Stella McCartney Alexa x Zara

26. března 2011

Když už jsem projížděla online nabídku kvůli hledání fota dnešního trika, samozřejmě jsem nemohla vynechat kabelkovou sekci - kabelkovou sekci já totiž nemůžu vynechat nikde :D

Zaru navíc dlouhodobě považuju za shop, kde se jim většinou zavazadla dost povedou, a když už nic jiného, tak minimálně taška se mi u nich vždycky nějaká zalíbí - a aby to nevyznělo špatně, raději hned uvedu, že "zalíbí" v žádném případě není synonymum k "zakoupím" (což je nevyhnutelný důsledek absence nafukovacího rozpočtu i nafukovací skříně a v souvislosti s tím naopak přítomnosti nakupovací příčetnosti - která ale pokud někdy někde povolí, bude to rozhodně nejdřív v oblasti tašek :))).

No a když jsem si všimla téhle (Ł59.99) ...




... hned jsem si řekla, že to jsem nedávno přece někde viděla (ale u Zary to nebylo). A měla jsem recht :)

Stella McCartney, €955




Obě ty tašky jsou samozřejmě strašné, a úplně nějvíc mi připomínají výplet židlí, které jsme kdysi měli, ale zaujalo mě to z hlediska toho, že hranice mezi padělkem a pouhou inspirací vůbec není tak jasná, jak jsem si dříve myslela.



A teď něco pro spravení chuti.
Tohle je od Stelly McCartney naopak sakra pěkná práce. K dokonalosti jí chybí jen to, že je (pro mě úplně nepochopitelně) z koženky.


6 comments

27. března 2011 v 11:41

ja proti vyplni zidli nic nemam, naopak:)
jen me ponekud zneklidnuje, ze se mi ta ze zary libi mnoohem vic nez ta od stelly...

27. března 2011 v 19:50

soví mládě: ja myslím, že to je pochopitelný, ta zara má lepší tvar, nevypadá tak kovbojsky, a navíc je větší ;) (navíc její cena v kombinaci s tím, že ani mnohonásobně dražší stella není kožená ...)

28. března 2011 v 14:21

no mne sa teda tie prve dve tasky celkom pacia :P

28. března 2011 v 19:38

je z kozenky, protoze Stella je veganka a nedela nic z kuze :)
kazdopadne myslim, ze jeji material bude kvalitou odpovidat cene a zas takovej vixlajvant to nebude...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...