L´oreal Professionnel Intense Repair - maska

12. ledna 2012



Odjakživa mám šíleně suché a lámavé vlasy - tahle vlastnost chodívá bohužel s vlnama ruku v ruce (nejvíc zdravý a lesklý vlasy jsem měla vždycky v okamžiku, když jsem sundala rasty - asi tak 14 dní, než jsem je zas dodělala sušením). A přestože naprostá většina lidí si vlasy musí pravidelně umývat proto, že je má mastné, já si je primárně myji pokaždé proto, že je mám už tak suché, že se na to nedá koukat.
Navíc si je ještě dobrovolně ničím žehličkou. Nežehlím si je úplně, protože mám ráda objem a totální hřebíky mít tedy nechci, ale spíš jen pár lehkými tahy dociluju rovnějších vlnek. Nicméně ničí je to i tak (hlavně že na to mám super truper ozdravnou žehličku od Remingtonu. haha)
Masku Intense Repair jsem měla v pácu už docela dlouho, protože jsem na ni četla jen samé výborné recenze, a možnost ji konečně vyzkoušet jsem tedy pochopitelně uvítala.
Maska patří do kadeřnické série Loreal Professionnel a z této konkrétní řady Loreal Intense Repair si můžete pořídit ještě šampon a kondicionér.

Teď už to vezmu stručně a přidám do její sbírky jen další nudně pochvalnou recenzi - maska dělá to, co by člověk nejvíce uvítal - hebké, pružné a hydratované vlasy. Po jejím použití mi vydrží "nesuché" (a tím pádem koukatelné) o pár dní déle - a to se počítá :)


8 comments

Anonymní
22. ledna 2012 v 19:46

Na tvojom mieste by som skúsila kokosový olej, je výborný na suché a zničené vlasy a navyše je prírodný. Ja si z neho robím zábal, ktorý nechám pôsobiť cez noc, ráno dôkladne umyjem a vlasy sú naozaj ako znovuzrodené:)

22. ledna 2012 v 22:47

Díky za tip, ale trik s kokosovým olejem znám, mám a (občas :D) používám, bohužel po použití nevidím až tak moc výsledky a tak jsem i líná se s tím patlat nějak pravidelně ... o nechávání přes noc ani nemluvím, to mi přijdě hrozně nepohodlné, jakože jsou ty vlasy vlastně mokré.

Ale když jsi mi to teď připomněla, tak to s ním asi zase příště zkusím, co kdyby ;)

Btw. kdyby někomu taky moc k srdci nepřirostl, tak se s ním skvěle natírají parkety, opravdu je to oživí :D

Anonymní
30. ledna 2012 v 12:42

ja mam se suchymi vlasy taky problem a rekla bych, ze lepsi nez kokosak je jojobovy olej. Vtiram ho do vlasu po umyti a nejsou presusene;)

22. února 2012 v 15:28

Závidět se nemá co? Ale ta tvoje věta: "většina lidí si vlasy musí pravidelně umývat proto, že je má mastné, já si je primárně myji pokaždé proto, že je mám už tak suché, že se na to nedá koukat" mě dostala, já si musím mýt vlasy každý druhý den, když je nosím v culíku nebo každý den, když bych je chtěla mýt rozpuštěné:-( Já to chci taky někdy zažít!

22. února 2012 v 20:36

@Dejnicka to si jenom myslíš, na tom není co závidět :D tím, že se jsou tak suché, tak se strašně lámou a na pohled teda vůbec nerostou :/ radši dlouhé s potřebou častěji umývat, než takhle

Anonymní
15. března 2012 v 19:52

Vim o cem mluvis mam taky hrozne suche a vlnite vkasy mam uz druhou zehlicku od remingtonu a masek na vlasx od kerastase a loreal a redken a stridam je. Rozhodne ale vidim lepsi stav vlasu nez po kosmetice z drogerie. Doporucuju pouzivat ruzny olejicky na konce vlasu. Nejsou tak suchy aspon...

20. prosince 2012 v 18:26

Zkus někdy prohodit šampony a použít stejný kondicionér...uvidíš, že i mezi šampony je rozdíl :) Mám hodně suché konce, protože mi odrůstá vymývací trvalá :D :D :D Tímhle slovním spojením se ,,bavím" už pár měsíců :( No zkrátka vyzkoušela jsem i pár kondicionérů, které vlasy vysušovaly - moje kadeřnice na mě koukala jako na blázna :D Teď mám Aussie - v porovnání s drogérkovými kondicionéry super. Ale při použití šamponu Kérastase mám sušší konce než při použití Loreal Absolut Repair. To jen tak pro zajímavost moje postřehy :)

23. června 2013 v 0:42

Šmajra, ne že bych to někomu přála, ale jsem fakt šťastná, že nejsem jediná, kdo řeší tenhle problém :D Vím, že je to už celkem starý článek, ale kdyby taky někdo brouzdal starými a měl nějaký nový tip, sem s ním... ! Hlavně třeba i co se "krémů na tvorbu vln" týče. Ten můj oblíbený už se nevyrábí a já už nevím, co si počít, objednávám i různé z ebay a nic mi nevyhovuje, teď se chystám na label.m curl cream, tak tajně doufám, že by konečně... :/

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...