Dekorativní novinky od L´Oréal

8. dubna 2015

Nevím jak vy, ale já o dekorativce nějak nejsem schopná psát diplomové statě (pokud to teda není něco úplně výjimečného, co se přihodí jednou za sto let, třeba takový kule od Guerlaina). A aby to bylo spravedlivé, tak mě je nebaví ani číst (pokud dtto) a vždycky je jen rychle prolítnu v zásadních bodech a omrknu odstíny. 

Nska to tedy bude opět jeden scukovací článek v duchu hesla stručně a výstižně.





Oční stíny Color Riche L´Ombre Pure
- hledala jsem, jestli k téhle kolekci nenajdu nějakou legendu (proč, jak, výhody), ale nějak jsem neměla štěstí (krom zjištění, že v zahraničí byly dostupné už minulý rok v létě). U nás teď jsou každopádně novinkou (a v Rossmannu je mají zrovna v akci, kdo by chtěl vyrazit na lov).
- na fotu vidíte:
Nude 206 - broskvově stříbřitý lesk, je to taková ta klasická rozjasňovačovitá barva i textura (žádné třpytky), hodí se jak na celé víčko, tak i pod obočí nebo do vnitřního koutku
Nude 205 - zlaté třpytky na jemném závoji zlaté barvy. Imo bude nejlíp vypadat jako efekt přes nějaký jiný stín.
Matte 100 - klasická sytá matná černá. Vzhledem k tomu,  že úplně matných černých stínů v drogerce moc nepotkáte, je to určitě plus.
Lumiere 502 - struktura, která mi nejvíc ze všeho nebezpečně připomíná pralinku. Barevně jde o studený lesklý šedohnědý odstín.

- textura 205 i 206 je hodně měkká a nejlíp a nejrychleji se asi budou nanášet prstem
- výdrž všech bez báze docela fajn, barva se nijak neslévá, spíš postupně bledne (ve smyslu, že po nějakých těch 10 hodinách bude u tmavých odstínů o něco světlejší než po aplikaci, ale pořád tam bude)
- co se mi nelíbí, je balení, je to hodně lehký plast a na jeho zlaté obrubě by se udělal škrábanec snad i kvůli tomu, že jste se na ni křivě podívali 









Řasenka Mega Volume Miss Manga Punky
- reklamu v televizi s vykouklou modroočkou jste asi nepřehlédli. Musím přiznat, že efekt, co jí na řasách s touhle řasenkou udělali, mě dost baví a přijde mi origo (v čemž budu asi výjimka :D), ale na mých vlastních to bohužel vypadá blbě, neb je na to mám moc dlouhé. Ideálně tedy pro krátké řasy a jednotlivé trsy slepit pinzetou.
- krom ostnů se s ní samozřejmě můžete namalovat i normálně, ale vzhledem ke svému původnímu účelu počítejte s tím, že lepí mnohem víc než normální řasenka. Na druhou stranu díky hutné textuře řasy hodně zvedne a nahoře je i udrží, tkž pokud toužíte po mrkačkách, mrkněte na ni.




   




Laky Color Rich 
Wax Effect dělá čest svému jménu a opravdu se zdá, že nehty nemáte nalakované, ale pokapané našedlým voskem. Což mi přijde poměrně zajímavé (ale berte to tak, že nejsem žádný lakový guru a třeba je to úplně normální a k nalazení u každé druhé značky).
Metallic Effect má imo připomínat hrubý kov, ale nejsem si jistá, jestli to spíš nevypadá, že vám lak zbublinkoval ...









Super Liner Smokissime
- aneb pudrová oční linka aneb instantní kouřové oči v tyčince
- na jejím konci je měkká zašpičatělá hubka (takové řešení jsem asi ještě jinde neviděla), která podle tlaku, který se na ni vyvine, vytváří různě sytý černý stín
(jak to funguje - jestli je barva ve víčku, kde je další hubka, nebo v dolní časti, nebo to nějak spolupracuje navzájem - jsem zatím neodhalila, ale mohla bych si alespoň konečně zapamatovat, že se šroubuje, netahá)








Super Liner So Couture
- v hluboké depresi z neuvěřitelně se rozmazávací linky od Dermacolu (která se údajně vůbec nemaže, haha) jsem potřebovala rychlou náhradu a tohle byl vítěz. Kreslí se s ní pěkně, linka je dostatečně tenká, pokud je potřeba, a hlavně - celý den se nehne.








