Maxime Simoens, 3 Suisses & Gossip Girl

31. prosince 2010

Dnes mi dorazil nový katalog od 3 Suisses na Jaro/Léto 2011 a při jeho prohlížení jsem si u jednoho modelu najednou uvědomila, že tohle jsem už někde viděla. A taky že ano.

Ale popořadě ... :)

Maxime Simoens je 26-letý francouzský módní navrhář. Narodil se r. 1984 v Lille a v roce 2006 promoval na prestižní Chambre Syndicale de la couture parisienne (studovali zde např. i Karl Lagerfeld nebo Yves Saint Laurent). Po absolvování Chambre Syndicale pracoval pro takové slavné módní domy jako Jean Paul Gaultier, Christian Dior nebo Balenciaga. V roce 2009 byl vybrán porotou International Hyères Festival of Fashion and Photography jako jeden z nejslibnějších návrhářů roku. V tomtéž roce vytvořil svou první kolekci.







Tolik něco málo sívíčkové teorie, protože se domnívám, že jméno Maxime Simoense samo o sobě zatím ještě většině nic moc neřekne.


Přesto jste jeho modely už možná viděli, ani o tom nevíte - resp. 100% jste je viděli, pokud pravidelně sledujete Gossip Girl :)


Zejména Serenino sako je hodně povedené.





A tady už se dostáváme k tomu, co mě zaujalo v katalogu 3 Suisses.

Z produkce MS jsou totiž také tyto černé šaty, které měla Blair na večeři s Louisem Grimaldim.






Komu se líbí tolik, že by je chtěl vlastnit, má nyní opravdu úžasnou šanci.

Maxime Simoens totiž pro 3 Suisses vytvořil menší kolekci a nabízí tam (skoro) ty samé :) A za velice ne-návrhářskou cenu 3 450 Kč.







Český web je bohužel trochu zanedbávaný, takže tam tuto kolekci zatím nenajdete - jediná šance, jak si ji objednat, je z katalogu - nebo počkat, až web zaktualizují.
Alespoň očíhnout ji můžete na tom francouzském


Já osobně bych šaty brala, kdyby k nim byl v balíčku i Grimaldi :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...