Moschino na Fashion Days

24. března 2011

Dnešní nabídka se docela povedla.





Původně jsem si sice nic pořizovat nechtěla, ale když jsem viděla ty nerez přívěšky na mobil (které tam ovšem mají vedeny nesprávně jako klíčenky - což nejsou už od pohledu, ale raději jsem se ještě přesvědčila googlem), tak jsem neodolala.
Miluju cinkrlata všeho druhu a proto mě dlouhodobě rozlaďuje, že sehnat k ozdobení telefonu něco šik a zároveň z kvalitního materiálu, který po pár týdnech neoleze, je téměř nemožné. Nerez je tady naprosto ideální řešení (stříbro a zlato by samozřejmě byla taky možnost, ale 1) na nic takového jsem nikdy nenarazila 2) i kdyby, určitě by stály víc, než jsem zase do takové věci ochotna investovat).
Vyhrála kuželka.




Je pravda, že například kousky od Alchemy Gothic taky nejsou špatné, ale je to anglický cín (jak jinak u nich), a já tenhle materiál zrovna dvakrát nemusím, přijde mi málo lesklý (pokud by se vám líbily, a nechtěli jste objednávat ze zahraničí, u nás je nabízí Nosferatu).




Ujde i tahle sova.





btw. vintage Moschino náhrdelník, na který jsem náhodou narazila při pátrání po tom, co jsou "klíčenky" na Fashion days vlastně zač, je naprosto úžasnej (ebay, Ł250)


1 comment

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...