Co vy, zkoušeli jste něco z novinek? Dojmy? A udělali byste si na řasách ostny?



13 comments

8. dubna 2015 v 8:29

Určitě jdu zkusit ty stíny! Dík za tip.

http://lifestylebykej.blogspot.cz

8. dubna 2015 v 9:20

Mě zaujaly hodně ty stíny, jsou fakt povedené, ale momentálně žádné takové nepotřebuji, tak jsem jen zamáčkla slzu. každopádně mě ale potěšil ten super liner a na ten se asi vrátím do drogérky podívat. Díky za tip ;) bára.kára blog

8. dubna 2015 v 9:22

Mně se docela líbí ty stíny a barva tmavšího laku :)

8. dubna 2015 v 11:09

Jsem rada,ze se mnou konecne nekdo sdili depresi z jinak vsemi opevovane Dermacoli fixo-linky. Whatever..tahle od Loreal je lepsi - podrazdene a uslzene oci u me teda taky neprezila,ale bezny den zvlada s prehledem. A linkuje se s ni taky 100x lip,nez s Dermacolkou.

8. dubna 2015 v 11:45

Zaujaly mě laky na nehty, ty mi přijdou úžasné. Pokud jde o stíny, tak určitě super, ale v poslední době mám raději paletky než mono. Jinak řasenka mě bohužel neláká. Efekt slepených řas není nic pro mě :(

Jak šetří shopaholici?

8. dubna 2015 v 12:30

Moc se mi líbí ty stíny, budu na ně muset hodit očmena :D

8. dubna 2015 v 14:18

mně se hodně líbí teda ty stíny, hlavně ty světlé vypadají skvěle!:)
Once Upon a Time

8. dubna 2015 v 14:58

Na tu pudrovou linku jsem koukala už asi před měsícem a nemohla jsem pochopit, jak může být takové kopyto označeno za linku :D

My Make-up Store

9. dubna 2015 v 0:11

L´Oreal mě dost baví a chystám se něco nového pořídit, asi nějakou řasenku nebo fixu. Ostny na očích se mi líběj a klidně bych do toho šla. :)
blog Měj se ráda

Anonymní
9. dubna 2015 v 8:26

Neskusala som nic, ale zajdem mrknut na tu linku, ptz mam rovnaky problem s "nerozmazavajucou" sa linkou od dermacolu. A este pozriem aj pralinkovy tien, inak nic moc, laky maju desny finish podla mna, na ten metalicky by som sa nedokazala na sebe pozerat. A moj mozog neberie, ako z toho pudroveho Super Liner Smokissime vytvorit linku...

9. dubna 2015 v 16:08

Mně řasenky z řady Miss Manga nesedí ani omylem, a na tu hubku místo linek jsem se dívala taky. Nesebrala jsem na to odvahu:-). Není nad "normální" aplikátor:-).

10. dubna 2015 v 13:26

tak ty hubko-linky zas až taková novinka nejsou. Jenom je spíš firmy prodávají jako stíny. A barva je ve víčku. Jen tak pro info. :)) třeba tady: http://www.kikocosmetics.cz/make-up/eyes/eyeshadows/Eyetech-Look-Eyeshadow/p-KM00307002

18. května 2015 v 15:40

Kdy konecne zacnou davat drogerkovym rasenkam normalni nazvy bez toho SUPER MEGA HYPER VOLUME a kriklaveho obalu :) Chapu, ze chteji zaujmout, ale uz to zacina odpuzovat :) Jinak laky L oreal mam celkem rada, podivam se na ne :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...