Původně jsem si šla pro stíny

28. ledna 2012

... ale když už jsem v tom nákupáku jednou byla, čekla jsem aspoň Zaru. Aby se neřeklo, protože letos jsem slevy úplně zazdila. Zaprvé mě většina věcí nebrala ani před slevami a zadruhé mi poslední dobou tak trochu přijde, že reálná cena věcí je až ta v předposlední vlně slev a tu "původní" obchodnící záměrně šponujou, aby měli pak z čeho s velkou slávou slevovat. A to mě tak nějak nudí.
V Zaře mají v téhle době převážně už jen divné zbytky, nicméně pár kousků pořád ušlo. Já si nakonec ulovila velmi povedenou třpytkatost do sbírky.





Pokud by někdo toužil po zlatých džínech, tak těch měli ještě slušnou zásobu - čemuž jsem se dost divila, protože podle mě jsou vélmi super. Cenu si už přesně nepamatuju, ale rozhodně to nebyly tři kilka, jako na UK shopu - buď 399,- nebo 499,-.
Foto jsem původně chtěla hodit z ofiko stránek, ale ta modelína má na sobě jinak něco tak strašnýho, že to bych si tady s čistým svědomím vystavit nemohla ;) Takže jejich foto ukradeno odsud: http://joannaladrido.blogspot.com/





Btw. co myslíte, mám ty stíny? :D No né. Jako snaha byla, jenže v DM jsem překvapivě nic nevybrala (potřebovala jsem obyč bílé stíny, co používám do vnitřního koutku a říkala si, že na tom se snad nedá moc zkazit, ale všechny zkoušené se moc rychle rozplývaly do ztracena) a pak byla má pozornost rozptýlena do zbytku nákupáku a do zamýšlené Sephory jsem úplně zapomněla jít. Ale happy end se nakonec dnes konal, protože jsem probrala kosmetické zavazadlo a našla úplně nové bílé stíny od Bourjois :D Což by se mohlo zdát jako solidní příznak sklerózy, ovšem zas tak špatné to není, protože jsem je objednala už kdysi dávno omylem místo vanilkových, jako nevhodné odložila, a pak je naprosto vypustila z mysli.



A co vy - pořídili jste si letos v zimních slevách něco výjimečně zajímavého? A taky občas ve skříni/kosmetice najdete něco, co vás samotné překvapí, že tam vůbec je?

5 comments

29. ledna 2012 v 13:05

Bundu, černou, ve Von Grafu a úplně jednoduchý čevený cardigan v Debenhamsu. Takže celkově nic zajímavého.
V Zaře jsem si na podzim vyhlédla rolák a hádej co, samozřejmě, že nešel vůbec do slev.

Jinak furt dumám nad Zunetou, jaký Rouge Bunny Rouge stín si pořídím.

29. ledna 2012 v 14:04

Teda, s tou Zarou budu nesouhlasit, minimálně tady v Brně. Nenechala jsem se vycukat první vlnou a počkala až na konec ledna - a vyplatilo se. Odcházela jsem s obří narvanou taškou za asi tisícovku. Je sice fakt, že to nejsou žádné výkřiky módy, spíš klasika - pruhovaná trička, jednodušší svetry - no a pak taky vlněná kápě zlevněná z 2799 na 499 :D

29. ledna 2012 v 14:07

Nicméně je pravda, že ostatní slevy mě kdovíjak nenadchly - jediné, nad čím ještě uvažuju, je mango parka za polovic, jinak to tak nějak stojí za prd....

29. ledna 2012 v 14:29

Zu: ale to zas jo, trička a klasické svetry tam měli (nicméně nic moc v černé, takže jsem jim zas takovou pozornost nevěnovala), ale kabátů jsem si nějak ani nevšimla .. vlastně jo, spousta krátkých chlupatých kožichů :D

30. ledna 2012 v 12:47

Hehe, ty kožichy jsem tak nějak nepochopila - chvíli jsem okolo toho chodila jak vesničan okolo auta a pak se zdekovala pryč.)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...