Čarodějnické pomstychtivé lhářky

16. ledna 2012

... aneb tři seriálové tipy.





1) Pretty Little Liars



- počítám, že asi skoro všichni znáte, ale i kdyby jeden člověk, co si to přečte, ne, tak stojí za to tento seriál zmínit, protože je naprosto skvělý a neuvěřitelně návykový.

Osobně jsem si ho našla jako náhradu za Gossip Girl, jejíž právě probíhající sezónu považuji za naprostý propadák. Aneb fakt by mě nenapadlo, že někdy budu litovat zmizení Vanessy, protože přesto, jak mě její postava vždycky strašně iritovala, proti tomu, co tam je teď (sípající milfka, šišla a nudná wannabe pipina), byla ještě zlatá a zábavná.


2) Revenge



Tady tak nějak nevím ... seriál je to tématem docela zajímavý, ale k srdci mi úplně nepřirostl (aneb žádná krutá nedočkavost kvůli každé další části). Nicméně zatím je venku prvních 10 dílů, takže koukám dál, co z toho nakonec vyleze ... Ale musím vyjádřit velké plus za hlavní hrdinku, která je úplně parádně nesluníčková ;) (doporučuju se přesvědčit na vlastní oči, protože na ČSFD má seriál hodnocení v červených číslech, takže je dost možné, že vás zaujme více než mě).


3) Eastwick



Seriálová verze Čarodějek z Eastwicku. Pokud stejně jako já milujete Gilmorova děvčata, tohle vás 100% dostane. Zaprvé je to podobně vtipno-inteligentně ukecané, zadruhé je to natáčeno v podobných kulisách rozkošného barevného pidi městečka (no, podobných ... náměstí je stejné :)).
VELKÁ škoda je, že seriál kvůli nezájmu americké části publika bohužel přestali po 13 dílech vysílat. V UK byl sice úspěšný, ale k jeho přežití to nestačilo. Přitom potenciál byl obrovský. Takže takhle máme jen jednu řadu s otevřeným koncem.
Btw. nic proti klasice, ale filmový ďábel mi přišel vždycky velice netraktivní až nechutný, tady to z hlediska přitažlivosti jeho představitele dopadlo o dost lépe ;)
Btw2. dceru jedné z hlavních postav hraje stejná herečka jako Hannu v Pretty Little Liars.

8 comments

17. ledna 2012 v 10:48

Jezis, jen ne Gilmorova devcata....Jinak tipy jsou pěkné :)

22. ledna 2012 v 1:08

naopak, gilmorky forevah! :D můžu sledovat pořád dokola

Anonymní
26. prosince 2012 v 16:28

Co Revenge? Chytlo tě to dál? Já to tu objevila, na tvojí radu zkusila, jsem u 17.dílu a vzhledem k tomu, že nesnáším sluníčkový lidi, tak hlavní hrdinka mě hodně zaujala. Celkově mě to teď nějak chytá, škoda, že musím dělit čas i na školní věci:D Jinak PLL je tak supr. -A.

26. prosince 2012 v 16:36

@Anonymní pořád se nedokážu rozhodnout :D jednou mě to fakt baví a pak zase nějak ne a úplně zapomenu zkouknout nejnovější ... teď jsem třeba už dva díly ve skluzu
u tohohle seriálu je navíc blbý, že ta zápletka je trochu komplikovaná tím teroristickým spiknutím (a teď třeba i jistejma investicema do firem a kdo co proč koupil) a pořád se zamotává víc a víc

ale je to každopádně velice originální seriál a stojí za pozornost, o tom žádná

Anonymní
30. prosince 2012 v 18:07

@Černá Moora

Tak mám dokoukáno do posledního odvysílanýho.. naštěstí teď odpadla Gossip Girl, když mi přibylo tohle:D Nemáš ještě nějaký doporučení? Budou zkoušky, tak je potřeba se někde uklidnit! Naštěstí studuju jazyky, tak si ty seriály odůvodňuju tím, že trénuju poslech:D -A.

5. ledna 2013 v 0:22

@Anonymní :))) co třeba Lying Game? Nebo u Lucifrid jsem četla včera tip na seriál Homeland a ten vypadal dost fajn
případn Skins? (ale to asi znáš)

Anonymní
6. ledna 2013 v 0:22

Lying Game jsem videla asi tri dily, ale pak jsem naprosto propadla Revenge:D Zkousela jsem kouknout na piloty jeste Hart of Dixie a The Secret Circle a nejvic me z techhle chytla Revenge. Ten Homeland vypada hodne dobre, Skins taky neznam. Diky! -A.

6. ledna 2013 v 1:09

@Anonymní no tak jestli neznáš Skins, tak to budeš nadšená - resp. bych řekla, že se od toho pár dní neodtrhneš :D naprosto úžasnej seriál, všechny 4 první řady. 5. a 6. mě bavily tak z půlky, blbej výběr herců, ale i tak tam mám pár oblíbenejch dílů - první 4 jsou ovšem skvělý, nedokážu se rozhodnout která víc
(jen si dej pozor, abys koukala na původní britskou verzi - amíci totiž později udělali svoji vlastní a to je děsná sračka)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...