nejlepší je Berlín, 370km většinou po neplacené dálnici, v butiku i v KADeWe mají všechno okamžitě po vypuštění na trh: http://parfumerka.wordpress.com/2014/02/21/prima-parfumerie-kadewe-berlin-der-garten-eden/
A druhý fajn velký butik je v Mnichově, což je 400km, ale komplet po dálnici už z Prahy, pohodlná cesta a pěkné bohaté město.
Jestli bude Chanel v Pařížské, tak z toho nejsem nijak odvázaná, předpokládám, že nabídka bude stejně omezená jako ve Vídni a jako bonus určitě ty super-příjemné rusky mluvící prodavačky...mno.

27. března 2014 v 20:55

já puntíky miluju, takže tu řasenku i laky prostě musím mít! a Chanel... juchů! i když teda mně moc Chanelovský parfémy nevoní, takže tu jejich super řadu asi moc neocením :D

27. března 2014 v 20:56

@Černá Moora
řasenka s puntíky nebude. bude to klasická diamantová verze. jen má tento limitovaný obal ;)

28. března 2014 v 11:34

@Natálje
To byla ironie/vtip;-) Ale byl by to dobrý marketingový tah, asi si to nechám patentovat, řasenku s puntíkama jsem ještě u nikoho neviděla:-D

28. března 2014 v 14:41

Ja se moooc tesim na Chanel protoze na jednu kabelku ciham uz pres rok a nakonec mozna ze pro ni nebudu muset az nekam daleko. Laka me i Kiehl´s, o tom zadna, a konec koncu i ty puntiky, ne na me, ale na detech se mi libi moc!

Anonymní
29. března 2014 v 22:25

Tady nekdo opisuje.... Ukazme si na ni: Gabriela Salvete. Kiko Milano tyhle laky uz ma na trhu (a ja v supliku) pod nazvem Cupcake. A vloni meli kolekci s nazvem Sugar mat (piskace).
O Chanelu na Parizsky se mluvi uz asi 6 let, tak uvidime, jestli se opravdu zadari.
Martina

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...