Zaujalo: neony

12. září 2011

Že nejsem na barvičky asi zbytečné nějak zdůrazňovat, na druhou stranu známe všichni rčení o výjimkách a pravidlech, takže teď vám ukážu jednu, která před chvílí potvrdila ta moje.
Naprosto skvělý kousek.




Jako přidanou hodnotu ještě hodím tip na blog, kde mě tahle věc původně praštila do oka - EASY FASHION.
Pokud si blogy rozdělíme na ty, které sledujeme z upřímného zájmu a přečteme okamžitě každý nový příspěvěk, a pak na ty, které sledujeme z jiných zájmů (ať už spíše zlomyslných nebo třeba z "povinnosti", protože by neměly být přehlíženy), tak tenhle u mě rozhodně už od začátku patří do té první (která je zároveň poměrně malá). Baví mě mnohem více, než třeba takový Sartorialist, Altamira nebo Face Hunter (což si musím přiznat hlavně při pohledu na počet nepřečtených příspěvků, které mi u nich momentálně svítí). Zato tady je to tradiční nula. Zaprvé se mi líbí provedení fotek samo o sobě, zadruhé - fotí se v Paříži (kdo potřebuje ještě něco víc?), zatřetí - když jsou foceni lidé z ulice, jsou dotázáni i na oblíbený parfém, takže to je pro mě jakožto na vůně zatíženou osobu další zajímavý aspekt.




Kromě Easy fashion začali nedávno provozovat ještě blog další - L´EFFORT MODERN - nepřispívají tam tak často (škoda) a lidé na fotech se někdy opakují (to zas tak nevadí), ale jinak taky stojí za to.


Pokud máte tip na nějaký ne úplně profláklý zahraniční street blog, podělte se :)

5 comments

12. září 2011 v 23:07

Easy fashion - skvěle - díky za tip. /se toho zas dneska moc nenaučim

13. září 2011 v 0:13

Mi povídej - ja jsem ve skluzu už dva dny, sakrblé :D

13. září 2011 v 12:24

Dík za tip na blog.
Akorát mě na tom náhrdelníku nahoře, kterej bych jinak snad i vydejchala, strašně rozčiluje ten zelenej šutr, co je zasazenej jinak než ostatní. Mám nutkavou potřebu ho "vrátit do správné pozice".

13. září 2011 v 13:01

Easy fashion sleduju už několik let, pořád mě baví, a právě i to, že se někdy ptají na právě přečtenou knihu, parfém, a tak, se mi na tom líbí moc:)

13. září 2011 v 14:19

@Zu Právě ten zelenej šutr mě na tom baví nejvíc :D bez něj by to byla jen taková souměrná nuda ... ale jinak to chápu, taky jinak patřím k těm, co maj tendence na pohled nesouměrný věci urovnávat.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...